728x90: Bol Ad

Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


meer luchtreinigers van Dyson


Omschrijving

Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver is van het merk Dyson en het merk Dyson is een populair merk binnen de productgroep luchtreiniger. Dyson luchtreiniger kun je vinden in winkels en webshops. Dyson producten behoren tot de topmerken luchtreiniger in Nederland. Koop Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een luchtreiniger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke luchtreiniger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver van Dyson is 275413-01. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Dyson SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver van Dyson geÔntroduceerd op de markt. Een ouder luchtreiniger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige luchtreiniger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals luchtreiniger.

De Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van luchtreiniger te weten. De Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver van Dyson heeft een gewicht van 8,29 kilogram. Het gewicht van 8,29 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van luchtreiniger.

De Clean Air Delivery Rate, afgekort CADR, geeft aan hoeveel kubieke meter de Dyson luchtreiniger per uur zuivert. Hierbij moet hij alle deeltjes uit de lucht zuiveren. De kwaliteit van de filters en de kracht van de Dyson luchtreiniger hebben invloed op de CADR-waarde. Hoe hoger de CADR waarde, hoe sneller de luchtreiniger de kamer reinigt. Deze Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver heeft een CADR waarde van 130 m3/h.

Als je de luchtreiniger in je slaapkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille luchtreiniger als deze 35 dB of minder geluid maakt. Deze Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver produceert een geluid van 61 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de luchtreiniger is.

De Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver met een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) voldoet aan de strengste gezondheidseisen en kan maar liefst 99,97% van de fijnstof en andere deeltjes uit de lucht zuiveren. Als je last hebt van astma of hooikoorts is het aan te raden om een Dyson luchtreiniger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging.

Een Dyson luchtreiniger met een koolstoffilter of actief kool filter haalt nare geuren, sigarettenrook, ozon, gassen en vluchtige organische stoffen uit de lucht. Een koolstoffilter bestaat uit actieve kool. Dit is een speciaal behandelde koolstof die gassen en nare geuren adsorbeert. Het is aan te raden om de filter van de Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver 1 keer per jaar te vervangen.

Naast het reinigen van de lucht is een optimale vochtigheidsgraad ook erg belangrijk. De Dyson luchtreiniger beschikt over een bevochtigingsfunctie. Met behulp van een waterreservoir wordt de gereinigde lucht bevochtigd voordat het terug de kamer in wordt geblazen. De Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver luchtreiniger- en bevochtiger in ťťn, beschermt jou en je gezin tegen verontreinigende stofdeeltjes en droge lucht.

Dankzij de luchtkwaliteitssensor bewaakt de Dyson luchtreiniger continu de kwaliteit van de lucht in huis. De sensor meet de lucht in huis om schadelijke verontreinigende stoffen en andere gevaarlijke deeltjes. Dit wordt aangegeven op een display of via een lichtring. Dyson luchtreinigers met luchtkwaliteitssensoren gaan automatisch aan als ze vieze deeltjes in de lucht detecteren.

Een luchtreiniger beschikt over verschillende ventilatiesnelheden om de lucht in de ruimte te zuiveren. Zet de Dyson luchtreiniger altijd op de hoogste stand wanneer je niet in de ruimte aanwezig bent. Dan stoort hij je niet en maakt hij de ruimte effectief schoon. Hoe hoger het aantal standen is, hoe beter je de Dyson luchtreiniger naar jouw wensen aanpast. De Pure Humidify + Cool Wit/Zilver beschikt over 10 standen.

Bedien de Dyson luchtreiniger met je mobiele telefoon. Met een smartphone app stel je de luchtreiniger eenvoudig in naar jouw wensen. Houd er wel rekening mee dat de mogelijkheden binnen het gebruik van de app per Dyson luchtreiniger kunnen verschillen.

Kieskeurig Best Reviewed - De Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver is een 3 in 1: Luchtreiniger, ventilator en luchtbevochtiger. Het afgedichte filtersysteem van Dyson vangt 99,95% van de ultrafijne deeltjes op uit de lucht, terwijl automatisch het juiste vochtgehalte wordt behouden, voor een schonere en comfortabelere omgeving. De hygiënische verdamper absorbeert warmte-energie en zet deze om in een koele, verfrissende luchtstroom. De Air Multiplier technologie mengt en circuleert de lucht door de kamer, zodat je geen droge, muffe lucht inademt. De Pure Humidify+Cool houd je ook comfortabel op warme, droge dagen. De Dyson Deep Clean Cycle elimineert bacteriën en kalkaanslag in het watersysteem van jouw machine. Met één druk op de knop kun je de Deep Cleen Cycle activeren en word je door het eenvoudige stapsgewijze proces geleid.Hoe vaak je de Deep Clean Cycle moet uitvoeren , is afhankelijk van de waterhardheid. De machine geeft zelf aan wanneer de Deep Clean Cycle moet worden uitgevoerd.

DYSON PURE HUMIDIFY + COOL WIT/ZILVER

  • Reinigingstechniek: Filters
  • Maximaal geluidsniveau: 61 decibel
  • Hepa-filter: Ja
  • Pollenprogramma: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je luchtreiniger of staat jouw luchtreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtreiniger keuzehulp.

Specificaties Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver

Algemeen

Merk Dyson
Fabrikantcode (sku) 275413-01
Release datum 2020
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 15,5
Hoogte (centimeter) 92,3
Diepte (centimeter) 22
Gewicht (kilogram) 8,29
Materiaal Kunststof
Kleur Wit, Zilver
Afwerking Mat & glanzend

Eigenschappen

Reinigingstechniek Filters
Max. te reinigen oppervlakte (m2) 26
Maximaal te reinigen oppervlakte bij allergie (m2) 15
Maximaal te reinigen oppervlakte bij astma (m2) 10
Clean Air Delivery Rate (CADR) (m3/h) 130
Minimaal geluidsniveau (decibel) 36,64
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 61
Afstandsbediening
Verrijdbaar
Kantelbaar

Filters

Hepa-filter
Koolstoffilter
Voorfilter

Gebruik & functies

Bevochtiger
Ionisatie functie
Verwarmingsfunctie
Pollenprogramma
Nachtmodus
Luchtkwaliteitssensor
Automatisch uitschakelen
Kinderbeveiliging
Aantal standen 10
Oververhittingsbeveiliging
Compatibel met smartphone / apps
Verstelbare uitblaasrichting
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen