728x90: Bol Ad

Sharp UA-HD40E-L

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Sharp UA-HD40E-L ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke luchtreiniger vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Specificaties Sharp UA-HD40E-L

Algemeen

EAN code 4974019102030
Merk Sharp
Fabrikantcode (sku) UA-HD40E-LS01
Release datum September 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)39,9
Hoogte (centimeter)61,5
Diepte (centimeter)23
Gewicht (kilogram)8
Materiaal Kunststof
Kleur Grijs
Afwerking Mat
Display

Eigenschappen

Reinigingstechniek Filters en Ionisatie
Max. te reinigen oppervlakte (m2)26
Clean Air Delivery Rate (CADR) (m3/h)216
Minimaal geluidsniveau (decibel)23
Maximaal geluidsniveau ( decibel )47
Afstandsbediening
Kantelbaar

Filters

Hepa-filter
Koolstoffilter
Voorfilter

Gebruik & functies

Bevochtiger
Ventilatie functie
Ionisatie functie
Verwarmingsfunctie
Pollenprogramma
Nachtmodus
Luchtkwaliteitssensor
Automatisch uitschakelen
Kinderbeveiliging
Aantal standen 6
Oververhittingsbeveiliging
Compatibel met smartphone / apps
Verstelbare uitblaasrichting
Aansluitspanning (Volt)220 - 240
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Als je last hebt van een stoffige en droge lucht in huis, dan is de Sharp UA-HD40E-L iets voor jou. Deze luchtreiniger zuivert de lucht in een ruimte tot 26 vierkante meter met filters en brengt het daarna langs een bevochtigingsfilter. Handig, want zo heb je maar één apparaat in de kamer staan om de luchtkwaliteit te verbeteren. Met verschillende sensoren meet de reiniger de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in de ruimte en past hier direct zijn werking op aan. Heb je last van statisch haar of krijg je een schok als je de deurklink beetpakt? Zet dan de ionisatiefunctie aan en de luchtreiniger verlaagt de statische lading in de ruimte.

Let op: voor een optimale reiniging dien je de filters schoon te maken als het indicatorlampje brandt.

SHARP UA-HD40E-L

  • Reinigingstechniek: Filters en Ionisatie
  • Maximaal geluidsniveau: 47 decibel
  • Hepa-filter: Ja
  • Pollenprogramma: Ja

 Sharp UA-HD40E-L  - Afbeelding 1 Sharp UA-HD40E-L  - Afbeelding 2 Sharp UA-HD40E-L  - Afbeelding 3 Sharp UA-HD40E-L  - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Sharp UA-HD40E-L of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je luchtreiniger of staat jouw luchtreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtreiniger keuzehulp.

Wil je graag de UA-HD40E-L kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sharp voor je hebt. Twijfel je of dit luchtreiniger product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Sharp UA-HD40E-L heeft de volgende EAN code 4974019102030.

De Sharp UA-HD40E-L heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Sharp UA-HD40E-L het predicaat "Top Product" gegeven.

 Sharp UA-HD40E-L  - Afbeelding 5 Sharp UA-HD40E-L  - Afbeelding 6 Sharp UA-HD40E-L  - Afbeelding 7
De Clean Air Delivery Rate, afgekort CADR, geeft aan hoeveel kubieke meter de Sharp luchtreiniger per uur zuivert. Hierbij moet hij alle deeltjes uit de lucht zuiveren. De kwaliteit van de filters en de kracht van de Sharp luchtreiniger hebben invloed op de CADR-waarde. Hoe hoger de CADR waarde, hoe sneller de luchtreiniger de kamer reinigt. Deze Sharp UA-HD40E-L heeft een CADR waarde van 216 m3/h.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen