Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam

Prijzen vergelijken november 2020

Wehkamp

1.799,99

549,-

Uitverkocht (bekijk alternatief)

Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam actuele prijzen. Wasmachine – Kieskeurig Best Reviewed - Energiezuinige, zeer stille wasmachine met een centrifugesnelheid van 1600 toeren en een

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 8 juli 2020

Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam aanbiedingen

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht (bekijk alternatief)
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 549,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 549,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam

Algemeen

Merk Miele
Fabrikantcode (sku) wkh272 wps
Release datum November 2016
EAN code 4002515775493
Top Product

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 46
Aantal programma's 18
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++-40%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 59,6
Diepte (cm) 63,6
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 30
Koolborstelloze motor
Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam kopen?
Actuele prijs: € 549,-

REVIEW

7.6
 • TwinDos • wasresultaat • 18 wasprogramma's • Energiezuinig • Stil
 • Spoelt onvoldoende • Prijs
 • Experts

  2 bedrijven die een review hebben geschreven over de Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam geven in totaal een 7.6 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam heeft de volgende EAN code 4002515775493. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Top Product

  De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam het predicaat "Top Product" gegeven.

  Trommel capaciteit

  De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam is 9 kilogram.

  Wasresultaat

  Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

  Droogresultaat

  Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

  Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

  Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam gemeten tot maximaal 72 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

  Energieverbruik

  De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam heeft een energieklasse van a+++-40%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

  Wasmachine – Kieskeurig Best Reviewed - Energiezuinige, zeer stille wasmachine met een centrifugesnelheid van 1600 toeren en een maximale capaciteit van 9 kg. De milieu bewuste en slimme wasmachine bezit het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos, Quick PowerWash, SteamCare, speciale was functies en de Thermo SoftCare trommel met honingraatstructuur.

  Energiezuinig wasmachine kopen?
  Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wkh272 kopen, omdat hij 40% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -40%.

  Automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos
  Het TwinDos-systeem is het eerste automatische navulbare vloeibaar wasmiddel doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het was proces, of het nu gaat om bonte of witte was. Geen verspilling meer door overdosis, je wasmiddel gaat langer mee, het is beter voor het milieu en je wasmachine.

  Best Reviewed Kieskeurig
  De Miele wkh272 wps kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de consumentenwebsite Kieskeurig de wkh272 wps het predicaat Best Review heeft toegekend.

  PowerWash 2.0
  Miele-apparaten met PowerWash 2.0 wassen tot 40% zuiniger dan vereist voor energie-efficiëntieklasse A+++ en wassen zelfs de kleine hoeveelheden wasgoed zeer energie-efficiënt. Het geheim zit in de innovatieve was technologie Spin&Spray. Deze technologie gebruikt minder water en bespaart daardoor op verwarmingsenergie.

  Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken
  Door het speciale honingraatpatroon van de unieke SoftCare-trommel en de kleine perforaties ontstaat er een waterfilm, waar het wasgoed zachtjes overheen glijdt en daardoor nauwelijks kreukt en minder slijt. Bij de optie voorstrijken wordt de trommel na de laatste centrifugegang automatisch verwarmd. Hierdoor wordt de kleding al in de trommel glad gemaakt, waardoor aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt.

  Miele SteamCare voor 50% minder strijken
  Deze Miele wasmachine is ook voorzien van SteamCare, dit zorgt ervoor dat je minder hoeft te strijken. Na het wassen wordt het wasgoed effectief behandeld met stoom, waardoor kreukels worden beperkt en het strijken veel minder tijd kost. Met SteamCare ben je 50% minder tijd kwijt aan strijken.

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen