LG GBB61DSHZN

De beste deal van vandaag

Media Markt

649,-

Op voorraad

LG GBB61DSHZN actuele prijzen. Kieskeurig Best Reviewed - De ruime LG GBB61DSHZN koelvriescombinatie met 341 liter opbergruimte houdt je voedsel zo lang mogelijk vers dankzij LG zijn NatureFRESH

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 2 augustus 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 649,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 649,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties LG GBB61DSHZN

Algemeen

Merk LG
Fabrikantcode (sku) GBB61DSHZN
Release datum 2019
EAN code 8806098427291
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,5
Hoogte (centimeter) 186
Diepte (centimeter) 68,2
Gewicht (kilogram) 72
Kleur Zilver

Algemene kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand
Model Koel-vriescombinatie
Maximaal geluidsniveau 36

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud (liter) 342
Aantal koelkastdeuren 1
Omdraaibare deur
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 32
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10

Koelkenmerken

Netto inhoud koelgedeelte (liter) 235
Super koelen
Temperatuurregeling

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte (liter) 107
Vriesgedeelte
Plaats vriesgedeelte Onder
Anti-ijsvorming No Frost (nooit ontdooien)
Steraanduiding 4
Invriesvermogen (kilo per dag) 12
Temperatuur apart instelbaar
Bewaartijd bij stroomuitval (uur) 19

Smart bediening

Compatibel met smartphone

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse A++
Energieverbruik per jaar (kWh) 256
LG GBB61DSHZN kopen?
Actuele prijs: € 649,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG GBB61DSHZN heeft de volgende EAN code 8806098427291. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de LG GBB61DSHZN het predicaat "Top Product" gegeven.

Kieskeurig Best Reviewed - De ruime LG GBB61DSHZN koelvriescombinatie met 341 liter opbergruimte houdt je voedsel zo lang mogelijk vers dankzij LG zijn NatureFRESH koeltechniek met onder andere Door Cooling en FreshBalancer. Met Door Cooling wordt de koelkast zowel aan de voor- als achterzijde gekoeld. De FRESHBalancer zorgt ervoor dat het vocht beter wordt vastgehouden en je hierdoor een ideale vochtomstandigheid voor je groente en fruit instelt. Beide functionaliteiten zorgen voor optimale koeling en versheid. Met energielabel A++ is de koelkast zeer energiezuinig, en dankzij de Linear Inverter Compressor is het product ook nog eens stil met een geluidsniveau van 36 dB. Met een compatibele smartphone regel je bijvoorbeeld de temperatuurinstellingen van de koelkast op afstand via de SmartThinQ-app. Hierdoor activeer je eenvoudig de Super Freeze of Super Cool functie terwijl je boodschappen doet.

De LG GBB61DSHZN koelkast en produceert maximaal 36 decibel aan geluid en heeft een energieklasse: A++.

LG GBB61DSHZN

Als je twijfelt of deze koelkast GBB61DSHZN wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer Best Getest, vul aan met de gewenste liters, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kunt bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de LG GBB61DSHZN bekijken.

Afmetingen

Deze koelkast heeft een hoogte van 186 centimeter. Een breedte van 59,5 centimeter. Een diepte van 68,2 centimeter. Hou bij de aanschaf rekening dat de koelkast wel past in de ruimte die je voor je koelkast gereserveerd hebt. De LG GBB61DSHZN heeft een gewicht van 72 kilogram. Vanwege het gewicht kan het raadzaam zijn een bezorg- en plaatsservice af te nemen, zodat de koelkast voor je geplaatst wordt.

Energiezuinig

LG GBB61DSHZN heeft energieklasse A++. De energieklasse geeft aan hoe zuinig een koelkast is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. Met een zuinige koelkast met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Sommige koelkasten hebben achter de A+++ klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de koelkast is dan energieklasse A+++.

Geluidsniveau

Het maximale geluidsniveau voor de LG GBB61DSHZN is 36 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de koelkast is. Als je een open keuken hebt dan is een stille koelkast raadzaam. Gebruik je de koelkast in de schuur dan is het aantal decibel uiteraard minder relevant.

Uniek nummer

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is. Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. Deze koelkast LG GBB61DSHZN heeft de volgende EAN code 8806098427291. Een EAN code zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG GBB61DSHZN of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkasten keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze koelkasten keuzehulp.

Prijzen vergelijken LG GBB61DSHZN. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen