Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet

De beste deal van vandaag

Samsung Shop

139,-

Op voorraad

Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet actuele prijzen. De Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet stofzuiger is een stofzuiger zonder zak met Anti-Tangle Turbine en heeft een turbinerooster tegen het

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Op werkdagen voor 15:30 besteld, morgen in huis.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 26 augustus 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 139,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 139,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet

Algemeen

Merk Samsung
Fabrikantcode (sku) VC3100
Release datum 2018
EAN code 8806088690025

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 27,2
Hoogte (centimeter) 23,4
Diepte (centimeter) 40,7
Gewicht (kilogram) 7,8
Kabellengte (meter) 6
Vermogen (watt) 700

Kenmerken

Type stofopvang Zonder zak
Zuigkwaliteit op tapijt Basisklasse
Zuigkwaliteit op harde vloeren Topklasse
Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Laagpolig tapijt
Maximaal geluidsniveau (db) 80
Volume opvang (liter) 2

Accessoires

Meegeleverde accessoires
Parketborstel
Combiborstel

Stroomvoorziening

Vermogen (Watt ) 700
Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet kopen?
Actuele prijs: € 139,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet heeft de volgende EAN code 8806088690025. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen traditionele stofzuiger en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet stofzuiger is een stofzuiger zonder zak met Anti-Tangle Turbine en heeft een turbinerooster tegen het verstoppen van vuil en haren. Zo blijft de zuigkracht optimaal en verlies je geen tijd aan het verwijderen van vastgeklitte haren. De Samsung VC3100 heeft een sterke motor en een vernieuwende borstel die goed tegen de vloer blijft. Stof, vuil, haren, alles wordt snel en grondig opgezogen. Zo hoort stofzuigen te gaan. De Easy Dustbin van de Samsung VC3100 is makkelijk te verwijderen en te legen. In één beweging los, opendraaien, inhoud weggooien en reservoir terugklikken.

De Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet stofzuiger is een traditionele stofzuiger van Samsung van[SPEC-ID:180], met een vermogen van 700 watt, met een vermogen van 700 watt en de stofzuiger produceert 80 decibel aan geluid tijdens het zuigen.

Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet

Als je twijfelt of deze stofzuiger VC3100 met een vermogen van 700 watt, met een vermogen van 700 watt wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer Best Getest, vul aan met het gewenste vermogen, HEPA-filter, geschikt voor vloertype, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet bekijken.

Afmetingen

Deze traditionele stofzuiger heeft een hoogte van 23,4 centimeter. Een breedte van 27,2 centimeter. Een diepte van 40,7 centimeter. Hou bij de aanschaf rekening wel past in de ruimte die je voor je stofzuiger gereserveerd hebt. De Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet heeft een gewicht van 7,8 kilogram. Ook het gewicht van een stofzuiger is een belangrijk kenmerk. Een traditionele stofzuiger heeft over het algemeen wielen en rolt over de vloer, maar hou er rekening mee dat je de stofzuiger ook over de trap moet tillen naar andere verdiepingen.

Geluidsniveau

Het maximale geluidsniveau bij stofzuigen is voor de Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het zuigen.

Type stofopvang

Een van de eerste keuzes die je moet maken als je een stofzuiger koopt, is of je een stofzuiger met zak wilt of eentje zonder zak.

Stofzuigers zonder zak kosten minder energie en de zuigkracht neemt minder snel af als stofbak vol raakt. Daarnaast bespaart je kosten op stofzuigerzakken, maar het legen van de stofbak is een stoffig klusje. Tenslotte is het geluidsniveau is over het algemeen hoger. De Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet is een type Zonder zak.

Geschikt voor vloertype

Niet alle stofzuigers zijn geschikt voor alle vloertypen. Stofzuigers zijn bijvoorbeeld alleen geschikt voor houten vloeren als deze een parketborstel hebben. Deze borstel heeft namelijk zachte haren zodat er geen krassen ontstaan. De Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet is geschikt voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt.

Uniek nummer

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is. Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. Deze traditionele stofzuiger Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet heeft de volgende EAN code 8806088690025. Een EAN code zorgt voor een unieke identificatie tussen stofzuigers en worden maar éen keer uitgegeven.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze traditionele stofzuiger keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je traditionele stofzuiger? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze traditionele stofzuiger keuzehulp.

Prijzen vergelijken Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen