Stella Ad

Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6

De beste deal van vandaag

Budgetplan

749,-

8,95

Onbekende voorraad

Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 actuele prijzen. Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Bijzonder veelzijdig, zuinig en laat je was opvallend droog uit de trommel komen. De machine is

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 150,-
Levertijd: 95% van de voorraad binnen 2-3 werkdagen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 12 mei 2021

Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Tijdelijk uitverkocht
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht
De grootste in Nederland
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 8,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 8,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) wnat323471
Release datum 2016
EAN code 4242002859811
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ -30%

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 50
Aantal programma's 10
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Restvochtpercentage (% (Procent)) 45

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84,5
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 kopen?
Actuele prijs: € 8,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 heeft de volgende EAN code 4242002859811. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 het predicaat "Top Product" gegeven.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 is 7 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 gemeten tot maximaal 74 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Bijzonder veelzijdig, zuinig en laat je was opvallend droog uit de trommel komen. De machine is extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de unieke, efficiënte koolborstelloze motor. Verkort de wastijd met 65% of wast 50% zuiniger dankzij slimme programma-opties.

VarioTrommel
Extra teder en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur. De wnat323471 is maar liefst 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse A+++. Erg goed voor de portemonnee dus.

Bijvul-functie
Voeg tijdens het programma makkelijk was toe, simpelweg door op de pauzeknop te drukken. De machine verlaagt het waterniveau, zodat je vloer droog blijft.

Allergie vriendelijk
ECARF gecertificeerd: speciaal anti-allergie wasprogramma met ECARF anti-allergeen keurmerk.

Beste uit de test Consumentenbond
De Bosch wnat323471 werd dan ook niet voor niets door de Consumentenbond in de editie van Maart 2016 als Beste uit de Test.

10 jaar motorgarantie
Deze wasmachine heeft een koolborstelloze motor, die vele jaren langer meegaat dan koolborstelmotors uit goedkopere modellen. Mocht er toch iets mee misgaan, dan kun je rekenen op 10 jaar motorgarantie.

Zelfreinigende wasmiddellade
Niemand wordt blij van een vieze wasmiddellade met aangekoekte wasmiddelresten. Daarom zorgt deze Bosch dat de lade automatisch wordt doorgespoeld, zodat hij lekker schoon blijft. Niet onmisbaar, maar wel zo fijn.

Opvallend stiller
Deze wasmachine is stiller dan gemiddeld, wat onder andere komt door het ontwerp van de platen aan de zijkant. Door het 'o'-patroon worden de trillingen beperkt, wat wel zo fijn is in gehorige huizen.

Bosch Wasmachine service
Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch wnat323471 EcoSilence Serie 6 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen