728x90: Bol Ad

Tristar VE-5804

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Tristar VE-5804 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke ventilator vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Specificaties Tristar VE-5804

Algemeen

EAN code 8713016083500
Merk Tristar
Fabrikantcode (sku) VE-5804
Release datum 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)40
Hoogte (centimeter)90
Diepte (centimeter)8
Gewicht (kilogram)5,8
Materiaal Metaal
Type metaal Staal
Vorm Rond
Display
Timer

Gebruiksgemak

Type ventilator Staande ventilator
In hoogte verstelbaar
Kantelbaar
Zelfdraaiend
Variabele snelheid
Aantal standen 3
Afstandsbediening
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Gun jezelf wat koelte tijdens de warme zomerdagen met deze luxe Tristar statiefventilator. Dankzij de motor van 50 Watt en een diameter van 40 centimeter brengt deze ventilator je verkoeling. Met drie verschillende snelheden zodat je altijd de optimale luchtstroom kan selecteren. Deze robuuste ventilator past dankzij zijn houten driepootstatief perfect in een modern interieur.

Stevige en robuuste ventilator
De Tristar statiefventilator is eenvoudig in te stellen dankzij de draaiknop op de achterkant van de ventilator. Kies uit drie verschillende luchtstroomsnelheden de meeste comfortabele stand voor jou en je omgeving. Door zijn degelijke metalen frame is de ventilator stevig en robuust. Met zijn houtaccenten en driepoot past hij prachtig bij een moderne inrichting.

Eenvoudig instelbaar
Door de extra grote voet met antislip staat de Tristar statiefventilator stevig op bijna elk oppervlak. Dankzij de zwenkfunctie van 85 graden koelt de luchtstroom de gehele ruimte. Daarnaast is ook de hoogte makkelijk in te stellen van 90 tot 130 centimeter door middel van een draaiknop.

Tristar VE-5804 - Afbeelding 1Tristar VE-5804 - Afbeelding 2Tristar VE-5804 - Afbeelding 3Tristar VE-5804 - Afbeelding 4
Redenen om voor de Tristar VE-5804 te kiezen:

  • Prachtige moderne ventilator met houten accenten en driepootstatief
  • Motor van 50 Watt voor een krachtige luchtstroom
  • Drie verschillende luchtstroomsnelheden voor jouw comfort
  • Zwenkfunctie van 85 graden voor een groot bereik
  • Stevige, chromen 40 centimeter ventilatorkop voor een extra lange levensduur

TRISTAR VE-5804

  • Type ventilator: Staande ventilator
  • In hoogte verstelbaar: Ja
  • Kantelbaar: Ja
  • Zelfdraaiend: Ja
  • Aantal standen: 3
  • Afstandsbediening: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tristar VE-5804 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze ventilator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je ventilator of staat jouw ventilator keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze ventilator keuzehulp.

Tristar VE-5804 - Afbeelding 5Tristar VE-5804 - Afbeelding 6Tristar VE-5804 - Afbeelding 7
Wil je graag de VE-5804 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tristar voor je hebt. Twijfel je of dit ventilator product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tristar VE-5804 heeft de volgende EAN code 8713016083500.

De Tristar VE-5804 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Tristar VE-5804 het predicaat "Top Product" gegeven.

Bij zelfdraaiende Tristar ventilatoren draait de behuizing om zijn as, dit wordt ook wel oscilleren genoemd. Zelfdraaiende Tristar ventilatoren zorgen voor een optimale verspreiding van een koude luchtstroom. Door oscilleren wordt de warme lucht of frisse lucht gelijkmatig verspreid. Dit is ideaal wanneer je de gehele ruimte wilt voorzien van een frisse bries of stijve spieren wilt voorkomen.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen