728x90: Bol Ad

Dyson Big Ball Multi Floor 2

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Dyson Big Ball Multi Floor 2 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke stofzuiger vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Specificaties Dyson Big Ball Multi Floor 2

Algemeen

EAN code 5025155028049
Merk Dyson
Fabrikantcode (sku) Big Ball Multi floor 2
Release datum September 2017
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)29,50
Hoogte (centimeter)34,70
Diepte (centimeter)38,30
Gewicht (kilogram)7960 gram
Kleur Grijs
Vermogen (watt)170 Watt

Algemeen

Geschikt voor vloertype Tapijt, Harde vloeren
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) )80

Filters

Hepa-filter
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Dyson Big Ball Multi 2 is een stofzuiger die zich zelf weer rechtop zet. De vloerzuigmond gaat automatisch omhoog en omlaag om zich aan te passen aan verschillende oppervlakken en zorgt zo dat hij is afgedicht bij het stofzuigen. Deze stofzuiger heeft een Hepa filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert en is daardoor erg geschikt voor mensen met een stofallergie.

IN DE DOOS

  • Dyson Big Ball Multi 2
  • Combinatie accessoire
  • Trapzuigmond
  • Pneumatische vloerzuigmond

DYSON BIG BALL MULTI FLOOR 2

  • Maximaal geluidsniveau: 80 Decibel (dB)
  • Hepa-filter: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Dyson Big Ball Multi Floor 2 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stofzuiger of staat jouw stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stofzuiger keuzehulp.

Wil je graag de Big Ball Multi Floor 2 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Dyson voor je hebt. Twijfel je of dit stofzuiger product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Dyson Big Ball Multi Floor 2 heeft de volgende EAN code 5025155028049.

De Dyson Big Ball Multi Floor 2 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Dyson Big Ball Multi Floor 2 het predicaat "Top Product" gegeven.

De Dyson Big Ball Multi Floor 2 is geschikt voor de volgende vloertypen: tapijt, harde vloeren. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Dyson stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen