Bosch WAXH2E90NL

Prijzen vergelijken augustus 2020

Bol.com

1.249,-

Uiterlijk 5 augustus in huis

Consumentenbond Beste uit de Test - De Bosch WAXH2E90NL HomeProfessional Exclusiv vrijstaande wasmachine is een wasmachine voorlader met energieklasse A+++ voor 1 tot 10 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 10 kg is deze Bosch ideaal geschikt voor een

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 31 juli 2020

Bosch WAXH2E90NL aanbiedingen

Begrijpt 't
Leverbaar
De witgoedspeciaalzaak op internet
Pre-order
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 5 augustus in huis
Die doet het
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.249,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.249,-

Specificaties Bosch WAXH2E90NL

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAXH2E90NL
Release datum November 2019
Best Getest Consumentenbond Beste Getest
EAN code 4242005172641

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,80
Hoogte (centimeter) 84,80
Diepte (centimeter) 59
Gewicht (kilogram) 83,162
Kleur Wit
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 10
Geluidsniveau wassen (dB) 48

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Bosch WAXH2E90NL prijzen?
Actuele prijs: € 1.249,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch WAXH2E90NL dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAXH2E90NL heeft de volgende EAN code 4242005172641. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch WAXH2E90NL is 10 kilogram.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch WAXH2E90NL gemeten tot maximaal 74 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WAXH2E90NL heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Consumentenbond Beste uit de Test - De Bosch WAXH2E90NL HomeProfessional Exclusiv vrijstaande wasmachine is een wasmachine voorlader met energieklasse A+++ voor 1 tot 10 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 10 kg is deze Bosch ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Deze Bosch wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1600 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Met een energieverbruik van 150 - 175 kWh zijn de energiekosten tussen de € 33,- en € 38,50 per jaar. Het geluidsniveau bestaat uit het geluidsniveau wassen en het geluidsniveau centrifugeren, maar maakt het meeste geluid tijdens het centrifugeren van wasgoed. Het geluidsniveau centrifugeren is met 74 - 78 decibel niet bijzonder stil. Een stille wasmachine is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Ook als je de wasautomaat in de buurt van je woonkamer neerzet is een stille wasmachine een goede keuze!

Kom je er niet uit, heb je meer hulp nodig, of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen