728x90: Wehkamp Ad

Dyson HP04 Pure Hot+Cool

De beste deal van vandaag

fonQ

649,-

Beschikbaar

Dyson HP04 Pure Hot+Cool kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, een luchtreiniger, ventilator en verwarming in 1? Dat is de Dyson Pure Hot+Cool Link. Het unieke

meer luchtreinigers van Dyson

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 16 augustus 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 649,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 649,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Dyson HP04 Pure Hot+Cool

Algemeen

EAN code 5025155038635
Merk Dyson
Fabrikantcode (sku) HP04
Release datum November 2018
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 25,8
Hoogte (centimeter) 69
Diepte (centimeter) 26
Gewicht (kilogram) 3,8
Materiaal Kunststof
Kleur Wit, Zilver
Afwerking Mat
Display

Eigenschappen

Reinigingstechniek Filters
Max. te reinigen oppervlakte (m2) 26
Maximaal te reinigen oppervlakte bij allergie (m2) 15
Clean Air Delivery Rate (CADR) (m3/h) 130
Minimaal geluidsniveau (decibel) 60
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 60
Afstandsbediening
Verrijdbaar
Kantelbaar

Filters

Hepa-filter
Koolstoffilter
Voorfilter

Gebruik & functies

Bevochtiger
Ventilatie functie
Ionisatie functie
Verwarmingsfunctie
Pollenprogramma
Nachtmodus
Luchtkwaliteitssensor
Automatisch uitschakelen
Instelbare automatische uitschakeling
Kinderbeveiliging
Aantal standen 11
Oververhittingsbeveiliging
Compatibel met smartphone / apps
Verstelbare uitblaasrichting
Aansluitspanning (Volt) 220 - 240
Dyson HP04 Pure Hot+Cool kopen?
Actuele prijs: € 649,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Dyson HP04 Pure Hot+Cool kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Dyson voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Dyson HP04 Pure Hot+Cool heeft de volgende EAN code 5025155038635. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen luchtreiniger en wordt maar éen keer uitgegeven.

Dyson HP04 Pure Hot+Cool is van het merk Dyson en het merk Dyson is een populair merk binnen de productgroep luchtreiniger. Dyson luchtreiniger kun je vinden in winkels en webshops. Dyson producten behoren tot de topmerken luchtreiniger in Nederland. Koop Dyson HP04 Pure Hot+Cool voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Dyson HP04 Pure Hot+Cool - Afbeelding 1Dyson HP04 Pure Hot+Cool - Afbeelding 2Dyson HP04 Pure Hot+Cool - Afbeelding 3Dyson HP04 Pure Hot+Cool - Afbeelding 4
Een luchtreiniger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke luchtreiniger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Dyson HP04 Pure Hot+Cool van Dyson is hp04. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Dyson SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Dyson HP04 Pure Hot+Cool is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Dyson HP04 Pure Hot+Cool is sinds november 2018 op de markt. In november 2018 is Dyson HP04 Pure Hot+Cool van Dyson geïntroduceerd op de markt. Een ouder luchtreiniger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige luchtreiniger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in november 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals luchtreiniger.

De Dyson HP04 Pure Hot+Cool heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Dyson HP04 Pure Hot+Cool het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van luchtreiniger te weten. De Dyson HP04 Pure Hot+Cool van Dyson heeft een gewicht van 3,8 kilogram. Het gewicht van 3,8 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van luchtreiniger.

Dyson HP04 Pure Hot+Cool - Afbeelding 5Dyson HP04 Pure Hot+Cool - Afbeelding 6Dyson HP04 Pure Hot+Cool - Afbeelding 7
Bij luchtreiniger is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Dyson HP04 Pure Hot+Cool is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De Clean Air Delivery Rate, afgekort CADR, geeft aan hoeveel kubieke meter de Dyson luchtreiniger per uur zuivert. Hierbij moet hij alle deeltjes uit de lucht zuiveren. De kwaliteit van de filters en de kracht van de Dyson luchtreiniger hebben invloed op de CADR-waarde. Hoe hoger de CADR waarde, hoe sneller de luchtreiniger de kamer reinigt. Deze Dyson HP04 Pure Hot+Cool heeft een CADR waarde van 130 m3/h.

Als je de luchtreiniger in je slaapkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille luchtreiniger als deze 35 dB of minder geluid maakt. Deze Dyson HP04 Pure Hot+Cool produceert een geluid van 60 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de luchtreiniger is.

De Dyson HP04 Pure Hot+Cool met een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) voldoet aan de strengste gezondheidseisen en kan maar liefst 99,97% van de fijnstof en andere deeltjes uit de lucht zuiveren. Als je last hebt van astma of hooikoorts is het aan te raden om een Dyson luchtreiniger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging.

Dyson HP04 Pure Hot+Cool - Afbeelding 8Dyson HP04 Pure Hot+Cool - Afbeelding 9Dyson HP04 Pure Hot+Cool - Afbeelding 10Dyson HP04 Pure Hot+Cool - Afbeelding 11
Een Dyson luchtreiniger met een koolstoffilter of actief kool filter haalt nare geuren, sigarettenrook, ozon, gassen en vluchtige organische stoffen uit de lucht. Een koolstoffilter bestaat uit actieve kool. Dit is een speciaal behandelde koolstof die gassen en nare geuren adsorbeert. Het is aan te raden om de filter van de Dyson HP04 Pure Hot+Cool 1 keer per jaar te vervangen.

Een luchtreiniger beschikt over verschillende ventilatiesnelheden om de lucht in de ruimte te zuiveren. Zet de Dyson luchtreiniger altijd op de hoogste stand wanneer je niet in de ruimte aanwezig bent. Dan stoort hij je niet en maakt hij de ruimte effectief schoon. Hoe hoger het aantal standen is, hoe beter je de Dyson luchtreiniger naar jouw wensen aanpast. De HP04 Pure Hot+Cool beschikt over 11 standen.

Bedien de Dyson luchtreiniger met je mobiele telefoon. Met een smartphone app stel je de luchtreiniger eenvoudig in naar jouw wensen. Houd er wel rekening mee dat de mogelijkheden binnen het gebruik van de app per Dyson luchtreiniger kunnen verschillen.

Een luchtreiniger, ventilator en verwarming in 1? Dat is de Dyson Pure Hot+Cool Link. Het unieke aan deze luchtreiniger is dat je de keuze hebt of je warme of normale lucht de ruimte in blaast. De lucht uit de ruimte wordt aan de onderkant naar binnen gezogen. De HEPA-filter filtert tot 99,95% van de allergenen en pollen uit de lucht. Vervolgens blaast de reiniger schone lucht aan de bovenkant de ruimte in. De temperatuur van de warme lucht stel je zelf in tussen de 1 en 37 graden Celcius. De meegeleverde afstandsbediening klik je eenvoudig vast op de magnetische bovenkant van de reiniger. Wil je altijd en overal weten hoe schoon de lucht in jouw huis is? Download dan de gratis Dyson Link app.

Let op: staat de luchtreiniger 24 uur per dag aan, dan dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

IN DE DOOS
Handleiding
HEPA-filter
Afstandsbediening

DYSON HP04 PURE HOT+COOL

  • Reinigingstechniek: Filters
  • Maximaal geluidsniveau: 60 decibel
  • Hepa-filter: Ja
  • Pollenprogramma: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Dyson HP04 Pure Hot+Cool of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je luchtreiniger of staat jouw luchtreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtreiniger keuzehulp.

Prijzen vergelijken Dyson HP04 Pure Hot+Cool. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen