Siemens wm14q363nl iQ500 iSensoric

Prijzen vergelijken augustus 2020

Wehkamp

469,-

469,-

Uitverkocht

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Energiezuinig, instelbaar toerental van 1400 en een maximale belading van 7 kg. De wasmachine van Siemens heeft een elegant design en is voorzien van het sensorgestuurde anti-vlekken systeem met diverse

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 8 juli 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 469,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 469,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens wm14q363nl iQ500 iSensoric

Algemeen

Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) wm14q363nl
Release datum 2016
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
EAN code 4242003662106

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 51
Aantal programma's 11
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -20%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 59,8
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 84,5
Plaatsing Vrijstaand
Koolborstelloze motor
Siemens wm14q363nl iQ500 iSensoric prijzen?
Actuele prijs: € 469,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Siemens wm14q363nl iQ500 iSensoric dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens wm14q363nl iQ500 iSensoric heeft de volgende EAN code 4242003662106. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Siemens wm14q363nl iQ500 iSensoric is 7 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Siemens wm14q363nl iQ500 iSensoric heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Siemens wm14q363nl iQ500 iSensoric heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Siemens wm14q363nl iQ500 iSensoric gemeten tot maximaal 76 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Siemens wm14q363nl iQ500 iSensoric heeft een energieklasse van a+++ -20%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Energiezuinig, instelbaar toerental van 1400 en een maximale belading van 7 kg. De wasmachine van Siemens heeft een elegant design en is voorzien van het sensorgestuurde anti-vlekken systeem met diverse wasprogramma's waaronder een paar speciale SuperKort 15 en Snel+Mix en een Wol handwas. De machine heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het LED display. Tevens beschikt de wasmachine over VarioPerfect, Ecoperfect, Speedperfect en een onbalans-controlesysteem. Het apparaat is voorzien met een antiVibration design en een iQdrive koolborstelloze moter. Verder zit er een kinderbeveiliging op de deur en meervoudige waterbescherming waterschade.

Als beste getest Consumentenbond
De Siemens wm14q363nl iSensoric wasmachine is door de Consumentenbond in juni 2015 als Beste getest is benoemd.

Siemens iSensoric
Dit intelligente systeem van sensoren herkent de hoeveelheid wasgoed en de mate van vervuiling en past hier automatisch het wasproces op aan. Alles met slechts één doel voor ogen, een schone was met zo min mogelijk verbruik van energie en water.

VarioPerfect
VarioPerfect biedt een bijzondere programma flexibiliteit. Je kiest tussen sneller of zuiniger wassen. De optie SpeedPerfect wast tot 65% sneller met hetzelfde perfecte wasresultaat. En met EcoPerfect was je bijzonder energiezuinig, deze functie kun je inschakelen bij de meeste programma's.

SuperKort 15'
Extra snel 15 is het snelste wasprogramma dat er op de markt te vinden is: supersnel wassen van maximaal 2 kg wasgoed in nauwelijks 15 minuten - met hoofdwas, spoelen en centrifugeren.

Snel+Mix
Was van tevoren sorteren scheelt veel tijd, maar hoeft niet meer persé te worden gedaan. Met het Snel & Mix-programma kunnen verschillende stukken wasgoed in één trommel worden gewassen, en wel in minder dan een uur tijd!

Onbalans-controlesysteem
Door de elektronische onbalans controle wordt het centrifugeerproces nauwlettend gadegeslagen. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen. Het antiVibration design van de zijwanden met speciale structuur beperkt de resonantie tot een minimum.

iQdrive motor
Koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en lange levensduur inclusief 10 jaar garantie op de motor.

Meervoudige waterbescherming
De meervoudige waterbeveiliging met een toevoerslang die is getest op een zevenvoudige drukvastheid. Een overloopbeveiliging voorkomt een ongecontroleerde stijging van het waterniveau, waardoor het water absoluut veilig door de machine wordt geleid. Een elektronische beveiliging maakt het onmogelijk om de wasmachine te openen tijdens een programma.

Kom je er niet uit, heb je meer hulp nodig, of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Siemens wm14q363nl iQ500 iSensoric. Augustus 2020

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen