Bosch WTG86492NL Serie 6

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

1.049,-

599,-

Bezorging mogelijk vanaf dinsdag 05 oktober

Bosch WTG86492NL Serie 6 actuele prijzen. Consumentenbond Beste uit de Test - Wasdroger -De droger met AllergiePlus programma: voor bijzonder zacht wasgoed vrij van allergenen. Energieklasse B De

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 19 september 2021

Bosch WTG86492NL Serie 6 aanbiedingen

De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf dinsdag 05 oktober
Die doet het
3 dagen
Begrijpt 't
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 599,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 599,-

Specificaties Bosch WTG86492NL Serie 6

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WTG86492NL
Release datum September 2019
EAN code 4242005197576
Best Getest Consumentenbond Beste Getest

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,80
Hoogte (centimeter) 84,20
Diepte (centimeter) 59,90
Gewicht (kilogram) 42
Kleur Wit

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 9
Geluidsniveau (dB) 64
Energieklasse B

Gebruiksgemak

Vochtigheidssensor

Fysieke kenmerken

Type Condensdroger
Standaard draairichting deur Rechts
Bosch WTG86492NL Serie 6 kopen?
Actuele prijs: € 599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WTG86492NL Serie 6 heeft de volgende EAN code 4242005197576. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasdrogers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch WTG86492NL Serie 6 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Bosch WTG86492NL Serie 6 is 9 kilogram. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Geluidsniveau tijdens centrifugeren

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasdroger maakt wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. Voor de Bosch WTG86492NL Serie 6 is het maximaal geluidsniveau 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kan je zelf filteren op het gewenste aantal decibel.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WTG86492NL Serie 6 heeft een energieklasse van b. Met een zuinige wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms heeft een wasdrogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Bosch WTG86492NL Serie 6 wasdroger is een condensdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht aangezien ze het zuinigst omgaan met energie.

Consumentenbond Beste uit de Test - Wasdroger -De droger met AllergiePlus programma: voor bijzonder zacht wasgoed vrij van allergenen.

Energieklasse B
De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk wasdrogers zijn. De Bosch WTG86492NL heeft een energielabel B. Bij een gemiddeld gebruik kost deze wasdroger je ongeveer 136 euro per jaar.

Vulcapaciteit drogen 9 kg katoen
De vulcapaciteit geeft aan hoeveel je in de wasdroger kunt plaatsen. De WTG86492NL heeft een vulcapaciteit van 1- 9 kg katoen. De aangegeven vulcapaciteit is de maximale capaciteit. Het is altijd mogelijk om er minder in te doen. De wasdroger past de programma's daar dan op aan.

Geluidsniveau 64 dB
Het geluidsniveau bij wasdrogers wordt uitgedrukt in decibel (dB). De WTG86492NL heeft een geluidsniveau van 64 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de wasdroger is.

Einde signaal
De WTG86492NL is voorzien van een eind signaal. Dit geluidssignaal waarschuwt bij het einde van het programma. Hierdoor kun je de wasdroger direct uitzetten als het programma afgelopen is en energie besparen.

Kinderbeveiliging
Deze wasdroger is voorzien van een kinderbeveiliging. Hiermee kun je ongewenste bediening van het apparaat voorkomen.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WTG86492NL Serie 6 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdrogers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasdrogers keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen