728x90: Bol Ad

Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke robot stofzuiger vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971

Algemeen

EAN code 3221614004520
Merk Rowenta
Fabrikantcode (sku) Smart Force Essential Aqua RR6971
Release datum November 2018

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)31,5
Hoogte (centimeter)8
Diepte (centimeter)31,5
Gewicht (kilogram)3,6
Kleur Zwart

Schoonmaakresultaat

Wijze van stofopname Ronddraaiende middenborstels, Zijborstel
Geschikt voor drempels
Maximale hoogte drempel (centimeter)1,4
Dweilfunctie

Kenmerken

Volume opvang ( liter )0,3
Maximaal geluidsniveau (dB)65
Hepa-filter

Navigatie

Afgrondsensoren
Navigatiemethode Willekeurig

Accessoires

Afstandsbediening meegeleverd

Fysieke eigenschappen

Oplaadtijd accu ( uur )6
Accu/batterijspanning (volt)220
Accu/batterij technologie Lithium-ion
Terugkeer naar laadstation
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil jij ook graag jouw harde vloer stofzuigen en dweilen zonder inspanning? Met de Rowenta Smart Force Essential RR6971 robotstofzuiger met dweilfunctie blijft jouw harde vloer vrij van stof en vuil. De robotstofzuiger is een automatische stofzuiger en dweil in één die hoogwaardige technologie combineert met een actieve gemotoriseerde borstel en zijborstels. Dit maakt deze robot een zeer efficiënte partner als het gaat om het verwijderen van stof en vuil van harde vloeren. De robotstofzuiger zuigt eerst het stof op en dweilt er vervolgens meteen achteraan.

Drie reinigingsprogramma's
Willekeurig laat de stofzuiger continu zigzaggen in de woning en houdt hierbij ook rekening met bijvoorbeeld trappen;
Willekeurige kamer modus waarbij de robot telkens gedurende korte periodes zigzagt in één klein ruimte gedurende 30 minuten, bijvoorbeeld om één kamer of studio te stofzuigen;
Rand modus waarmee randen en plinten gereinigd worden.

Dankzij de afstandssensoren en laser- en bumpersensoren beweegt de robotstofzuiger met gemak door het huis. Het planningssysteem heeft 7 programma's die voor elke dag van de week ingesteld kunnen worden. De robotstofzuiger keert zelf automatisch terug naar het oplaadstation en is te bedienen via een afstandsbediening en met een aan-/uit schakelaar op de robot zelf.

Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 - Afbeelding 1Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 - Afbeelding 2Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 - Afbeelding 3Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 - Afbeelding 4
Voordelen

  • Je kunt deze robotstofzuiger 7 dagen per week op elk gewenst moment laten starten - ook wanneer je aan het werkt bent.
  • Geschikt voor het stofzuigen én dweilen van alle soorten harde vloeren.
  • 3 reinigingsprogramma's voor verschillende doeleinden.
  • Dankzij de zijborstels maakt deze robotstofzuiger ook schoon in de hoeken.
  • De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het oplaadstation en zal dus niet midden in de kamer uit vallen wanneer de batterij leeg is.
  • Dankzij de sensoren worden grote objecten herkend en zal de stofzuiger niet van een hoogte naar beneden vallen.

Goed om te weten
Deze robotstofzuiger wordt niet aangeraden voor zachte vloeren en is niet geschikt voor het schoonmaken van hoogpolige tapijten.

ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL AQUA RR6971

  • Volume opvang: 0,3 liter
  • Oplaadtijd accu: 6 uur
  • Terugkeer naar laadstation: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robot stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 - Afbeelding 5Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 - Afbeelding 6Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 - Afbeelding 7
Mis je robot stofzuiger of staat jouw robot stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robot stofzuiger keuzehulp.

Wil je graag de Smart Force Essential Aqua RR6971 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Rowenta voor je hebt. Twijfel je of dit robot stofzuiger product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 heeft de volgende EAN code 3221614004520.

De plaatsing van de borstels is belangrijk. Iedere Rowenta robotstofzuiger beschikt natuurlijk over een zuigmond die stof, dierenhaar en kruimels opzuigt. Daarnaast zal een goede Rowenta stofzuiger meestal ook over borstels beschikken die het vuil opnemen. Een betere Rowenta robotstofzuiger beschikt over zijborstels, middenborstels of allebei. De zijborstels pakken stof en vuil mee wat tegen de plinten of in de hoeken zit. De middenborstel zit in de zuigmond en zorgt ervoor dat vuil beter van grove ondergronden komt. De Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 neemt stof op ronddraaiende middenborstels, zijborstel.

Deze Rowenta stofzuigrobot biedt een complete schoonmaakoplossing. Hij beschikt namelijk over een dweilfunctie. Sommige Rowenta stofzuigers hebben een droge microvezeldoek die de robot achter zich aan over de vloer haalt. In andere gevallen is deze doek dikker en kun je hem nat maken met sop. De meest uitgebreide dweilfunctie voor Rowenta robotstofzuigers bestaat uit een apart waterreservoir die de doek constant opnieuw vochtig maakt met schoon water en sop.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen