728x90: Bol Ad

Inventum MN205CBS

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Inventum MN205CBS ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke solo magnetrons vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Specificaties Inventum MN205CBS

Algemeen

Merk Inventum
Fabrikantcode (sku) MN205CBS
Release datum 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)44
Hoogte (centimeter)25,8
Diepte (centimeter)37
Kleur Zilver
Lengte stroomkabel (meter)1

Fysieke kenmerken

Interne afmetingen: hoogte (centimeter)20,8
Interne afmetingen: breedte (centimeter)30,6
Interne afmetingen: diepte (centimeter)30,7
Materiaal voorzijde Metaal met coating
Materiaal wanden binnenzijde Emaille
Openingsrichting Linksdraaiend
Diameter draaiplateau (centimeter)25,5
Materiaal draaiplateau Glas
Manier van openen Handvat
Draaiplateau
Type oven / magnetron Solo magnetron
Aansluitwaarde (watt)1050
Stekker meegeleverd

Gebruik & functies

Vermogensstanden magnetron 5
Ontdooifunctie
Magnetron/ovenfuncties Magnetron
Type hetelucht Hetelucht
Type timer Mechanisch
Automatische kookprogramma's
Reinigingsmethode Manueel, Wanden met coating
Type verlichting Halogeen
Taal bedieningspaneel Symbolen

Accessoires

Meegeleverde oven/magnetron accessoires
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Inventum MN205CBS is een kleine, eenvoudig te bedienen solo magnetron. Om het opwarmen van je kant-en-klaarmaaltijd te starten, draai je aan de 2 draaiknoppen. Er komen geen ingewikkelde knopjes en instellingen aan te pas. Dit maakt de magnetron ook geschikt voor ouderen. In totaal heeft hij 5 vermogensstanden waarvan 700 watt het maximale vermogen is. Hierdoor duurt het opwarmen van gerechten iets langer dan bij andere solo magnetrons. Voor het kiezen van de juiste opwarm- of ontdooitijd draai je de timer naar het juiste aantal minuten. Na de bereiding maak je de geëmailleerde wanden eenvoudig schoon; vet en vuil hechten niet aan het gladde oppervlak.

IN DE DOOS
Handleiding

INVENTUM MN205CBS

  • Draaiplateau: Ja
  • Type oven / magnetron: Solo magnetron

Inventum MN205CBS - Afbeelding 1Inventum MN205CBS - Afbeelding 2Inventum MN205CBS - Afbeelding 3Inventum MN205CBS - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Inventum MN205CBS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze magnetron producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je solo magnetrons of staat jouw magnetron keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze magnetron keuzehulp.

De Inventum MN205CBS heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Inventum MN205CBS het predicaat "Top Product" gegeven.

De meeste magnetrons hebben een draaiplateau voor het gelijkmatig verdelen van microgolven. In deze Inventum magnetron met draaiplateau verwarmt je gerecht gelijkmatig. Als het plateau niet zou draaien, zou je één warme kant en één koude kant hebben. Een Inventum magnetron met een draaiplateau is meestal goedkoper in aanschaf dan één zonder. Dit komt omdat de techniek van een Inventum magnetron zonder draaiplateau ingewikkelder is en daarom duurder.

Soort magnetron

Inventum MN205CBS - Afbeelding 5Inventum MN205CBS - Afbeelding 6Inventum MN205CBS - Afbeelding 7
Het type magnetron bepaalt of je alleen gerechten op wil warmen of ook ovengerechten wil bereiden. Een Inventum combimagnetron heeft naast een magnetron en ontdooifunctie altijd een ovenfunctie. Hiermee bak je pizza's af of maak je een ovenschotel. Een Inventum solo magnetron heeft een magnetronfunctie en soms en ontdooi- of grillfunctie. Hiermee ontdooi je gerechten of gebruik je hem voor het opwarmen van kant-en-klaarmaaltijden en restjes. Deze Inventum MN205CBS is een solo magnetron.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen