728x90: Bol Ad

AEG L7WE76EBI

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de AEG L7WE76EBI ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke was-droogcombinatie vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties AEG L7WE76EBI

Algemeen

EAN code 7332543635627
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L7WE76EBI
Release datum 2018

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)60
Hoogte (centimeter)81,9
Diepte (centimeter)54
Gewicht (kilogram)71,5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter)1,5
Vermogen (watt)2000
Plaatsing apparaat Inbouw

Algemeen

Energieklasse ( Oud: Vervalt per maart 2021 )A
Vulgewicht ( kg )7
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) )70
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (decibel (dB))46
Maximaal drooggewicht ( Kilogram (kg) )4
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut))1600
Droogresultaat A
Restvochtpercentage (% (Procent))44
Type was-droogcombinatie Voorlader

Gebruiksgemak

Beladingssensor
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasdroogcombinatie - De AEG DualSense inbouw wasmachine L7WE76EBI heeft een hoge capaciteit en een zeer sterke centrifuge. Slimme sensoren houden in de gaten hoeveel energie en water nodig zijn om je was optimaal schoon te krijgen. Deze wasmachine is stil en in veel standaard inbouwkeukens te plaatsen. Hij gaat efficiënt om met energie en is zo gemaakt om tijdens het wassen je kleding te beschermen.

Hoge capaciteit en zeer sterke droogfunctie
De robuuste AEG DualSense wasmachine heeft een trommel met een inhoud van 52 liter, waar je ongeveer 7 kg was in kwijt kunt. Je kunt dus besparen op het aantal keer dat je per week een was moet draaien. De centrifuge van deze wasmachine heeft een maximaal toerental van 1600 omwentelingen per minuut. Je mag erop rekenen dat je was vrijwel droog uit je machine komt. Dit scheelt je tijd en mocht je een aparte wasdroger hebben, ook energie. De Dual Sense-technologie zorgt ervoor dat voor elk type textiel de was- en droogtijd zo optimaal mogelijk op elkaar is afgestemd. Je kleding slijt hierdoor veel minder.

Wassen wordt maatwerk verrichten
Veelvuldig wassen betekent slijtage van je kleding. De Dual Sense wasmachines van AEG, zoals deze wasmachine, zijn zo gebouwd dat de trommelbewegingen passen bij de aard van je kleding. Of je nu jeans wast of een kwetsbaar jurkje, elk kledingstuk wordt met respect behandeld. De AEG wasmachine beschikt ook over AEG's Pro Sense- technologie. Met Pro Sense houden slimme sensoren in de gaten hoeveel je was weegt en wat de mate van vervuiling is. Vervolgens bepalen ze de optimale verhouding van temperatuur, water en tijd. Dit voorkomt verspilling. Even snel iets opfrissen? Kies het NonStop 60-minuten programma en je was is binnen een uur klaar.

AEG L7WE76EBI - Afbeelding 1AEG L7WE76EBI - Afbeelding 2AEG L7WE76EBI - Afbeelding 3AEG L7WE76EBI - Afbeelding 4
Weinig geluid en goed voor je energierekening
Met een gering geluidsniveau van 46 dB is deze wasmachine een stil apparaat, die je gerust 's nachts op goedkoop nachttarief kunt laten draaien. Deze machine houdt niemand uit zijn slaap. Per jaar verbruikt hij 160 kWu, wat hem een plek opleverde in energie-efficiëntieklasse A.

AEG L7WE76EBI

  • Energieklasse: A Oud: Vervalt per maart 2021
  • Vulgewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau centrifugeren: 70 Decibel (dB)
  • Maximaal drooggewicht: 4 Kilogram (kg)

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L7WE76EBI of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze was-droogcombinatie producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je was-droogcombinatie of staat jouw was-droogcombinatie keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze was-droogcombinatie keuzehulp.

AEG L7WE76EBI - Afbeelding 5AEG L7WE76EBI - Afbeelding 6AEG L7WE76EBI - Afbeelding 7
Wil je graag de L7WE76EBI kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of dit was-droogcombinatie product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L7WE76EBI heeft de volgende EAN code 7332543635627.

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG was-droogcombinatie niet helemaal vol is. De L7WE76EBI was-droogcombinatie heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen