728x90: Bol Ad

Zanussi ZFX31401WA

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Zanussi ZFX31401WA ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke vriezers vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Zanussi ZFX31401WA

Algemeen

EAN code 7332543421084
Merk Zanussi
Fabrikantcode (sku) ZFX31401WA
Release datum 2015
Energieverbruik per jaar 147

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse E
Energiekosten per jaar (€)26,91
Energieverbruik per jaar (kWh)117

Fysieke kenmerken

Model vriezer Mini
Materiaal deur Metaal met coating
Materiaal behuizing Metaal met coating
Afgedekte condensor

Algemene kenmerken

Netto inhoud ( liter )30
Invriesvermogen (kg/dag)3
Minimale omgevingstemperatuur (°C)10
Maximale omgevingstemperatuur (°C)43
Geschikt voor schuur of garage Ja, mits boven 10 graden
Maximaal geluidsniveau 43
Akoestisch signaal na stroomstoring
Temperatuurregeling Draaiknop

Vrieskenmerken

Steraanduiding 4
Anti-ijsvorming Nee (6x per jaar ontdooien)
Vrieskwaliteit Basisklasse

Indeling van de vriezer

Grootte vriesvak geschikt voor soort product Heel brood, Medium pizzadoos (27 cm), Small pizzadoos (21.5 cm)
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Zanussi ZFX31401WA is het kleinste model in de serie vrijstaande vrieskasten van Zanussi. De vriesapparatuur van Zanussi is voorzien van slimme opties om optimaal te kunnen genieten van verse levensmiddelen. Vaker invriezen houdt in dat je minder vaak boodschappen moet doen en zo heb je minder verspilling van eten. Deze mini vriezer heeft een inhoud van 30 liter. De vriesruimte is op te delen in twee helften met een plank. De deur van de vriezer kan zowel links als rechts worden bevestigd. Als de de stroom uitvalt, blijven je etenswaren nog 18 uur ingevroren.

Waarom kiezen voor een mini vriezer?
Een tafelmodel vriezer is ideaal voor kleine huishoudens. Of als je niet genoeg ruimte hebt voor een groter formaat vriezer, zoals in een studentenkamer of in een kleine keuken. Door zijn kleine formaat kan deze vriezer makkelijk worden meegenomen in de auto.Hierdoor is hij uiterst geschikt voor (kampeer)vakanties, bijvoorbeeld om barbecuevlees of ijsjes in te bewaren! De mini vriezer is met 41 decibel ook nog eens erg stil, dus je zult geen geluidsoverlast ervaren.

Zuinige energieklasse
Met deze A++ klasse mini vriezer maak je een verantwoorde keuze die goed is voor het milieu. De vriezer is geheel conform de EU-wetgeving voor energie-etikettering. Daardoor bespaar je ook nog op je energierekening! Kortom, met de Zanussi ZFX31401WA ben je verzekerd van een compacte, energiezuinige mini vriezer. Hij is stil en handig in te delen.

Zanussi ZFX31401WA - Afbeelding 1Zanussi ZFX31401WA - Afbeelding 2Zanussi ZFX31401WA - Afbeelding 3Zanussi ZFX31401WA - Afbeelding 4
ZANUSSI ZFX31401WA

  • Netto inhoud: 30 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Zanussi ZFX31401WA of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vriezer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je vriezers of staat jouw vriezer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze vriezer keuzehulp.

Wil je graag de ZFX31401WA kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Zanussi voor je hebt. Twijfel je of dit vriezers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Zanussi ZFX31401WA heeft de volgende EAN code 7332543421084.

Het energieverbruik van de ZFX31401WA is 147 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager kan uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige vriezers kan dus per jaar aardig oplopen.

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Zanussi ZFX31401WA is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de Zanussi vriezer is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de vriezer een energieklasse van F of lager? Dan is de vriezer niet energiezuinig. Deze ZFX31401WA heeft energieklasse e.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen