728x90: Wehkamp Ad

AEG L7WE76EBI

De beste deal van vandaag

EP

1.149,-

Levertijd 1-3 werkdagen

AEG L7WE76EBI kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroogcombinatie - De AEG DualSense inbouw wasmachine L7WE76EBI heeft een hoge capaciteit en een zeer sterke

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 25 november 2022

AEG L7WE76EBI aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Begrijpt 't
1-2 werkdagen
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.
Die doet het
Levertijd 1-3 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.149,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.149,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG L7WE76EBI

Algemeen

EAN code 7332543635627
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L7WE76EBI
Release datum 2018

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 81,9
Diepte (centimeter) 54
Gewicht (kilogram) 71,5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,5
Vermogen (watt) 2000
Plaatsing apparaat Inbouw

Algemeen

Energieklasse ( Oud: Vervalt per maart 2021 ) A
Vulgewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 70
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (decibel (dB)) 46
Maximaal drooggewicht ( Kilogram (kg) ) 4
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Droogresultaat A
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44
Type was-droogcombinatie Voorlader

Gebruiksgemak

Beladingssensor
AEG L7WE76EBI kopen
Actuele prijs: € 1.149,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG L7WE76EBI kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L7WE76EBI heeft de volgende EAN code 7332543635627. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen was-droogcombinatie en wordt maar éen keer uitgegeven.

De AEG L7WE76EBI is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep was-droogcombinatie. Het loont om de AEG was-droogcombinatie bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG L7WE76EBI - Afbeelding 1AEG L7WE76EBI - Afbeelding 2AEG L7WE76EBI - Afbeelding 3AEG L7WE76EBI - Afbeelding 4
Een was-droogcombinatie fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke was-droogcombinatie-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG L7WE76EBI van AEG is l7we76ebi. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG L7WE76EBI is sinds 2018 op de markt. In 2018 is AEG L7WE76EBI van AEG geïntroduceerd op de markt. Een ouder was-droogcombinatie wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige was-droogcombinatie producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals was-droogcombinatie.

Het is goed om het gewicht van was-droogcombinatie te weten. De AEG L7WE76EBI van AEG heeft een gewicht van 71,5. Het gewicht van 71,5 ligt dicht bij het gemiddelde was-droogcombinatie gewicht.

Om was-droogcombinatie te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de AEG L7WE76EBI is 1,5 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,5 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

AEG L7WE76EBI - Afbeelding 5AEG L7WE76EBI - Afbeelding 6AEG L7WE76EBI - Afbeelding 7
Het stroomverbruik van AEG L7WE76EBI is 2000 watt. Het vermogen van was-droogcombinatie wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals was-droogcombinatie, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. was-droogcombinatie die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de was-droogcombinatie inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG L7WE76EBI is een inbouw model. Vrijstaande was-droogcombinatie zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de was-droogcombinatie in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Deze oude energieklasse van a is inmiddels vervallen, maar geeft volgens de oude norm aan hoe zuinig de AEG L7WE76EBI is. Het oude energielabel is komen te vervallen en maakt plaats voor een nieuw energielabel die meer inzicht moet geven hoe zuinig een was-droogcombinatie is. De oude verdeling liep van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. In de oude verdeling heeft de AEG L7WE76EBI heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommelcapaciteit van 7 kilogram

De capaciteit van een AEG was-droog machine wordt aangeven met vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de AEG L7WE76EBI is 7 kilogram. Deze AEG was-droogcombinatie beschikt over de mogelijkheid om 7 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG was/droog combo's met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan combi apparaten met een kleinere inhoud.

Maximale geluidsniveau L7WE76EBI

AEG L7WE76EBI - Afbeelding 8AEG L7WE76EBI - Afbeelding 9AEG L7WE76EBI - Afbeelding 10AEG L7WE76EBI - Afbeelding 11
Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG L7WE76EBI gemeten tot maximaal 70 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Was-droogcombinatie worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De AEG L7WE76EBI heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste machine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je AEG was-droogcombinatie en kleding komen.

Het geluidsniveau tijdens het wassen is voor de AEG L7WE76EBI gemeten tot maximaal 46 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het afwerken van het wasprogramma. Staat je AEG was-droogautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

Vulcapaciteit van de AEG L7WE76EBI

De capaciteit van een AEG was-droogcombinatie wordt aangeven met het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de AEG L7WE76EBI is 4 kilogram. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de was-droogcombinatie geplaatst kan worden.

Maximaal centrifugeren 1600 toeren L7WE76EBI

AEG was-droogcombinaties hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de was-droogcombinatie komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG L7WE76EBI was-droogcombinatie heeft 1600 toeren per minuut. 1600 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG was-droogcombinaties met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de AEG was-droogcombinatie komt. De AEG L7WE76EBI heeft een droogresultaat van a. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een was-droog combi met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Met een restvochtpercentage van 44%, weet je hoeveel vocht er na het centrifugeren nog aanwezig is bij deze AEG wasdroogcombinatie. Hoe hoger het toerental van de AEG was-droogcombinatie, hoe droger het wasgoed wordt. Bij 1400 toeren is er een gemiddeld restvochtpercentage van 50% en bij 1600 toeren is dit gemiddeld 44%. De AEG L7WE76EBI heeft een restvochtpercentage van 44 procent.

Er zijn twee soorten machines: voorladers en bovenladers. De L7WE76EBI is een voorlader was-droogcombinatie. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze AEG was-droogcombinatie geladen. De meeste was-droogcombinaties in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader machines.

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG was-droogcombinatie niet helemaal vol is. De L7WE76EBI was-droogcombinatie heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Wasdroogcombinatie - De AEG DualSense inbouw wasmachine L7WE76EBI heeft een hoge capaciteit en een zeer sterke centrifuge. Slimme sensoren houden in de gaten hoeveel energie en water nodig zijn om je was optimaal schoon te krijgen. Deze wasmachine is stil en in veel standaard inbouwkeukens te plaatsen. Hij gaat efficiënt om met energie en is zo gemaakt om tijdens het wassen je kleding te beschermen.

Hoge capaciteit en zeer sterke droogfunctie
De robuuste AEG DualSense wasmachine heeft een trommel met een inhoud van 52 liter, waar je ongeveer 7 kg was in kwijt kunt. Je kunt dus besparen op het aantal keer dat je per week een was moet draaien. De centrifuge van deze wasmachine heeft een maximaal toerental van 1600 omwentelingen per minuut. Je mag erop rekenen dat je was vrijwel droog uit je machine komt. Dit scheelt je tijd en mocht je een aparte wasdroger hebben, ook energie. De Dual Sense-technologie zorgt ervoor dat voor elk type textiel de was- en droogtijd zo optimaal mogelijk op elkaar is afgestemd. Je kleding slijt hierdoor veel minder.

Wassen wordt maatwerk verrichten
Veelvuldig wassen betekent slijtage van je kleding. De Dual Sense wasmachines van AEG, zoals deze wasmachine, zijn zo gebouwd dat de trommelbewegingen passen bij de aard van je kleding. Of je nu jeans wast of een kwetsbaar jurkje, elk kledingstuk wordt met respect behandeld. De AEG wasmachine beschikt ook over AEG's Pro Sense- technologie. Met Pro Sense houden slimme sensoren in de gaten hoeveel je was weegt en wat de mate van vervuiling is. Vervolgens bepalen ze de optimale verhouding van temperatuur, water en tijd. Dit voorkomt verspilling. Even snel iets opfrissen? Kies het NonStop 60-minuten programma en je was is binnen een uur klaar.

Weinig geluid en goed voor je energierekening
Met een gering geluidsniveau van 46 dB is deze wasmachine een stil apparaat, die je gerust 's nachts op goedkoop nachttarief kunt laten draaien. Deze machine houdt niemand uit zijn slaap. Per jaar verbruikt hij 160 kWu, wat hem een plek opleverde in energie-efficiëntieklasse A.

AEG L7WE76EBI

  • Energieklasse: A Oud: Vervalt per maart 2021
  • Vulgewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau centrifugeren: 70 Decibel (dB)
  • Maximaal drooggewicht: 4 Kilogram (kg)

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L7WE76EBI of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze was-droogcombinatie producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je was-droogcombinatie of staat jouw was-droogcombinatie keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze was-droogcombinatie keuzehulp.

Populaire video voor artikel: AEG L7WE76EBI

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen