728x90: Bol Ad

Rowenta Explorer 20 RR6871

Laagste prijs gevonden vandaag 15:46 uur voor € 168,- bij Bol.com.

€ 168,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 15:46 uur

€ 168,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 168,-

Overweeg je de Rowenta Explorer 20 RR6871 te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 168,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 168,-

Specificaties Rowenta Explorer 20 RR6871

Algemeen

EAN code 3221614006104
Merk Rowenta
Fabrikantcode (sku) Explorer 20 RR6871
Release datum September 2019

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)31
Hoogte (centimeter)8
Diepte (centimeter)31
Gewicht (kilogram)3,6
Kleur Zwart
Inhoud (liter)0,3

Schoonmaakresultaat

Wijze van stofopname Ronddraaiende middenborstels, Zijborstel
Geschikt voor drempels
Maximale hoogte drempel (centimeter)1,4
Dweilfunctie
Vuildetectie

Kenmerken

Hepa-filter

Navigatie

Afgrondsensoren
Navigatiemethode Willekeurig

Accessoires

Afstandsbediening meegeleverd

Fysieke eigenschappen

Oplaadtijd accu ( uur )6
Accu/batterijspanning (volt)14,4
Accu/batterij technologie Lithium-ion
Terugkeer naar laadstation
Rowenta Explorer 20 RR6871 kopen
Actuele prijs: € 168,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Rowenta Explorer Serie 20 RR6875 is een robot die stofzuigt en dweilt met makkelijk te programmeren schema’s en 150 minuten aan draadloze mobiliteit. De robot is geschikt voor alle harde vloeren. Dankzij de dweilfunctie is de Explorer Serie 20 in staat om te dweilen en stofzuigen in 1 beweging waardoor zelfs het fijnste stof verwijdert wordt. Deze robotstofzuiger heeft drie reinigingsstanden: 'Random' laat de stofzuiger continu zigzaggen in moeilijk vormgegeven ruimtes, 'Random room mode' waarbij de robot gedurende een korte periode zigzagt en 'Edge mode' waarmee muren en plinten gereinigd worden. De stofzuiger beweegt zich met gemak over de vloer dankzij een combinatie van een sensor voor afgronddetectie, sensoren en bumper. Deze robotstofzuiger heeft een planningssysteem met zeven programma's per week, waardoor je nog minder zelf hoeft te doen. De robotstofzuiger kan handmatig of met een afstandsbediening bestuurd worden. Ook laadt hij zichzelf op doordat hij automatisch terug gaat naar het oplaadstation.

Voordelen

  • Stofzuiger en dweil in één
  • Zeer geschikt voor stofopname op harde vloeren
  • Voorzien van drie verschillende reinigsstanden
  • Beschikt over een planningssyteem met zeven programma's per week
  • De robotstofzuiger keert zelf terug naar het oplaadstation wanneer hij leeg is
  • De infraroodsensoren en afstand- en bumpersensoren zorgen ervoor dat de robot obstakels kan omzeilen en kan voorkomen dat hij valt

IN DE DOOS

  • Robotstofzuiger Rowenta Explorer
  • Basisstation
  • gebruikershandleiding

Rowenta Explorer 20 RR6871 - Afbeelding 1Rowenta Explorer 20 RR6871 - Afbeelding 2Rowenta Explorer 20 RR6871 - Afbeelding 3Rowenta Explorer 20 RR6871 - Afbeelding 4
ROWENTA EXPLORER 20 RR6871

  • Oplaadtijd accu: 6 uur
  • Terugkeer naar laadstation: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Rowenta Explorer 20 RR6871 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robot stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robot stofzuiger of staat jouw robot stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robot stofzuiger keuzehulp.

Wil je graag de Explorer 20 RR6871 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Rowenta voor je hebt. Twijfel je of dit robot stofzuiger product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Rowenta Explorer 20 RR6871 heeft de volgende EAN code 3221614006104.

De plaatsing van de borstels is belangrijk. Iedere Rowenta robotstofzuiger beschikt natuurlijk over een zuigmond die stof, dierenhaar en kruimels opzuigt. Daarnaast zal een goede Rowenta stofzuiger meestal ook over borstels beschikken die het vuil opnemen. Een betere Rowenta robotstofzuiger beschikt over zijborstels, middenborstels of allebei. De zijborstels pakken stof en vuil mee wat tegen de plinten of in de hoeken zit. De middenborstel zit in de zuigmond en zorgt ervoor dat vuil beter van grove ondergronden komt. De Rowenta Explorer 20 RR6871 neemt stof op ronddraaiende middenborstels, zijborstel.

Deze Rowenta stofzuigrobot biedt een complete schoonmaakoplossing. Hij beschikt namelijk over een dweilfunctie. Sommige Rowenta stofzuigers hebben een droge microvezeldoek die de robot achter zich aan over de vloer haalt. In andere gevallen is deze doek dikker en kun je hem nat maken met sop. De meest uitgebreide dweilfunctie voor Rowenta robotstofzuigers bestaat uit een apart waterreservoir die de doek constant opnieuw vochtig maakt met schoon water en sop.

Populaire video voor artikel: Rowenta Explorer 20 RR6871

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 15:46 uur

€ 168,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen