728x90: Wehkamp Ad

Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080

De beste deal van vandaag

fonQ

269,99

Beschikbaar

Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 luchtzuiveraar verbeter je de

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 16 augustus 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 269,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 269,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080

Algemeen

EAN code 3121047240802
Merk Rowenta
Fabrikantcode (sku) PU4080
Release datum 2018

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram) 7,5
Kleur Wit
Vermogen (watt) 80
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Eigenschappen

Maximaal geluidsniveau ( dB ) 22

Koel eigenschappen

Maximale oppervlakte (m2) 70
Verwarmingsfunctie
Ontvochtigingsfunctie

Gebruiksgemak

Afstandsbediening
Verstelbare uitblaasrichting
Bediening via app

Eigenschappen

Reinigingstechniek Filters

Filters

Hepa-filter
Koolstoffilter
Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 kopen?
Actuele prijs: € 269,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Rowenta voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 heeft de volgende EAN code 3121047240802. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen luchtreiniger en wordt maar éen keer uitgegeven.

Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 is van het merk Rowenta en het merk Rowenta is een populair merk binnen de productgroep luchtreiniger. Rowenta luchtreiniger kun je vinden in winkels en webshops. Rowenta producten behoren tot de topmerken luchtreiniger in Nederland. Koop Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 - Afbeelding 1Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 - Afbeelding 2Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 - Afbeelding 3Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 - Afbeelding 4
Een luchtreiniger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke luchtreiniger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 van Rowenta is pu4080. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Rowenta SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 van Rowenta geïntroduceerd op de markt. Een ouder luchtreiniger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige luchtreiniger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals luchtreiniger.

Het is goed om het gewicht van luchtreiniger te weten. De Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 van Rowenta heeft een gewicht van 7,5 kilogram. Het gewicht van 7,5 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van luchtreiniger.

Het stroomverbruik van Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 is 80 watt. Het vermogen van luchtreiniger wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals luchtreiniger, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. luchtreiniger die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de luchtreiniger inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 is een vrijstaand model. Vrijstaande luchtreiniger zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de luchtreiniger in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 met een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) voldoet aan de strengste gezondheidseisen en kan maar liefst 99,97% van de fijnstof en andere deeltjes uit de lucht zuiveren. Als je last hebt van astma of hooikoorts is het aan te raden om een Rowenta luchtreiniger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging.

Een Rowenta luchtreiniger met een koolstoffilter of actief kool filter haalt nare geuren, sigarettenrook, ozon, gassen en vluchtige organische stoffen uit de lucht. Een koolstoffilter bestaat uit actieve kool. Dit is een speciaal behandelde koolstof die gassen en nare geuren adsorbeert. Het is aan te raden om de filter van de Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 1 keer per jaar te vervangen.

Met de Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 luchtzuiveraar verbeter je de luchtkwaliteit in huis: beter ademen voor een gezonder leven. Dankzij het nieuwe systeem dat op 4 niveaus filtert, verwijdert de luchtzuiveraar tot 100% van de allergenen en fijne deeltjes en vernietigt hij definitief het schadelijke formaldehyde. Deze stille, maar snelle en krachtige luchtzuiveraar heeft een slim systeem voor het automatisch meten van de luchtkwaliteit waarop de snelheid van de luchtreiniger wordt aangepast. Dankzij de gekoppelde app kun je de luchtreiniger op afstand aanzetten.

Voordelen

 • Ideaal wanneer je last hebt van hooikoorts, astma of allergische reacties krijgt van huisstofmijt en huisdieren.
 • Luchtreiniger die tot 100% van allergenen en fijne deeltjes uit de lucht filtert.
 • Exclusieve gepatenteerde NanoCaptur-technologie vernietigt schadelijk formaldehyde permanent.
 • 4 filteringsniveaus halen allerlei soorten verontreinigende stoffen uit de lucht, zelfs de allerfijnste
 • Zeer stil, slechts 14,5 dB. Ideaal voor op de slaapkamer
 • Gekoppelde Pure Air app in samenwerking met Plume Labs om waar je ook bent, de snelheid, auto-modus en timerfuncties in te stellen.
 • Modern touch-screen met timer en uitgestelde start functies

Permanente vernietiging van formaldehyde
De Intense Pure Air is de enige luchtzuiveraar die formaldehyde definitief vernietigt. Andere filtratietechnologieën vangen het alleen op en geven tot 100% formaldehyde vrij na filtering

Snelle luchtzuivering
Snelle luchtzuivering in 10 minuten dankzij 180 m3/h CADR (Clean Air Delivery Rate) en boostmodus.

Twee keer zo stil
Met slechts 14,5 dB(A) in de stille modus, voor discrete filtering en ongestoorde nachten.

4 filterniveaus

 • 1) Pre-filter: stof, mensen/dierenharen
 • 2) Active Carbon-filter: rook, geur en chemische verontreinigers
 • 3) Allergie+ filter: fijne deeltjes, pollen, huidschilfers huisdieren, huisstofmijt, schimmel, bacteriën en virussen
 • 4) Permanente vernietiging van de zeer giftige binnenluchtvervuiler formaldehyde dankzij het exclusieve, gepatenteerde NanoCaptur-filter.

Gekoppelde app
De Pure Air app (in samenwerking met Plume Labs) meet de luchtkwaliteit binnens- en buitenshuis en biedt realtime tips voor het ademen van gezondere lucht. Tevens kun je, waar je ook bent, de snelheid, auto-modus en timerfuncties instellen.

Slim systeem
De luchtreiniger meet automatisch de luchtkwaliteit en past deze aan met speciale en automatische dag- en nachtstanden, inclusief sfeerverlichting die je aan kunt passen naar wat jij het fijnst vindt.

3D Pure Air rooster
Instelbaar rooster voor optimale luchtcirculatie en maximaal gebruikscomfort.

Gebruikscomfort
Compleet gebruikscomfort dankzij een modern touchscreen met timer en 8 uur uitgestelde start functies.

ROWENTA INTENSE PURE AIR CONNECT PU4080

 • Maximaal geluidsniveau: 22 dB
 • Verwarmingsfunctie: Nee
 • Reinigingstechniek: Filters
 • Hepa-filter: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je luchtreiniger of staat jouw luchtreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtreiniger keuzehulp.

Prijzen vergelijken Rowenta Intense Pure Air Connect PU4080. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen