728x90: Wehkamp Ad

AEG L6FBMAXI ProSense

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

779,-

Bezorging mogelijk vanaf vrijdag 19 augustus

AEG L6FBMAXI ProSense kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Op zoek naar een wasmachine met een zeer ruim laadvermogenen handige opties om kort te

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 11 augustus 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 779,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 779,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG L6FBMAXI ProSense

Algemeen

EAN code 7332543694303
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L6FBMAXI
Release datum 2019

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 64
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 63
Gewicht (kilogram) 74,5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,8
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 75
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 51

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 10
Aantal programma's 10

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Droogresultaat B
Restvochtpercentage (% (Procent)) 52

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
AEG L6FBMAXI ProSense kopen?
Actuele prijs: € 779,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG L6FBMAXI ProSense kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L6FBMAXI ProSense heeft de volgende EAN code 7332543694303. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

AEG L6FBMAXI ProSense is van het merk AEG en het merk AEG is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. AEG wasmachines kun je vinden in winkels en webshops. AEG producten behoren tot de topmerken wasmachines in Nederland. Koop AEG L6FBMAXI ProSense voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

AEG L6FBMAXI ProSense - Afbeelding 1AEG L6FBMAXI ProSense - Afbeelding 2AEG L6FBMAXI ProSense - Afbeelding 3AEG L6FBMAXI ProSense - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG L6FBMAXI ProSense van AEG is l6fbmaxi. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de AEG SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van AEG L6FBMAXI ProSense is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

AEG L6FBMAXI ProSense is sinds 2019 op de markt. In 2019 is AEG L6FBMAXI ProSense van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De AEG L6FBMAXI ProSense van AEG heeft een gewicht van 74,5 kilogram. Het gewicht van 74,5 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasmachines.

Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de AEG L6FBMAXI ProSense is 1,8 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,8 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

AEG L6FBMAXI ProSense - Afbeelding 5AEG L6FBMAXI ProSense - Afbeelding 6AEG L6FBMAXI ProSense - Afbeelding 7
Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG L6FBMAXI ProSense is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Deze oude energieklasse van a+++ is inmiddels vervallen maar geeft volgens de oude norm aan hoe zuinig de AEG L6FBMAXI ProSense is. Het oude energielabel is komen te vervallen en maakt plaats voor een nieuw energielabel die meer inzicht moet geven hoe zuinig een wasmachine is. De oude verdeling liep van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. In de oude verdeling heeft de AEG L6FBMAXI ProSense heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau AEG L6FBMAXI ProSense

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG L6FBMAXI ProSense gemeten tot maximaal 75 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de AEG L6FBMAXI ProSense maximaal 51 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je AEG wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

Trommelcapaciteit van 10 kilogram

AEG L6FBMAXI ProSense - Afbeelding 8AEG L6FBMAXI ProSense - Afbeelding 9AEG L6FBMAXI ProSense - Afbeelding 10
De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de L6FBMAXI ProSense is 10 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 10 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

10 wasprogramma's op de AEG L6FBMAXI ProSense

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De AEG L6FBMAXI ProSense heeft 10 programma's. Meer programma's op je nieuwe AEG wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de AEG L6FBMAXI ProSense wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren AEG L6FBMAXI ProSense

AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG L6FBMAXI ProSense wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de AEG wasmachine komt. De L6FBMAXI ProSense heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Met een restvochtpercentage van 52%, weet je hoeveel vocht er na het centrifugeren nog aanwezig is bij deze AEG wasmachine. Hoe hoger het toerental van de AEG wasmachine, hoe droger het wasgoed wordt. Bij 1400 toeren is er een gemiddeld restvochtpercentage van 50% en bij 1600 toeren is dit gemiddeld 44%. De AEG L6FBMAXI ProSense heeft een restvochtpercentage van 52 procent.

De AEG L6FBMAXI ProSense beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG wasautomaat niet helemaal vol is. De L6FBMAXI ProSense wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De AEG L6FBMAXI ProSense is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze AEG wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - Op zoek naar een wasmachine met een zeer ruim laadvermogenen handige opties om kort te wassen? Dan is de AEG L6FBMAXI ideaal voor jou. Het toerental van 1400 zorgt ervoor dat je was redelijk droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de 10kg trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de AEG L6FBMAXI. Door de ProSense technologie met beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 20 minuten schone was te hebben. Met de optie wasprogramma verkorten kan je de meeste wasprogramma's met een druk op de knop verkorten. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de startuitstel-functie om zelf aan te geven wanneer het programma moet starten.

ProSense-technologie verzorgt je kleding en bespaart water en energie
De ProSense-technologie zorgt ervoor dat elke was automatisch gewogen wordt. Het wasprogramma wordt zo precies afgestemd op de was die in de machine zit. Het wasgoed wordt gewassen met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Zo wordt slijtage vermindert en blijft kleding langer mooi, bovendien bespaar je zo ook water en energie

Beschermende ProTex trommel
De AEG L6FBMAXI is uitgerust met een beschermende ProTex-trommel. Deze trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen en langer mooi te houden. Zachte waterstralen tillen het wasgoed op en beschermen hiermee de kleding tegen slijtage. De trommel heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel waardoor stoffen minder opgerekt worden en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden. Met het reinigingsprogramma wordt de wasmachine op hoge temperatuur doorgespoeld. Zo blijft de trommel fris en schoon.

Inverter-motor, laag energieverbruik en 10 jaar garantie
De zuinige Inverter-motor is heel efficiënt en duurzaam en levert daarnaast superieure prestaties, bij elk wasprogramma. Op deze motor zit maar liefst 10 jaar garantie. De fabrieksgarantie op de wasmachine is standaard 2 jaar.

Woolmark Blue
Woolmark is het bekenste textiel merk ter wereld. Het merk is eigendom van The Woolmark Company, 's werelds meest vooraanstaande organisatie op het gebied van wollen producten. Deze wasmachine heeft het Woolmark Blue label wat betekent dat je veilig je wollen kleding kunt wassen

AEG L6FBMAXI PROSENSE

  • Geluidsniveau centrifugeren: 75 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 51 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 10 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L6FBMAXI ProSense of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Prijzen vergelijken AEG L6FBMAXI ProSense. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen