728x90: Bol Ad

DeLonghi PAC CN93 ECO

De beste deal van vandaag

OTTO

685,05

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

DeLonghi PAC CN93 ECO kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de DeLonghi Airco PAC CN93 ECO verkoel je een ruimte tot 30 m2. Reken af met de hitte in je huis

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 75,-
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 21 mei 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 685,05?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 685,05

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties DeLonghi PAC CN93 ECO

Algemeen

EAN code 8004399512320
Merk De'Longhi
Fabrikantcode (sku) PAC CN93ECO
Release datum 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 44,90
Hoogte (centimeter) 75,00
Diepte (centimeter) 39,50
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afwerking Mat en glanzend
Lengte stroomkabel (meter) 1,55
Vermogen (watt) 1000
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Eigenschappen

Verrijdbaar
Maximaal geluidsniveau ( dB ) 64

Koel eigenschappen

Maximaal koelvermogen (BTU) ( BTU ) 10500
Maximale ruimte ( m3 ) 88
Maximale oppervlakte (m2) 35
Maximum oppervlakte bij hoge warmtelasten (m2) 20
Maximum oppervlakte bij lage warmtelasten (m2) 30
Luchtverplaatsing (m3/h) 350
Verwarmingsfunctie
Ontvochtigingsfunctie
Ontvochtiging per dag (liter) 36
Type koelmiddel R290
Energieklasse A
EER (efficiŽntie ratio) (EER) 2,6

Gebruiksgemak

Afstandsbediening
Thermostaat
Aantal standen 3
Verstelbare uitblaasrichting
Nachtmodus
Bediening via app
Condens opvang
Type condensopvang Kraantje
Standaard meegeleverd Afstandsbediening, Afvoerslang, Handleiding, Raam lucht-afvoerset
DeLonghi PAC CN93 ECO kopen?
Actuele prijs: € 685,05
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de DeLonghi PAC CN93 ECO kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van De'Longhi voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De DeLonghi PAC CN93 ECO heeft de volgende EAN code 8004399512320. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen airco en wordt maar ťen keer uitgegeven.

DeLonghi PAC CN93 ECO is van het merk De'Longhi en het merk De'Longhi is een populair merk binnen de productgroep airco. De'Longhi airco kun je vinden in winkels en webshops. De'Longhi producten behoren tot de topmerken airco in Nederland. Koop DeLonghi PAC CN93 ECO voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

DeLonghi PAC CN93 ECO - Afbeelding 1DeLonghi PAC CN93 ECO - Afbeelding 2DeLonghi PAC CN93 ECO - Afbeelding 3DeLonghi PAC CN93 ECO - Afbeelding 4
Een airco fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke airco producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor DeLonghi PAC CN93 ECO van De'Longhi is pac cn93eco. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de De'Longhi SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van DeLonghi PAC CN93 ECO is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

DeLonghi PAC CN93 ECO is sinds 2019 op de markt. In 2019 is DeLonghi PAC CN93 ECO van De'Longhi geÔntroduceerd op de markt. Een ouder airco wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige airco producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals airco.

De DeLonghi PAC CN93 ECO heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de DeLonghi PAC CN93 ECO het predicaat "Top Product" gegeven.

Om airco te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de DeLonghi PAC CN93 ECO is 1,55 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,55 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

DeLonghi PAC CN93 ECO - Afbeelding 5DeLonghi PAC CN93 ECO - Afbeelding 6DeLonghi PAC CN93 ECO - Afbeelding 7
Het stroomverbruik van DeLonghi PAC CN93 ECO is 1000 watt. Het vermogen van airco wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals airco, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. airco die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de airco inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De DeLonghi PAC CN93 ECO is een vrijstaand model. Vrijstaande airco zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de airco in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Een verrijdbare airco is extra handig wanneer het apparaat afwisselend dienst moet doen in meerdere ruimtes. Doordat er bij de DeLonghi PAC CN93 ECO wieltjes onder zitten verplaats je hem zo naar iedere gewenste locatie. Het enige wat nodig is, is een stopcontact in de buurt voor de benodigde stroom. De'Longhi Airco's op wieltjes zijn verkrijgbaar van klein tot groot met koelcapaciteit voor bijna iedere ruimte!

Maximaal koelvermogen (BTU)

De hoeveelheid BTU (British Thermal Unit) geeft aan hoeveel koelvermogen de De'Longhi airco heeft. Hoe meer BTU, hoe groter het oppervlak dat de airco kan koelen. Voor een gemiddeld huis in Nederland geldt de stelregel dat je voor elke kubieke meter ongeveer 30 tot 40 Watt koelvermogen nodig hebt. Dat is gelijk aan 100 tot 135 BTU per m3. Deze DeLonghi PAC CN93 ECO heeft een koelvermogen van 10500 BTU.

DeLonghi PAC CN93 ECO - Afbeelding 8DeLonghi PAC CN93 ECO - Afbeelding 9DeLonghi PAC CN93 ECO - Afbeelding 10
Wanneer de luchtvochtigheid in huis te hoog is, kan dat zorgen voor een minder aangenaam binnenklimaat, schimmel of andere vochtproblemen. De DeLonghi PAC CN93 ECO met een ontvochtigingsfunctie zuigt vochtige lucht aan, condenseert het en blaast droge lucht uit.

Moderne De'Longhi airco's gebruiken het nieuwste koelmiddel en dat heet R410A. R410A is 10% efficiŽnter dan zijn voorgangers R22 (inmiddels verboden) en R407C, waardoor er minder van nodig is. Ook produceren de R410A-airco's minder geluid dan de airco's die met oudere generaties koudemiddel werken. Deze De'Longhi airco maakt gebruik van het type r290 koelmiddel.

Een mobiele airco met thermostaat houdt de temperatuur in je kamer constant. Je stelt een temperatuur in en de DeLonghi PAC CN93 ECO slaat af wanneer de ruimte de gewenste temperatuur heeft bereikt. Mocht de temperatuur in de ruimte dan weer stijgen tot boven de ingestelde temperatuur, dan slaan sommige De'Longhi airco's vanzelf ook weer aan.

De De'Longhi airco beschikt over hele nuttige functie, de nachtmodus. Hierbij kun je de DeLonghi PAC CN93 ECO op je slaapkamer zo instellen dat hij 's nachts minder geluid maakt en op een lager vermogen koelt. Als het eenmaal koel is als je gaat slapen, is het makkelijker om de slaapkamer koel te houden.

Met de DeLonghi Airco PAC CN93 ECO verkoel je een ruimte tot 30 m2. Reken af met de hitte in je huis tijdens warme zomerdagen. Bedien de airco vanuit je luie stoel en stel de gewenste temperatuur in met de afstandsbediening. Of je stelt hem tot 24 uur van tevoren in met de timer. Met energieklasse A is deze mobiele airco energiezuinig. Het geluidsniveau bedraagt maar maximaal 64 dB, te vergelijken met het geluid wat je koelkast maakt.

Daarnaast heeft de Pinguino PAC CN93 ECO verschillende extra functies waaronder de ontvochtigingsfunctie, die maar liefst tot 36 liter vocht per dag verwijdert en de ventilatiefunctie met drie verschillende snelheden. De airco werkt met het milieuvriendelijke R290 koelmiddel.

DELONGHI PAC CN93 ECO

  • Verrijdbaar: Ja
  • Maximaal geluidsniveau: 64 dB
  • Maximaal koelvermogen (BTU): 10500 BTU
  • Maximale ruimte: 88 m3
  • Verwarmingsfunctie: Nee
  • Energieklasse: A

Kom je er niet uit bij het kopen van de DeLonghi PAC CN93 ECO of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze airco producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je airco of staat jouw airco keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze airco keuzehulp.

Prijzen vergelijken DeLonghi PAC CN93 ECO. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen