Samsung VS60M6010KG/EN POWERstick


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Samsung VS60M6010KG/EN POWERstick heeft de volgende EAN code 8806088902470. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen steel stofzuiger en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De steelstofzuiger met een ideale prijs kwaliteit verhouding. Door het extreem flexibele design een hele wendbare en makkelijk te gebruiken stofzuiger. Deze draadloze stofzuiger heeft een verwisselbare accu waar je tot 30 minuten kan stofzuigen. Batterij leeg, maar nog niet klaar met stofzuigen? Met 1 klik verwissel je de lege batterij met een volle.Daarnaast is dit apparaat ook nog eens te gebruiken als kruimeldief, 2 apparaten in 1! Dit model komt met een verleng-accessoire dat het makkelijk maakt om kleine, nauwe, hoge en moeilijk te bereiken plaatsen te reinigen. Gewoon losmaken en op de plaats van de gewone borstel zetten om zonder acrobatische toeren smalle ruimtes en hoge plafonds te bereiken.

CycloneForce
De POWERstick steelstofzuiger van Samsung levert extreme zuigkracht, liefst 3 keer zo sterk als gewone modellen. De Cyclone Force zorgt voor behoud van zuigkracht. Stof en vuil worden door een circulerende beweging van de lucht gescheiden en opgevangen in de buitenkamer van het stofreservoir. Hierdoor blijft het filter langer schoon en behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht. Geen stof, vuil of haar kan meer ontsnappen.

2 in 1
Multifunctioneel voor meerdere oppervlakken Als stofzuiger perfect voor grote vloeroppervlakken. Als kruimeldief ideaal voor kleine oppervlakken, plinten en meubels.

EasyMove
De Samsung POWERstick heeft een zeer gebruiksvriendelijk design met 180 graden draaivermogen en grote wielen. Zuigt snel, soepel en stabiel om meubels en andere obstakels heen. En dankzij het lichte gewicht van slechts 2.7 kg is de stofzuiger makkelijk hanteerbaar en ook in kleinere ruimtes op te bergen.

EZclean
Vuil, stof en haar zijn uit de EZClean borstel te verwijderen door deze eenvoudig uit de stofzuigermond te schuiven. Zonder moeite en zonder knoeien komt het haar moeiteloos los.

Wasbaar filter
Een duurzaam en uitwasbaar sponsachtig schuimfilter vangt het stof op en kan gemakkelijk met water worden gereinigd. Zo voorkomt je dat het filter verstopt raakt en ben je verzekerd van een langdurige sterke zuigkracht en een perfect resultaat.

Makkelijk op te ruimen
Door het slanke en lichtgewicht ontwerp kun je de Samsung stofzuiger gemakkelijk bedienen en bewegen wanneer je schoonmaakt. Hij kan zelfs in een kleine ruimte worden opgeborgen. De stofzuiger weegt slechts 2,7 kg en je kunt er dan ook moeiteloos in huis mee manoeuvreren. En door de slanke behuizing kun je hem zelfs in de kleinste ruimte wegzetten

De Samsung VS60M6010KG/EN POWERstick stofzuiger is een steel stofzuiger van Samsung en de stofzuiger produceert 83 decibel aan geluid tijdens het zuigen.

Samsung VS60M6010KG/EN POWERstick

Als je twijfelt of deze stofzuiger VS60M6010KG wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer Best Getest, vul aan met het gewenste vermogen, hepa-filter, geschikt voor vloertype, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de Samsung VS60M6010KG/EN POWERstick bekijken..

Afmetingen

Deze steel stofzuiger heeft een hoogte van 110,00 centimeter. Een breedte van 26,00 centimeter. Een diepte van 16,50 centimeter. Hou bij de aanschaf rekening wel past in de ruimte die je voor je stofzuiger gereserveerd hebt. De Samsung VS60M6010KG/EN POWERstick heeft een gewicht van 2,7 kilogram. Ook het gewicht van een stofzuiger is een belangrijk kenmerk.

Geluidsniveau

Het maximale geluidsniveau bij stofzuigen is voor de Samsung VS60M6010KG/EN POWERstick 83 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het zuigen.

Geschikt voor vloertype

Niet alle stofzuigers zijn geschikt voor alle vloertypen. Stofzuigers zijn bijvoorbeeld alleen geschikt voor houten vloeren als deze een parketborstel hebben met zachte haren zodat er geen krassen ontstaan. De Samsung VS60M6010KG/EN POWERstick is geschikt voor Harde vloeren, Tapijt.

Uniek nummer

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is. Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. Deze stofzuiger Samsung VS60M6010KG/EN POWERstick heeft de volgende EAN code 8806088902470. Een EAN code zorgt voor een unieke identificatie tussen steel stofzuigers en worden maar éen keer uitgegeven.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung VS60M6010KG/EN POWERstick of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze steel stofzuiger keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je steel stofzuiger? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze steel stofzuiger keuzehulp.

Specificaties Samsung VS60M6010KG/EN POWERstick

Algemeen

Merk Samsung
Fabrikantcode (sku) VS60M6010KG
Release datum 2017
EAN code 8806088902470

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 26,00
Hoogte (centimeter) 110,00
Diepte (centimeter) 16,50
Gewicht (kilogram) 2,7
Kleur Grijs, titanium

Kwalitatieve eigenschappen

Zuigkwaliteit op tapijt Middenklasse
Zuigkwaliteit op harde vloeren Topklasse

Gebruiksmogelijkheden

Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Tapijt
Geintegreerde kruimeldief
Turbo Power Functie

Algemene eigenschappen

Type stofopvang Zonder zak
Maximaal geluidsniveau 83
Stofbak hygiŽnisch te legen

Accessoires

Combiborstel
Meubelzuigmond

Stroomvoorziening

Maximale accu/batterijduur (minuten) 40
Gemiddelde accuduur (minuten) 40
Maximale accu/batterijduur op hoogste stand (uur) (minuten) 7
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen