728x90: Bol Ad

Whirlpool FTBE M11 82


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Whirlpool FTBE M11 82 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Whirlpool voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool FTBE M11 82 heeft de volgende EAN code 8003437231629. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Whirlpool FTBE M11 82 is van het merk Whirlpool en het merk Whirlpool is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Whirlpool wasdrogers kun je vinden in winkels en webshops. Whirlpool producten behoren tot de topmerken wasdrogers in Nederland. Koop Whirlpool FTBE M11 82 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een wasdrogers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdrogers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Whirlpool FTBE M11 82 van Whirlpool is ftbe m11 82. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Whirlpool SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Whirlpool FTBE M11 82 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Whirlpool FTBE M11 82 is sinds december 2018 op de markt. In december 2018 is Whirlpool FTBE M11 82 van Whirlpool geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Whirlpool FTBE M11 82 van Whirlpool heeft een gewicht van 44 kilogram. Het gewicht van 44 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasdrogers.

Om wasdrogers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Whirlpool FTBE M11 82 is 1,5 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,5 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Whirlpool FTBE M11 82 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van Whirlpool FTBE M11 82

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Whirlpool wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Whirlpool FTBE M11 82 heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige Whirlpool wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Whirlpool FTBE M11 82 wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Whirlpool wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Whirlpool FTBE M11 82 is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Whirlpool FTBE M11 82

Bij het bepalen hoeveel geluid een Whirlpool wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Whirlpool FTBE M11 82 heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Whirlpool droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Whirlpool machine.

15 droogprogramma's op de Whirlpool FTBE M11 82

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Whirlpool FTBE M11 82 heeft 15 programma's. Meer programma's op je nieuwe Whirlpool wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Whirlpool FTBE M11 82 droger.

Het gemiddelde condensatie-efficiŽntie bij een maximale belading van de Whirlpool FTBE M11 82 is 81%. Dit percentage geeft aan hoeveel vocht er wordt afgevoerd. Wanneer je de Whirlpool droger in een kleine ruimte zet, kies dan een wasdroger met een condensatie-efficiŽntie van 90% of hoger. Bij een hoger percentage ontsnapt er zo min mogelijk warme, vochtige lucht via de trommeldeur van je Whirlpool droger. Zo krijg je geen schimmel in je huis.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Whirlpool FTBE M11 82 beschikt over startuitstel, waarmee je de Whirlpool droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

De FTBE M11 82 wasdroger is uitgerust met een indicator wanneer je de condensbak moet legen. Simpel gezegd krijg je een seintje als de condensbak van je Whirlpool droger vol is. Zo loopt de condensbak niet over.

Als het pluizenfilter gereinigd moet worden, geeft de Whirlpool FTBE M11 82 een melding op het display. Als het pluizenfilter vol is, dan zal de Whirlpool droger meer energie verbruiken.

De FTBE M11 82 beschikt over een vochtigheidssensor, die voorkomt dat je wasgoed krimpt tijdens het drogen.

Een kledingbeschermende trommel van Whirlpool voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Whirlpool FTBE M11 82 heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

Het condenswater van de FTBE M11 82 kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Whirlpool FTBE M11 82 heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De Whirlpool FTBE M11 82 is een zuinige warmtepompdroger met energieklasse A++. De wasdroger heeft een vulgewicht van 8 kilogram en is hiermee geschikt voor een huishouden van 3 of 4 personen. Je hebt de keuze uit 15 verschillende droogprogramma's. Zo droog je onder meer beddengoed, delicate kleding of je sportoutfit. Dankzij de kledingbeschermende trommel hoef je niet bang te zijn dat je lievelingstrui rafelt na een droogbeurt. Ben je niet thuis als het droogprogramma stopt? Geen zorgen, dankzij FreshCare + blijft je wasgoed tot 6 uur na het programma fris. Dit doet de droger door je wasgoed zachtjes heen en weer te wiegen en stoom toe te voegen.

IN DE DOOS

  • Handleiding
  • Condensafvoerslang

WHIRLPOOL FTBE M11 82

  • Energieklasse: A++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool FTBE M11 82 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Specificaties Whirlpool FTBE M11 82

Algemeen

EAN code 8003437231629
Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) FTBE M11 82
Release datum December 2018
Taal bedieningspaneel Symbolen

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,50
Hoogte (centimeter) 84,90
Diepte (centimeter) 64,90
Gewicht (kilogram) 44
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,5
Display

Algemeen

Energieklasse A++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 64
Aantal programma's 15
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent)) 81

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen