Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric

Prijzen vergelijken januari 2021

Wehkamp

622,-

622,-

Uitverkocht (bekijk alternatief)

Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric actuele prijzen. Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Kieskeurig Best Reviewed - Een bijzonder lage energieklasse, 1600 instelbaar toerental en een

Wasmachines iQ500 serie

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 19 januari 2021

Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Tijdelijk uitverkocht
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht (bekijk alternatief)
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 622,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 622,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric

Algemeen

Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) wmn16t3471
Release datum 2016
EAN code 4242003705179
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 50
Aantal programma's 12
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Restvochtpercentage (% (Procent)) 45

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -30%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84,5
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric kopen?
Actuele prijs: € 622,-

REVIEW

9.1
 • Beste uit Test Consumentenbond • Best Reviewed Kieskeurig • Gebruiksvriendelijk • Goede kwaliteit • Goede prijs-kwaliteitverhouding • Stil •
 • Geen voorwasprogramma • Gevoelig touchscreen • Nieuwste snufjes • Bliepjes
 • Experts

  4 bedrijven die een review hebben geschreven over de Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric geven in totaal een 9.1 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric heeft de volgende EAN code 4242003705179. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Best Getest

  Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

  Top Product

  De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric het predicaat "Top Product" gegeven.

  Trommel capaciteit

  De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric is 7 kilogram.

  Wasresultaat

  Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

  Droogresultaat

  Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

  Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

  Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric gemeten tot maximaal 74 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

  Energieverbruik

  De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

  Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Kieskeurig Best Reviewed - Een bijzonder lage energieklasse, 1600 instelbaar toerental en een maximale belading van 7 kg. Met deze iSensoric Premium wasmachine met elegant design met vol-elektronische bediening, beschik je over 12 wasprogramma's waaronder een paar speciale- Super15 en Snel+Mix, blouses/overhemden, en een Wol handwas. De machine heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het LED display en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt de wasmachine over VarioPerfect, Ecoperfect, Speedperfect en een onbalans-controlesysteem. De WMN16T3471 is voorzien met een antiVibration design en een iQdrive koolborstelloze moter. Verder zit er een kinderbeveiliging op de deur en aquastop waterbeveiliging voor een volledige bescherming tegen waterschade.

  Best getest & reviewed
  De Siemens wmn16t3471 is in april 2015 door de Consumentenbond beoordeeld als Beste uit de Test. De wmn16t3471 is ook beoordeeld als Best Reviewed door consumenten op Kieskeurig in juli 2015.

  Snel en efficiënt: varioPerfect.
  Met deze bedieningslogica beslis je zelf wat voor je belangrijker is - tijd of energie besparen. Met de optie speedPerfect was je extreem tijdbesparend en met ecoPerfect bijzonder energiebesparend.

  Super15
  Het super15-programma wast, centrifugeert en spoelt je was in slechts 15 minuten. Daardoor is het ideaal voor iedereen die licht vervuilde was (bijvoorbeeld na het sporten) snel weer schoon wil hebben.

  Wol/Handwas
  Gevoelige was van wol of kasjmier kun je nu ook in de wasmachine wassen. Want het programma Wol/Handwas van Siemens wast bijzonder zacht en spoelt goed.

  Snel+Mix
  Was van tevoren sorteren scheelt veel tijd, maar hoeft niet meer per se te worden gedaan. Met het Snel & Mix-programma kunnen verschillende stukken wasgoed in één trommel worden gewassen, en wel in minder dan een uur tijd!

  Onbalans-controlesysteem
  Door de elektronische onbalans controle wordt het centrifugeerproces nauwlettend gadegeslagen. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen. Het antiVibration design van de zijwanden met speciale structuur beperkt de resonantie tot een minimum.

  aquaStop beschermt tegen waterschade.
  De aquaStop bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang en een veiligheidsklep. Samen zorgen ze dat bij een lek in de toevoerslang of in het apparaat de watertoevoer wordt onderbroken door de veiligheidsklep te sluiten - onmiddellijk en direct bij de waterkraan. Zo voorkomt het veiligheidssysteem elke vorm van waterschade.

  iQdrive motor
  Koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en lange levensduur inclusief 10 jaar garantie op de motor.

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens wmn16t3471 iQ500 iSensoric of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen