AEG L7FENS86 ProSteam

Prijzen vergelijken januari 2021

Wehkamp

699,-

549,-

direct leverbaar

AEG L7FENS86 ProSteam actuele prijzen. Wasmachine - ProSteam wasautomaten van AEG hebben een stoomfunctie die ervoor zorgt dat je was kreukvrij uit de trommel komt. De L7FENS86 is ook uitgerust met

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 20 januari 2021

AEG L7FENS86 ProSteam aanbiedingen

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
direct leverbaar
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Ook voor wassen en drogen
Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 549,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 549,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG L7FENS86 ProSteam

Algemeen

Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L7FENS86
Release datum 2019
EAN code 7332543684960

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60,00
Hoogte (centimeter) 85,00
Diepte (centimeter) 57,10
Gewicht (kilogram) 73,5
Kleur Wit

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Geluidsniveau wassen (dB) 51

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 77
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -30%

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Koolborstelloze motor
AEG L7FENS86 ProSteam kopen?
Actuele prijs: € 549,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L7FENS86 ProSteam heeft de volgende EAN code 7332543684960. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de AEG L7FENS86 ProSteam is 8 kilogram.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De AEG L7FENS86 ProSteam heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG L7FENS86 ProSteam gemeten tot maximaal 77 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG L7FENS86 ProSteam heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - ProSteam wasautomaten van AEG hebben een stoomfunctie die ervoor zorgt dat je was kreukvrij uit de trommel komt. De L7FENS86 is ook uitgerust met ProSense-technologie om het programma af te stemmen op de lading. SoftPlus-technologie zorgt voor een zachtere was. Deze voorlader wasmachine met een vulgewicht tot 8 kg is uiterst zuinig in energieverbruik en heeft een startuitstel-functie.

Dankzij ProSteam veel minder strijkwerk
De AEG L7FENS86 biedt je 2 eenvoudige manieren om stoom te gebruiken tijdens de wascyclus. Bij het selecteren van een wasprogramma kun je de ‘Plus Steam’ toets indrukken, waardoor je kleding na het wassen wordt glad gestoomd in de trommel. Dit bespaart je aardig wat strijkwerk. Je kunt ook direct het speciale stoomprogramma selecteren. Dit korte, behoedzame programma is handig om synthetische en katoenen kleding te ontkreuken en van nare luchtjes te ontdoen. Je hemden komen strak en fris uit de trommel.

Dankzij ProSense een perfecte balans
De 10 programma’s van deze wasmachine worden ondersteund door ProSense-technologie. Sensoren meten je waslading en passen het gekozen programma op maat aan, ook bij een halve belading. Deze sensorgeregelde programmering bespaart niet alleen water en energie, maar zorgt er ook voor dat je kleding niet langer dan noodzakelijk wordt gewassen. Je wasgoed slijt minder en behoud zijn originele vorm en kleur langer.

Enkele features van de AEG ProSteam wasmachine L7FENS86

  • Groot display waarop je de verschillende functies kunt instellen en aflezen, waaronder startuitstel functie, resttijdindicatie, programmakeuze en einde programma.
  • De ProTex trommel met Woolmark Green-certificaat beschermd alle typen stoffen tijdens het wassen en centrifugeren.
  • Na het wassen centrifugeert de wasmachine tot 1600 toeren per minuut, waardoor je kleding droger uit de trommel komt.
  • Het SoftPlus systeem zorgt ervoor dat je wasverzachter elk deel van de stof bereikt. Je wasgoed voelt zachter en gladder aan dan ooit tevoren.

    Een A+++-30% energiezuinige wasmachine
    De wasautomaat wordt aangedreven door een koolborstelvrije ÖKO Inverter motor die uitermate efficiënt en duurzaam is. De wasmachine wast maar liefst 30% zuiniger dan A+++. Met de startuitstel functie kun je bovendien de cyclus automatisch laten starten wanneer de energieprijs het laagste is. Met de super zuinige AEG L7FENS86 worden je kledingstukken jarenlang perfect gewassen en netjes gestoomd.

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L7FENS86 ProSteam of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen