728x90: Bol Ad

AEG T9DENS87

De beste deal van vandaag

EP

1.049,-

Vandaag besteld, woensdag in huis

AEG T9DENS87 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - AEG introduceert een nieuwe FiberPro warmtepompdroger met een

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 28 november 2022

AEG T9DENS87 aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Die doet het
Vandaag besteld, woensdag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.049,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.049,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG T9DENS87

Algemeen

EAN code 7332543692583
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) T9DEN87CC
Release datum 2019
Taal bedieningspaneel Nederlands

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 64
Hoogte (centimeter) 90
Diepte (centimeter) 63,8
Gewicht (kilogram) 49,8
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,45
Display

Algemeen

Energieklasse A+++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 63
Aantal programma's 10
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent)) 91

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer
AEG T9DENS87 kopen
Actuele prijs: € 1.049,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG T9DENS87 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG T9DENS87 heeft de volgende EAN code 7332543692583. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De AEG T9DENS87 is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de AEG wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG T9DENS87 - Afbeelding 1AEG T9DENS87 - Afbeelding 2AEG T9DENS87 - Afbeelding 3AEG T9DENS87 - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG T9DENS87 van AEG is t9den87cc. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG T9DENS87 is sinds 2019 op de markt. In 2019 is AEG T9DENS87 van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De AEG T9DENS87 van AEG heeft een gewicht van 49,8. Het gewicht van 49,8 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Om wasdrogers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de AEG T9DENS87 is 1,45 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,45 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

AEG T9DENS87 - Afbeelding 5AEG T9DENS87 - Afbeelding 6AEG T9DENS87 - Afbeelding 7
Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG T9DENS87 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van AEG T9DENS87

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de AEG wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG T9DENS87 heeft een energieklasse van a+++. Met een zuinige AEG wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De AEG T9DENS87 wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een AEG wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de AEG T9DENS87 is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau AEG T9DENS87

Bij het bepalen hoeveel geluid een AEG wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De AEG T9DENS87 heeft een maximaal geluidsniveau van 63 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je AEG droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

10 droogprogramma's op de AEG T9DENS87

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De AEG T9DENS87 heeft 10 programma's. Meer programma's op je nieuwe AEG wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de AEG T9DENS87 droger.

Het gemiddelde condensatie-efficiŽntie bij een maximale belading van de AEG T9DENS87 is 91%. Dit percentage geeft aan hoeveel vocht er wordt afgevoerd. Wanneer je de AEG droger in een kleine ruimte zet, kies dan een wasdroger met een condensatie-efficiŽntie van 90% of hoger. Bij een hoger percentage ontsnapt er zo min mogelijk warme, vochtige lucht via de trommeldeur van je AEG droger. Zo krijg je geen schimmel in je huis.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De AEG T9DENS87 beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

De T9DENS87 wasdroger is uitgerust met een indicator wanneer je de condensbak moet legen. Simpel gezegd krijg je een seintje als de condensbak van je AEG droger vol is. Zo loopt de condensbak niet over.

Als het pluizenfilter gereinigd moet worden, geeft de AEG T9DENS87 een melding op het display. Als het pluizenfilter vol is, dan zal de AEG droger meer energie verbruiken.

De T9DENS87 beschikt over een vochtigheidssensor, die voorkomt dat je wasgoed krimpt tijdens het drogen.

Een kledingbeschermende trommel van AEG voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De AEG T9DENS87 heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

Het condenswater van de T9DENS87 kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De AEG T9DENS87 heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - AEG introduceert een nieuwe FiberPro warmtepompdroger met een unieke 3D Scan Technologie. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de wasdroger vocht aan de buitenkant van het kledingstuk detecteert, maar ook heel handig aan de binnenkant. Bij het herkennen van nog vochtige plekken aan de binnenkant van het kledingstuk wordt het programma automatisch aangepast. Hiermee kan je ervan uit gaan dat als de droger stopt, de AEG T9DENS87 al je wasgoed goed droog heeft gemaakt. Daar kan je op vertrouwen.

Kleding sorteren hoef niet meer
De AEG T9DENS87 beschikt over een programma dat jou vast en zeker zal aanspreken. Jij hoeft namelijk tussen het wassen en drogen door niet meer te sorteren met het programma Mix XL. Bijvoorbeeld katoen met synthetisch wasgoed gaat dankzij de FiberPro-technologie helemaal goed. Dit biedt jou de ultieme bescherming voor de vezels in jouw kleding.

AEG Absolute Care – zorg voor jouw kleding
Bij de ontwikkeling van het AbsoluteCare-systeem heeft AEG de beste zorg voor al jouw kleding vooropgesteld. Met al jouw kleding bedoelen ze naast je basics en spijkerbroeken dus ook je wollen jas, zijden jurk, spijkerbroek en speciale outdoorkleding. Elk type kleding heeft zijn eigen speciale trommelbeweging en specifieke warmte. Zo worden de wollen kledingstukken tegen de trommel aangedrukt, zodat ze plat kunnen drogen en krijgt je outdoorkleding precies de juiste hoeveelheid warmte om de kwaliteit ervan goed te houden. Dus de juiste temperatuur en bewegingen worden ingesteld voor het behouden van de kwaliteit en vorm van al jouw kleding.

Veiligere lage temperaturen
Wist je dat kleding in wasdrogers veel te vaak onnodig bloot worden gesteld aan warmte? Uiteraard is dit niet bevorderend voor de kwaliteit van jouw kleding. Om deze reden heeft AEG de technologie genaamd SensiDry ontwikkelt. Deze techniek trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte in vergelijking met conventionele droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor blijft jouw waardevolle kleding langer aanvoelen als op de dag dat je ze kocht.

Energiezuinige onderdelen met 10 jaar garantie
AEG T9DENS87 beschikt, net zoals de andere AEG drogers, over het ÖKOFlow-filtersysteem. Dit is een uiterst efficiënt filter dat eenvoudig kan worden verwijderd en schoongemaakt. Traditionele droogautomaten hebben meerdere stof en pluizenfilters. Als je deze niet allemaal regelmatig schoonmaakt, neemt het energieverbruik uiteraard toe.

De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze warmtepompdroger is de meest betrouwbare en duurzaamste ooit in de AEG lijn. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu maar liefst 10 jaar garantie op de motor als je je wasdroger registreert bij AEG.

AEG T9DENS87

  • Energieklasse: A+++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 63 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG T9DENS87 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: AEG T9DENS87

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen