728x90: Bol Ad

AEG T9DENS87

Laagste prijs gevonden vandaag 00:47 uur voor € 949,- bij Bol.com.

€ 949,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 00:47 uur

€ 949,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 949,-

Overweeg je de AEG T9DENS87 te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 949,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 949,-

Specificaties AEG T9DENS87

Algemeen

EAN code 7332543692583
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) T9DEN87CC
Release datum 2019
Taal bedieningspaneel Nederlands

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)64
Hoogte (centimeter)90
Diepte (centimeter)63,8
Gewicht (kilogram)49,8
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter)1,45
Display

Algemeen

Energieklasse A+++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg )8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) )63
Aantal programma's 10
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent))91

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer
AEG T9DENS87 kopen
Actuele prijs: € 949,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - AEG introduceert een nieuwe FiberPro warmtepompdroger met een unieke 3D Scan Technologie. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de wasdroger vocht aan de buitenkant van het kledingstuk detecteert, maar ook heel handig aan de binnenkant. Bij het herkennen van nog vochtige plekken aan de binnenkant van het kledingstuk wordt het programma automatisch aangepast. Hiermee kan je ervan uit gaan dat als de droger stopt, de AEG T9DENS87 al je wasgoed goed droog heeft gemaakt. Daar kan je op vertrouwen.

Kleding sorteren hoef niet meer
De AEG T9DENS87 beschikt over een programma dat jou vast en zeker zal aanspreken. Jij hoeft namelijk tussen het wassen en drogen door niet meer te sorteren met het programma Mix XL. Bijvoorbeeld katoen met synthetisch wasgoed gaat dankzij de FiberPro-technologie helemaal goed. Dit biedt jou de ultieme bescherming voor de vezels in jouw kleding.

AEG Absolute Care – zorg voor jouw kleding
Bij de ontwikkeling van het AbsoluteCare-systeem heeft AEG de beste zorg voor al jouw kleding vooropgesteld. Met al jouw kleding bedoelen ze naast je basics en spijkerbroeken dus ook je wollen jas, zijden jurk, spijkerbroek en speciale outdoorkleding. Elk type kleding heeft zijn eigen speciale trommelbeweging en specifieke warmte. Zo worden de wollen kledingstukken tegen de trommel aangedrukt, zodat ze plat kunnen drogen en krijgt je outdoorkleding precies de juiste hoeveelheid warmte om de kwaliteit ervan goed te houden. Dus de juiste temperatuur en bewegingen worden ingesteld voor het behouden van de kwaliteit en vorm van al jouw kleding.

AEG T9DENS87 - Afbeelding 1AEG T9DENS87 - Afbeelding 2AEG T9DENS87 - Afbeelding 3AEG T9DENS87 - Afbeelding 4
Veiligere lage temperaturen
Wist je dat kleding in wasdrogers veel te vaak onnodig bloot worden gesteld aan warmte? Uiteraard is dit niet bevorderend voor de kwaliteit van jouw kleding. Om deze reden heeft AEG de technologie genaamd SensiDry ontwikkelt. Deze techniek trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte in vergelijking met conventionele droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor blijft jouw waardevolle kleding langer aanvoelen als op de dag dat je ze kocht.

Energiezuinige onderdelen met 10 jaar garantie
AEG T9DENS87 beschikt, net zoals de andere AEG drogers, over het ÖKOFlow-filtersysteem. Dit is een uiterst efficiënt filter dat eenvoudig kan worden verwijderd en schoongemaakt. Traditionele droogautomaten hebben meerdere stof en pluizenfilters. Als je deze niet allemaal regelmatig schoonmaakt, neemt het energieverbruik uiteraard toe.

De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze warmtepompdroger is de meest betrouwbare en duurzaamste ooit in de AEG lijn. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu maar liefst 10 jaar garantie op de motor als je je wasdroger registreert bij AEG.

AEG T9DENS87

  • Energieklasse: A+++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 63 Decibel (dB)

AEG T9DENS87 - Afbeelding 5AEG T9DENS87 - Afbeelding 6AEG T9DENS87 - Afbeelding 7
Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG T9DENS87 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Wil je graag de T9DENS87 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of dit wasdrogers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG T9DENS87 heeft de volgende EAN code 7332543692583.

Het condenswater van de T9DENS87 kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. Deze droger heeft dit wel en dan hoef je dus nooit het condenswater te legen.

Populaire video voor artikel: AEG T9DENS87

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 00:47 uur

€ 949,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen