Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60

De beste deal van vandaag

Bol.com

223,65

Uiterlijk 5 augustus in huis

Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 actuele prijzen. Wanneer je veel en lang strijkt is dit het ideale strijkijzer. De voordelen van de Aqua Pro binnen de PerfectCare lijn zijn het grote

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 2 augustus 2021

Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 aanbiedingen

Die doet het
Bel de dichtstbijzijnde winkel voor de levertijd
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 5 augustus in huis
Alles voor een glimlach
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 223,65?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 223,65

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60

Algemeen

Merk Philips
Fabrikantcode (sku) GC9415/60
Release datum 2019
EAN code 8710103905189
Top Product

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram) 4,2
Vermogen (watt) 2100

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomgenerator
Strijkbehoefte Dagelijks, grote was, Wekelijks, grote was
Inhoud waterreservoir (liter) 2,5
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 120
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 460
Maximale stoomdruk 7
Antikalksysteem Kalkverzamelaar
Gewicht strijkijzer (kilogram ) 4,2
Opwarmtijd (minuten) 2

Gebruik

Afneembaar waterreservoir
Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Automatisch
Verticaal stomen
Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 kopen?
Actuele prijs: € 223,65
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 heeft de volgende EAN code 8710103905189. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomgeneratoren en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 het predicaat "Top Product" gegeven.

Wanneer je veel en lang strijkt is dit het ideale strijkijzer. De voordelen van de Aqua Pro binnen de PerfectCare lijn zijn het grote waterreservoir van 2,5 liter en het lichte gewicht van het strijkijzer. Zo strijk je het wasgoed van je hele gezin in een 1 keer weg. Met een stoomproductie van 120 gram per minuut en een stoomkracht van 7 bar verdwijnen de meeste kreukels. Voor hardnekkige kreukels gebruik je de stoomstoot van 460 gram per minuut.

OptimalTEMP-technologie
Dankzij OptimalTEMP-technologie verspil je geen tijd meer met het wijzigen van temperatuurinstellingen, wachten tot de temperatuur is aangepast, of vooraf sorteren van kledingstukken. Je strijkt al je kledinhg, van spijkerbroeken tot zijde, gegarandeerd zonder brandplekken met de perfecte combinatie van temperatuur en continue krachtige stoom.

De innovatieve OptimalTEMP-technologie garandeert dat strijkbare stoffen niet verbranden. Naast een veiliger gevoel tijdens het strijken betekent dit ook dat je de hete zoolplaat direct op de katoenen bovenkant van je strijkplank kunt laten staan zonder dat dat schade aan richt. Dit vermindert ongemak aan je polsen, omdat je het strijkijzer niet zo vaak op de voet hoeft te zetten.

Zoolplaat
De stoomgenerator beschikt over een krasbestendige zoolplaat. Hierdoor strijk je zonder moeite over verschillende stoffen, knopen en ritsen, zonder de plaat te beschadigen.

Automatische uitschakeling
Dankzij de automatische functies schakelt de stoomgenerator zichzelf uit als deze niet wordt gebruikt.

De Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 stoomgenerator heeft een waterreservoir van 2,5 liter. Een stoomstoot van 460 gram per minuut rekent snel af met hardnekkige kreukels. Daarnaast heeft de Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 stoomgenerator een continue stoomproductie van 120 gram per minuut. Deze stoomgenerator is geschikt voor Dagelijks, grote was, Wekelijks, grote was. Deze stoomgenerator heeft een maximale stoomdruk van 7 bar.

Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60

Als je twijfelt of deze stoomgenerator GC9415/60 met een waterreservoir van 2,5 liter wel je beste keuze is? Gebruik onze keuzehulp met handige filters.

Inhoud waterreservoir

Wanneer je regelmatig veel wasgoed moet strijken, is de grootte van het waterreservoir erg belangrijk. Met een groot waterreservoir strijk je meer wasgoed voordat het weer tijd is om bij te vullen. De Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 stoomgenerator heeft een waterreservoir van 2,5 liter.

Stoomproductie

De Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 stoomgenerator heeft een continue stoomproductie van 120 gram per minuut. De continue stoomproductie geeft de basis stoomproductie van een strijkijzer of stoomgenerator aan. Met een stoomstoot kan je extra hardnekkige kreukels verwijderen. Als stoomstoot heeft de Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 een stoomproductie van 460 gram per minuut.

Uniek nummer

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is. Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. Deze strijkijzer Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 heeft de volgende EAN code 8710103905189. Een EAN code zorgt voor een unieke identificatie tussen stoom-generatoren en wordt maar éen keer uitgegeven.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomgeneratoren keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je stoomgeneratoren? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze stoomgeneratoren keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen