728x90: Bol Ad

Sharp UA-HD40E-L

De beste deal van vandaag

Bol.com

379,-

289,-

Uiterlijk 1 december in huis

Sharp UA-HD40E-L kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, als je last hebt van een stoffige en droge lucht in huis, dan is de Sharp UA-HD40E-L iets voor jou. Deze

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 26 november 2022

Sharp UA-HD40E-L aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 1 december in huis
Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Begrijpt 't
Voor 16:15 besteld, volgende werkdag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 289,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 289,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Sharp UA-HD40E-L

Algemeen

EAN code 4974019102030
Merk Sharp
Fabrikantcode (sku) UA-HD40E-LS01
Release datum September 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 39,9
Hoogte (centimeter) 61,5
Diepte (centimeter) 23
Gewicht (kilogram) 8
Materiaal Kunststof
Kleur Grijs
Afwerking Mat
Display

Eigenschappen

Reinigingstechniek Filters en Ionisatie
Max. te reinigen oppervlakte (m2) 26
Clean Air Delivery Rate (CADR) (m3/h) 216
Minimaal geluidsniveau (decibel) 23
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 47
Afstandsbediening
Kantelbaar

Filters

Hepa-filter
Koolstoffilter
Voorfilter

Gebruik & functies

Bevochtiger
Ventilatie functie
Ionisatie functie
Verwarmingsfunctie
Pollenprogramma
Nachtmodus
Luchtkwaliteitssensor
Automatisch uitschakelen
Kinderbeveiliging
Aantal standen 6
Oververhittingsbeveiliging
Compatibel met smartphone / apps
Verstelbare uitblaasrichting
Aansluitspanning (Volt) 220 - 240
Sharp UA-HD40E-L kopen
Actuele prijs: € 289,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Sharp UA-HD40E-L kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sharp voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Sharp UA-HD40E-L heeft de volgende EAN code 4974019102030. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen luchtreiniger en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Sharp UA-HD40E-L is van het merk Sharp en is een populair merk binnen de productgroep luchtreiniger. Het loont om de Sharp luchtreiniger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

 Sharp UA-HD40E-L - Afbeelding 1 Sharp UA-HD40E-L - Afbeelding 2 Sharp UA-HD40E-L - Afbeelding 3 Sharp UA-HD40E-L - Afbeelding 4
Een luchtreiniger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke luchtreiniger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Sharp UA-HD40E-L van Sharp is ua-hd40e-ls01. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Sharp UA-HD40E-L is sinds september 2019 op de markt. In september 2019 is Sharp UA-HD40E-L van Sharp geïntroduceerd op de markt. Een ouder luchtreiniger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige luchtreiniger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in september 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals luchtreiniger.

De Sharp UA-HD40E-L heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Sharp UA-HD40E-L het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van luchtreiniger te weten. De Sharp UA-HD40E-L van Sharp heeft een gewicht van 8. Het gewicht van 8 ligt dicht bij het gemiddelde luchtreiniger gewicht.

 Sharp UA-HD40E-L - Afbeelding 5 Sharp UA-HD40E-L - Afbeelding 6 Sharp UA-HD40E-L - Afbeelding 7
Bij luchtreiniger is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Sharp UA-HD40E-L is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De Clean Air Delivery Rate, afgekort CADR, geeft aan hoeveel kubieke meter de Sharp luchtreiniger per uur zuivert. Hierbij moet hij alle deeltjes uit de lucht zuiveren. De kwaliteit van de filters en de kracht van de Sharp luchtreiniger hebben invloed op de CADR-waarde. Hoe hoger de CADR waarde, hoe sneller de luchtreiniger de kamer reinigt. Deze Sharp UA-HD40E-L heeft een CADR waarde van 216 m3/h.

Als je de luchtreiniger in je slaapkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille luchtreiniger als deze 35 dB of minder geluid maakt. Deze Sharp UA-HD40E-L produceert een geluid van 47 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de luchtreiniger is.

De Sharp UA-HD40E-L met een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) voldoet aan de strengste gezondheidseisen en kan maar liefst 99,97% van de fijnstof en andere deeltjes uit de lucht zuiveren. Als je last hebt van astma of hooikoorts is het aan te raden om een Sharp luchtreiniger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging.

 Sharp UA-HD40E-L - Afbeelding 8 Sharp UA-HD40E-L - Afbeelding 9 Sharp UA-HD40E-L - Afbeelding 10
Een Sharp luchtreiniger met een koolstoffilter of actief kool filter haalt nare geuren, sigarettenrook, ozon, gassen en vluchtige organische stoffen uit de lucht. Een koolstoffilter bestaat uit actieve kool. Dit is een speciaal behandelde koolstof die gassen en nare geuren adsorbeert. Het is aan te raden om de filter van de Sharp UA-HD40E-L 1 keer per jaar te vervangen.

Naast het reinigen van de lucht is een optimale vochtigheidsgraad ook erg belangrijk. De Sharp luchtreiniger beschikt over een bevochtigingsfunctie. Met behulp van een waterreservoir wordt de gereinigde lucht bevochtigd voordat het terug de kamer in wordt geblazen. De Sharp UA-HD40E-L luchtreiniger- en bevochtiger in één, beschermt jou en je gezin tegen verontreinigende stofdeeltjes en droge lucht.

Kies je voor deze Sharp luchtreiniger met een ionisator, dan heeft dit nog een goter effect op het verbeteren van de luchtkwaliteit. Dat gebeurt met behulp van elektrische lading. Deze ionen hechten zich vast aan vuile stoffen als fijnstof, pollen, bacteriën, virussen en andere schadelijke deeltjes. Door het ioniseren worden de vuile stoffen onschadelijk gemaakt. Als je last hebt van een allergie is het aan te raden om voor de Sharp UA-HD40E-L met een ionisatie functie te kiezen.

Dankzij de luchtkwaliteitssensor bewaakt de Sharp luchtreiniger continu de kwaliteit van de lucht in huis. De sensor meet de lucht in huis om schadelijke verontreinigende stoffen en andere gevaarlijke deeltjes. Dit wordt aangegeven op een display of via een lichtring. Sharp luchtreinigers met luchtkwaliteitssensoren gaan automatisch aan als ze vieze deeltjes in de lucht detecteren.

Een luchtreiniger beschikt over verschillende ventilatiesnelheden om de lucht in de ruimte te zuiveren. Zet de Sharp luchtreiniger altijd op de hoogste stand wanneer je niet in de ruimte aanwezig bent. Dan stoort hij je niet en maakt hij de ruimte effectief schoon. Hoe hoger het aantal standen is, hoe beter je de Sharp luchtreiniger naar jouw wensen aanpast. De UA-HD40E-L beschikt over 6 standen.

Als je last hebt van een stoffige en droge lucht in huis, dan is de Sharp UA-HD40E-L iets voor jou. Deze luchtreiniger zuivert de lucht in een ruimte tot 26 vierkante meter met filters en brengt het daarna langs een bevochtigingsfilter. Handig, want zo heb je maar één apparaat in de kamer staan om de luchtkwaliteit te verbeteren. Met verschillende sensoren meet de reiniger de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in de ruimte en past hier direct zijn werking op aan. Heb je last van statisch haar of krijg je een schok als je de deurklink beetpakt? Zet dan de ionisatiefunctie aan en de luchtreiniger verlaagt de statische lading in de ruimte.

Let op: voor een optimale reiniging dien je de filters schoon te maken als het indicatorlampje brandt.

SHARP UA-HD40E-L

 • Reinigingstechniek: Filters en Ionisatie
 • Maximaal geluidsniveau: 47 decibel
 • Hepa-filter: Ja
 • Pollenprogramma: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sharp UA-HD40E-L of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je luchtreiniger of staat jouw luchtreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtreiniger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Sharp UA-HD40E-L

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen