728x90: Bol Ad

Siemens HF24G541

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

259,-

223,-

Bezorging mogelijk vanaf vrijdag 02 september

Siemens HF24G541 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, deze Siemens HF24G541 is een vrijstaande magnetron met grill. Gerechten worden perfect bereid dankzij de 8

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

Siemens HF24G541 aanbiedingen

De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf vrijdag 02 september
Begrijpt 't
Leverbaar

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 223,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 223,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens HF24G541

Algemeen

EAN code 4242003430675
Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) HF24G541
Release datum 2009

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 51,3
Hoogte (centimeter) 30,50
Diepte (centimeter) 40,8
Gewicht (kilogram) 16
Kleur Zilver
Lengte stroomkabel (meter) 1,07
Vermogen (watt) 900
Inhoud (liter) 25
Display
Timer
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Fysieke kenmerken

Interne afmetingen: hoogte (centimeter) 21,5
Interne afmetingen: breedte (centimeter) 33,7
Interne afmetingen: diepte (centimeter) 35,4
Materiaal voorzijde Roestvrijstaal
Materiaal wanden binnenzijde Roestvrijstaal
Openingsrichting Linksdraaiend
Diameter draaiplateau (centimeter) 31,5
Uitschakelbaar draaiplateau
Materiaal draaiplateau Glas
Manier van openen Drukknop
Draaiplateau
Inschuifhoogtes
Type oven / magnetron Solo magnetron
Horeca magnetron
Aansluitwaarde (watt) 1450
Stekker meegeleverd
Type stekker meegeleverd Schuko-/Gardy met aarding (2-polig)

Gebruik & functies

Magnetronfunctie
Magnetronvermogen ( watt ) 900
Vermogensstanden magnetron 5
Ovenfunctie
Grill techniek Quartz
Positie grill Bovengrill
Grillfunctie
Stoomfunctie
Ontdooifunctie
Magnetron/ovenfuncties Grill
Aanbevolen voor type eten Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen
Verspreiding microgolven Via 1 ingang
Inverter techniek
Type timer Elektronisch
Geheugenfunctie
Kinderbeveiliging
Binnenverlichting
Startuitstel
Gewichtssensor
Automatische kookprogramma's
Aantal automatische programma's 8
Reinigingsmethode Manueel
Type verlichting Halogeen
Bedieningsmogelijkheden Draaiknoppen, Druktoetsen
Digitale weergave Klok, Resttijd
Taal bedieningspaneel Nederlands

Accessoires

Meegeleverde accessoires Ovenrooster
Meegeleverde oven/magnetron accessoires
Siemens HF24G541 kopen?
Actuele prijs: € 223,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Siemens HF24G541 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Siemens voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens HF24G541 heeft de volgende EAN code 4242003430675. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen combimagnetrons en wordt maar éen keer uitgegeven.

Siemens HF24G541 is van het merk Siemens en het merk Siemens is een populair merk binnen de productgroep combimagnetrons. Siemens combimagnetrons kun je vinden in winkels en webshops. Siemens producten behoren tot de topmerken combimagnetrons in Nederland. Koop Siemens HF24G541 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Siemens HF24G541 - Afbeelding 1Siemens HF24G541 - Afbeelding 2Siemens HF24G541 - Afbeelding 3Siemens HF24G541 - Afbeelding 4
Een combimagnetrons fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke combimagnetrons producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Siemens HF24G541 van Siemens is hf24g541. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Siemens SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Siemens HF24G541 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Siemens HF24G541 is sinds 2009 op de markt. In 2009 is Siemens HF24G541 van Siemens geïntroduceerd op de markt. Een ouder combimagnetrons wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige combimagnetrons producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2009 zegt dus niet zoveel over producten, zoals combimagnetrons.

Het is goed om het gewicht van combimagnetrons te weten. De Siemens HF24G541 van Siemens heeft een gewicht van 16 kilogram. Het gewicht van 16 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van combimagnetrons.

Om combimagnetrons te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Siemens HF24G541 is 1,07 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,07 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Siemens HF24G541 - Afbeelding 5Siemens HF24G541 - Afbeelding 6Siemens HF24G541 - Afbeelding 7
Het stroomverbruik van Siemens HF24G541 is 900 watt. Het vermogen van combimagnetrons wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals combimagnetrons, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. combimagnetrons die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij combimagnetrons is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Siemens HF24G541 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De Siemens HF24G541 heeft een timer, die aangeeft hoe lang het programma nog duurt. Je weet precies hoe lang je nog moet wachten.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de combimagnetrons inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Siemens HF24G541 is een vrijstaand model. Vrijstaande combimagnetrons zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de combimagnetrons in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Siemens HF24G541 - Afbeelding 8Siemens HF24G541 - Afbeelding 9Siemens HF24G541 - Afbeelding 10Siemens HF24G541 - Afbeelding 11
De meeste magnetrons hebben een draaiplateau voor het gelijkmatig verdelen van microgolven. In deze Siemens magnetron met draaiplateau verwarmt je gerecht gelijkmatig. Als het plateau niet zou draaien, zou je één warme kant en één koude kant hebben. Een Siemens magnetron met een draaiplateau is meestal goedkoper in aanschaf dan één zonder. Dit komt omdat de techniek van een Siemens magnetron zonder draaiplateau ingewikkelder is en daarom duurder.

Soort magnetron

Het type magnetron bepaalt of je alleen gerechten op wil warmen of ook ovengerechten wil bereiden. Een Siemens combimagnetron heeft naast een magnetron en ontdooifunctie altijd een ovenfunctie. Hiermee bak je pizza's af of maak je een ovenschotel. Een Siemens solo magnetron heeft een magnetronfunctie en soms en ontdooi- of grillfunctie. Hiermee ontdooi je gerechten of gebruik je hem voor het opwarmen van kant-en-klaarmaaltijden en restjes. Deze Siemens HF24G541 is een solo magnetron.

Grillfunctie

De HF24G541 magnetron met grillfunctie is handig als je vlees, vis of kip wil roosteren en tegelijk wil opwarmen. Een magnetron met grill heeft geen heteluchtfunctie, zoals een oven. Met deze grillfunctie kun je gerechten gratineren. De Siemens magentron zorgt ervoor dat je ovenschotel of pizza een heerlijke bruine en krokante korst krijgt. Daarnaast is het grillen van vlees of vis minder vet.

Met de ontdooifunctie op deze Siemens magnetron ontdooi je producten zonder deze te verwarmen. De ontdooifunctie is te herkennen aan het smeltende ijs symbool. Deze functie is heel handig en zit bijna altijd wel op iedere Siemens magnetron. Bevroren producten kun je heel makkelijk ontdooien zonder dat je gebruik maakt van een verwarmingsfunctie. Zo hoef je niet urenlang te wachten voordat een ingevroren product helemaal ontdooit is, maar doe je het gewoon een paar minuten in de Siemens HF24G541.

Deze Siemens magnetron heeft een geheugenfunctie. Op deze manier onthoudt hij de tijd en het vermogen die nodig zijn om bepaalde recepten te bereiden. Dit kan handig zijn als je vaak hetzelfde gerecht opwarmt of bereidt. Wanneer je de instellingen opslaat op de HF24G541, start je de bereiding van je favoriete gerecht met een druk op de knop.

Dankzij de gewichtssensor stelt de Siemens magnetron elke keer precies de juiste tijd en vermogen in. Je hoeft dus geen chef-kok te zijn om toch een lekkere maaltijd te bereiden. Op het digitale display van de Siemens HF24G541 zie je altijd wat hij doet en hoe laat je kunt gaan eten.

Er zijn Siemens magnetrons met verschillende automatische programma's waarmee je alleen het programma voor een bepaald gerecht in hoeft te toetsen en dan doet de magnetron de rest. Dat kan handig zijn, je hoeft nergens naar om te kijken. Deze Siemens HF24G541 beschikt over 8 programma's.

Deze Siemens HF24G541 is een vrijstaande magnetron met grill. Gerechten worden perfect bereid dankzij de 8 automatische programma's. Deze magnetron is voorzien van een gewichtsautomaat met automatische temperatuurregeling voor alle programma's. Zo kun je eenvoudig ontdooien en opwarmen. Bovendien beschikt deze Siemens magnetron over een krachtige grill die zorgt voor mooie gebruinde gerechten.

Magnetron en functies

 • 900 W Magnetron
 • 5 Magnetronstanden: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W
 • Grill combineerbaar met 3 magnetronvermogens 360/180/90 W
 • CookControl: 8 automatische programma's


Design
Eenvoudige bediening met tiptoetsen en te verzinken draaiknop

Comfort / Zekerheid

 • Inhoud: 25 liter
 • Binnenruimte van roestvrij staal
 • Glazen draaiplateau Ø 31,5 centimeter
 • Dag/tijdaanduiding
 • Memory functie
 • 4 ontdooiprogramma's
 • 3 bereidingsprogramma's
 • 1 gecombineerd programma's
 • Binnenverlichting in ovenruimte


Technische data

 • Afmetingen (hoogte, breedte en diepte): 305 x 513 x 408 mm
 • Aansluitkabel met stekker 130 centimeter
 • Aansluitwaarde 1,45 kW

SIEMENS HF24G541

 • Draaiplateau: Ja
 • Type oven / magnetron: Solo magnetron
 • Magnetronvermogen: 900 watt
 • Grillfunctie: Ja
 • Stoomfunctie: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens HF24G541 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze combimagnetron producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je combimagnetrons of staat jouw combimagnetron keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze combimagnetron keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen