728x90: Wehkamp Ad

Tefal SV7110 Express Compact


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Specificaties Tefal SV7110 Express Compact

Algemeen

EAN code 3121040073070
Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) SV7110
Release datum September 2019
Best Getest Consumentenbond Beste Koop

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram) 4
Vermogen (watt) 2600

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomgenerator
Strijkbehoefte Dagelijks, grote was, Wekelijks, grote was
Inhoud waterreservoir ( liter ) 1,7
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 120
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 350
Maximale stoomdruk 5,7
Antikalksysteem Handmatig
Gewicht strijkijzer ( kilogram ) 4,04
Opwarmtijd (minuten) 30 seconden

Gebruik

Afneembaar waterreservoir
Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Handmatig
Verticaal stomen
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Consumentenbond Beste Koop - Ervaar de perfecte combinatie van snelle strijkresultaten en uitstekend gebruiksgemak met de Tefal Express Compact Stoomgenerator.

Maak het jezelf makkelijk door sneller en eenvoudiger te strijken. De Express Compact is een krachtige stoomgenerator met afneembaar waterreservoir die voor snelle resultaten zorgt. De hoge druk (5,7 bar) laat je met gemak kreukels uit kleding strijken en een extra krachtige stoomstoot van 350 g/min geeft je net dat beetje extra om zelfs de meest hardnekkige vouwen glad te strijken.

Deze krachtige stoomgenerator is uitgerust met een verschillende geavanceerde functies voor een nog betere stoomervaring, van het handige vergrendelsysteem om het apparaat veilig te verplaatsen en op te bergen tot de Xpress Glide strijkzool voor optimaal glijvermogen op elke textielsoort. Express Compact Stoomgenerator: ervaar zelf de uitstekende stoomresultaten met veel gebruiksgemak.

Tefal SV7110 Express Compact - Afbeelding 1Tefal SV7110 Express Compact - Afbeelding 2Tefal SV7110 Express Compact - Afbeelding 3Tefal SV7110 Express Compact - Afbeelding 4
TEFAL SV7110 EXPRESS COMPACT

 • Best Getest: Consumentenbond Beste Koop
 • Inhoud waterreservoir: 1,7 liter
 • Gewicht strijkijzer: 4,04 kilogram
 • Afneembaar waterreservoir: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal SV7110 Express Compact of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomgenerator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stoomgeneratoren of staat jouw stoomgenerator keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomgenerator keuzehulp.

Wil je graag de Tefal SV7110 Express Compact kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tefal voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tefal SV7110 Express Compact heeft de volgende EAN code 3121040073070. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomgeneratoren en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Tefal SV7110 Express Compact Best Getest

Tefal SV7110 Express Compact - Afbeelding 5Tefal SV7110 Express Compact - Afbeelding 6Tefal SV7110 Express Compact - Afbeelding 7
Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel stoomgeneratoren en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Tefal SV7110 Express Compact dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

De Tefal SV7110 Express Compact is een stoomgenerator. Het waterreservoir zit apart van het strijkijzer. Hierdoor is deze lichter om te gebruiken. Kies voor een Tefal stoomgenerator als je veel strijkt en de kreukels vaak hardnekkig zijn. Doordat hij een grotere watertank heeft, hoef je minder vaak water bij te vullen.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen