Bosch WAXH2E70NL HomeProfessional iDos

Prijzen vergelijken januari 2021

Media Markt

1.249,-

1.249,-

Online uitverkocht

Bosch WAXH2E70NL HomeProfessional iDos actuele prijzen. Consumentenbond Beste uit de Test - Met de Bosch WAXH2E70N wasmachine kan je nu tot 10 kg was in één keer wassen. Door de 4D Wash

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 6 januari 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.249,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.249,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch WAXH2E70NL HomeProfessional iDos

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAXH2E70NL
Release datum 2019
EAN code 4242005172634
Best Getest Consumentenbond Beste Getest

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,8
Hoogte (centimeter) 84,4
Diepte (centimeter) 59
Gewicht (kilogram) 82,3

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 10
Geluidsniveau wassen (dB) 48

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++-30%
Waterbeveiliging

Gebruiksgemak

Startuitstel
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Bosch WAXH2E70NL HomeProfessional iDos kopen?
Actuele prijs: € 1.249,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAXH2E70NL HomeProfessional iDos heeft de volgende EAN code 4242005172634. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch WAXH2E70NL HomeProfessional iDos dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch WAXH2E70NL HomeProfessional iDos is 10 kilogram.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch WAXH2E70NL HomeProfessional iDos gemeten tot maximaal 74 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WAXH2E70NL HomeProfessional iDos heeft een energieklasse van a+++-30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Consumentenbond Beste uit de Test - Met de Bosch WAXH2E70N wasmachine kan je nu tot 10 kg was in één keer wassen. Door de 4D Wash wordt de kleding tot diep in de vezels perfect gereinigd en wordt een volle was perfect schoon. Het vernieuwde i-DOS doseersysteem hoeft pas na 20 wasbeurten opnieuw bijgevuld te worden. De wasmachine doseert zelf hoeveel water en wasmiddel er nodig is voor jouw was. Je hebt bij het vernieuwde i-DOS keuze uit wasmiddel en wasverzachter, 2 keer wasmiddel of handmatige dosering. Via de HomeConnect app kan je van af een afstand zien of de wasmachine aan staat of de wasmachine nog makkelijk aanzetten. De EcoSilence Drive is de meest energiezuinige en stille motortechnologie. Bosch biedt 10 jaar garantie op deze koolborstelloze EcoSilence Drive motor. De wasmachine beschikt over het zuinige energielabel A+++-30%.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAXH2E70NL HomeProfessional iDos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Bosch WAXH2E70NL HomeProfessional iDos. Januari 2021

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen