Samsung WW80K6605QW/EN AddWash

De beste deal van vandaag

Bol.com

639,-

Uiterlijk 15 maart in huis

Samsung WW80K6605QW/EN AddWash actuele prijzen. Wasmachine - Een stille Digital Inverter Motor zorgt voor maximale energiezuinigheid en langdurige prestaties. Hij verbruikt minder energie dan een

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 27 februari 2021

Samsung WW80K6605QW/EN AddWash aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 15 maart in huis
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht (bekijk alternatief)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 639,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 639,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Samsung WW80K6605QW/EN AddWash

Algemeen

Merk Samsung
Fabrikantcode (sku) WW80K6605QW
Release datum September 2019
EAN code 8806090102653

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 75
Kleur Wit

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Geluidsniveau wassen (dB) 52

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Koolborstelloze motor
Samsung WW80K6605QW/EN AddWash kopen?
Actuele prijs: € 639,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Samsung WW80K6605QW/EN AddWash heeft de volgende EAN code 8806090102653. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Samsung WW80K6605QW/EN AddWash is 8 kilogram.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Samsung WW80K6605QW/EN AddWash heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Samsung WW80K6605QW/EN AddWash gemeten tot maximaal 76 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Samsung WW80K6605QW/EN AddWash heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - Een stille Digital Inverter Motor zorgt voor maximale energiezuinigheid en langdurige prestaties. Hij verbruikt minder energie dan een reguliere motor en gaat bijzonder lang mee.

Minder geluidshinder en trillingen
De wastrommel wordt perfect in balans gehouden. Een optimale samenwerking tussen speciaal ontwikkelde technologie en trillingsensoren vermindert actief trillingen en daardoor geluidshinder tijdens wasbeurten, ook bij een hoog toerental.

Een volledig wasprogramma in minder dan een uur
Met de nieuwe wasmachine van Samsung is je was in 59 minuten stralend schoon. De kleding wordt extra grondig gereinigd dankzij Speed Spray en de rotatiesnelheid zorgt ervoor dat je was binnen 59 minuten klaar is.

Voeg eenvoudig vergeten kleding toe
T-shirt vergeten? Met AddWash kun je snel en eenvoudig iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook was die je al met de hand gewassen hebt, voeg je eenvoudig toe om mee te laten spoelen of centrifugeren.

Vergeten kledingstukken toevoegen tijdens het wassen
Een T-shirt vergeten? Met AddWash kun je snel en eenvoudig kledingstukken aan uw was toevoegen, ook als het wasprogramma al begonnen is.

Of je kunt handgewassen kleding in de wasmachine doen om alleen maar even snel te spoelen of centrifugeren.

Bedienen op elk moment, waar je ook bent
Met Smart Control bedien je je wasmachine waar en wanneer je wilt met een app op je smartphone. Of je nu binnen of buiten bent, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden.

Krachtige bubbels, krachtig resultaat
EcoBubble-technologie wast krachtig, zelfs op lage temperaturen. Het wasmiddel wordt omgezet in schuim dat snel de stof binnendringt en vuil heel eenvoudig verwijdert, de stof beschermt en energie bespaart.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung WW80K6605QW/EN AddWash of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen