Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash

Prijzen vergelijken januari 2021

Wehkamp

899,-

899,-

Uitverkocht (bekijk alternatief)

Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash actuele prijzen. Wasmachine - Wil je graag energiezuinig en snel wassen? Dan hoef je niet verder te kijken, want de Samsung QuickDrive wasmachine

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 19 januari 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 899,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 899,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash

Algemeen

Merk Samsung
Fabrikantcode (sku) WW9BM76NN2M
Release datum 2019
EAN code 8801643803643
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 84
Kleur Wit

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 49

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++

Gebruiksgemak

Startuitstel
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash kopen?
Actuele prijs: € 899,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash heeft de volgende EAN code 8801643803643. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash het predicaat "Top Product" gegeven.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash is 9 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash gemeten tot maximaal 75 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - Wil je graag energiezuinig en snel wassen? Dan hoef je niet verder te kijken, want de Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN wast tot wel twee keer zo snel en verbruikt tegelijkertijd 20% minder energie! Deze wasmachine kan je trouwens ook helpen om het beste wasprogramma te kiezen. Zo kun je altijd rekenen op perfect schoon wasgoed!

Samsung QuickDrive wasmachine helpt je energiezuinig en snel te wassen
Met de Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN wordt jouw was super snel en energiezuinig schoongemaakt. Dankzij de moderne QuickDrive technologie wast deze wasmachine tot wel twee keer zo snel, maar wordt er tot 20% minder energie verbruikt. Dat alles terwijl het wasresultaat gewoon hetzelfde blijft! Dit is mogelijk doordat het apparaat is uitgerust met een hoofdtrommel met achterplaat die los van elkaar kunnen bewegen, ook wel Q-Drum genoemd. Door de bewegingen wordt je was dynamisch gewassen en bereik je een stuk sneller een stralend schoon resultaat!

Effectiever gebruik van wasmiddel door EcoBubble
Een andere slimme techniek die ervoor zorgt dat je snel en energiezuinig een schone was hebt is EcoBubble. Met behulp van deze technologie wordt er zelfs op lage temperaturen krachtig gewassen, doordat het wasmiddel wordt omgezet in schuim. Op deze manier kan kleding sneller schoongemaakt worden en hoeft er minder energie gebruikt te worden. Daar is je portemonnee blij mee!

Hulp bij het kiezen van het juiste wasprogramma
De Samsung QuickDrive wasmachine is een erg slim apparaat. Deze wasmachine kan je namelijk helpen om te bepalen was het beste wasprogramma is! Dit is mogelijk met behulp van verschillende technologieën. Deze wasmachine beschikt onder andere over Auto Optimal Wash. Dit programma meet met sensoren hoe vies je was is en past daar de hoeveelheid water, wasmiddel en de spoeltijd op aan. Zo weet je zeker dat je was altijd goed schoon is! Daarnaast is de Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN uitgerust met het Q-Rator programma. Dit slimme managmentsysteem verzamelt data aan de hand van gebruikersgegevens, zodat QuickDrive beter werkt.

De Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN is speciaal ontworpen om het draaien van een was voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Samsung WW9BM76NN2M/EN QuickDrive AddWash. Januari 2021

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen