728x90: Bol Ad

AEG VX6-2-IW-5

Laagste prijs gevonden vandaag 02:51 uur voor € 158,55 bij Bol.com.

€ 158,55

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 02:51 uur

€ 158,55

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 158,55

Overweeg je de AEG VX6-2-IW-5 te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 158,55 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 158,55

Specificaties AEG VX6-2-IW-5

Algemeen

EAN code 7332543550456
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) VX6-2-IW-5
Release datum 2017
Best Getest Consumentenbond Beste Koop

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)29,30
Hoogte (centimeter)23,80
Diepte (centimeter)44,10
Gewicht (kilogram)6,1
Kleur Zwart, wit, grijs
Lengte stroomkabel (meter)6

Algemeen

Type stofopvang Met zak
Geschikt voor vloertype Harde vloeren, tapijt, Houten vloeren
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) )76
Regelbare zuigkracht
Capaciteit opvangzak ( Liter )3,5
Telescopische steel
Heruitstootklasse van stof A

Filters

Hepa-filter
Type HEPA-filter HEPA 12

Fysieke kenmerken

Actieradius ( meter )9

Accessoires

Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Combiborstel
AEG VX6-2-IW-5 kopen
Actuele prijs: € 158,55
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Consumentenbond Beste Koop - De AEG VX6-2-IW-5, X Force wordt geleverd met het AEG Power Pro System voor perfecte schoonmaakprestaties. Het “Power Pro System” combineert een efficiënte motor met het “DustPro”-mondstuk, zodat je overal perfect schoon kunt maken, zowel op tapijt als op harde vloeren. Meubels en kleine accessoires geven onze woningen een huiselijk gevoel, maar maken schoonmaken een stuk moeilijker. Daarom is deze stofzuiger voorzien van de 360? Motion Technology. De zwenkwielen die ideaal zijn om gemakkelijk om objecten heen te zuigen en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken.

De VX6 heeft een vermogen van 800 watt, is zuinig met een energie. De motor in combinatie met de ruime stofzak van 3,5 liter, verbruikt slechts 27,9 kWh per jaar. Het Multi Room System zorgt voor een bereik met een actieradius van maar liefst 9 meter. De VX6-2-IW-5, X Force is gemakkelijk op te ruimen, heeft een horizontale en een verticale parkeerstand. Verder voorzien met toegankelijke bedieningsknoppen (aan/uit knop, oprolsnoer) en stevige telescopische metalen buizen maken schoonmaken een leuke klus. Bij dit model worden een Dust Pro combimondstuk, een kierenzuiger, een meubelzuigmond en 5 extra s-bag classic long performance meegeleverd. De duidelijke indicatie geeft aan wanneer je, je stofzak moet vervangen.

Bijgeleverde borstels:
- Dust Pro zuigmond
- Kierenzuigmond, Meubelborstel

AEG VX6-2-IW-5

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Koop
  • Type stofopvang: Met zak
  • Maximaal geluidsniveau: 76 Decibel (dB)
  • Capaciteit opvangzak: 3,5 Liter
  • Heruitstootklasse van stof: A
  • Hepa-filter: Ja
  • Actieradius: 9 meter

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG VX6-2-IW-5 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

AEG VX6-2-IW-5  - Afbeelding 1AEG VX6-2-IW-5  - Afbeelding 2AEG VX6-2-IW-5  - Afbeelding 3AEG VX6-2-IW-5  - Afbeelding 4
Mis je stofzuiger of staat jouw stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stofzuiger keuzehulp.

Wil je graag de VX6-2-IW-5 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of dit stofzuiger product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG VX6-2-IW-5 heeft de volgende EAN code 7332543550456.

AEG VX6-2-IW-5 Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel stofzuiger en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de AEG VX6-2-IW-5 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Met of zonder zak?

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De AEG VX6-2-IW-5 is een stofzuiger uit de categorie: met zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze AEG stofzuiger heeft met zak.

Populaire video voor artikel: AEG VX6-2-IW-5

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 02:51 uur

€ 158,55

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen