AEG T9DENS87

Prijzen vergelijken augustus 2020

BCC

929,-

839,-

Leverbaar

AEG T9DENS87 actuele prijzen. Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - AEG introduceert een nieuwe FiberPro warmtepompdroger met een unieke 3D Scan Technologie. Deze techniek zorgt er niet

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 11 augustus 2020

AEG T9DENS87 aanbiedingen

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht
Dat is zeker
Leverbaar
De witgoed winkel van ons allemaal
Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.
Ook voor wassen en drogen
Op voorraad
Alles voor een glimlach
Morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 839,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 839,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG T9DENS87

Algemeen

Merk AEG
Fabrikantcode (sku) T9DEN87CC
Release datum 2019
EAN code 7332543692583

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 64
Hoogte (centimeter) 90
Diepte (centimeter) 63,8
Gewicht (kilogram) 49,8
Kleur Wit
Kabellengte (meter) 1,45
Display

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 8
Geluidsniveau (dB) 63
Aantal programma's 10
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent)) 91
Energieklasse A+++

Gebruiksgemak

Taal bedieningspaneel Nederlands
Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel

Fysieke kenmerken

Type Warmtepompdroger
Condenswaterafvoer
Standaard draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Grootte vulopening (cm) 38
AEG T9DENS87 prijzen?
Actuele prijs: € 839,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG T9DENS87 heeft de volgende EAN code 7332543692583. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de AEG T9DENS87 is 8 kilogram. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Geluidsniveau tijdens centrifugeren

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasdroger maakt wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. Voor de AEG T9DENS87 is het maximaal geluidsniveau 63 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kan je zelf filteren op het gewenste aantal decibel.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG T9DENS87 heeft een energieklasse van a+++. Met een zuinige wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms heeft een wasdrogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De AEG T9DENS87 wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht aangezien ze het zuinigst omgaan met energie.

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - AEG introduceert een nieuwe FiberPro warmtepompdroger met een unieke 3D Scan Technologie. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de wasdroger vocht aan de buitenkant van het kledingstuk detecteert, maar ook heel handig aan de binnenkant. Bij het herkennen van nog vochtige plekken aan de binnenkant van het kledingstuk wordt het programma automatisch aangepast. Hiermee kan je ervan uit gaan dat als de droger stopt, de AEG T9DENS87 al je wasgoed goed droog heeft gemaakt. Daar kan je op vertrouwen.

Kleding sorteren hoef niet meer
De AEG T9DENS87 beschikt over een programma dat jou vast en zeker zal aanspreken. Jij hoeft namelijk tussen het wassen en drogen door niet meer te sorteren met het programma Mix XL. Bijvoorbeeld katoen met synthetisch wasgoed gaat dankzij de FiberPro-technologie helemaal goed. Dit biedt jou de ultieme bescherming voor de vezels in jouw kleding.

AEG Absolute Care – zorg voor jouw kleding
Bij de ontwikkeling van het AbsoluteCare-systeem heeft AEG de beste zorg voor al jouw kleding vooropgesteld. Met al jouw kleding bedoelen ze naast je basics en spijkerbroeken dus ook je wollen jas, zijden jurk, spijkerbroek en speciale outdoorkleding. Elk type kleding heeft zijn eigen speciale trommelbeweging en specifieke warmte. Zo worden de wollen kledingstukken tegen de trommel aangedrukt, zodat ze plat kunnen drogen en krijgt je outdoorkleding precies de juiste hoeveelheid warmte om de kwaliteit ervan goed te houden. Dus de juiste temperatuur en bewegingen worden ingesteld voor het behouden van de kwaliteit en vorm van al jouw kleding.

Veiligere lage temperaturen
Wist je dat kleding in wasdrogers veel te vaak onnodig bloot worden gesteld aan warmte? Uiteraard is dit niet bevorderend voor de kwaliteit van jouw kleding. Om deze reden heeft AEG de technologie genaamd SensiDry ontwikkelt. Deze techniek trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte in vergelijking met conventionele droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor blijft jouw waardevolle kleding langer aanvoelen als op de dag dat je ze kocht.

Energiezuinige onderdelen met 10 jaar garantie
AEG T9DENS87 beschikt, net zoals de andere AEG drogers, over het ÖKOFlow-filtersysteem. Dit is een uiterst efficiënt filter dat eenvoudig kan worden verwijderd en schoongemaakt. Traditionele droogautomaten hebben meerdere stof en pluizenfilters. Als je deze niet allemaal regelmatig schoonmaakt, neemt het energieverbruik uiteraard toe.

De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze warmtepompdroger is de meest betrouwbare en duurzaamste ooit in de AEG lijn. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu maar liefst 10 jaar garantie op de motor als je je wasdroger registreert bij AEG.

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG T9DENS87 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdrogers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasdrogers keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen