728x90: Wehkamp Ad

Bosch WTR88T00NL Serie 6


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

Wil je graag de Bosch WTR88T00NL Serie 6 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WTR88T00NL Serie 6 heeft de volgende EAN code 4242005188581. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Bosch WTR88T00NL Serie 6 is van het merk Bosch en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Bosch wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch WTR88T00NL Serie 6 van Bosch is wtr88t00nl. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bosch WTR88T00NL Serie 6 is sinds september 2019 op de markt. In september 2019 is Bosch WTR88T00NL Serie 6 van Bosch geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in september 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Bosch WTR88T00NL Serie 6 Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasdrogers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch WTR88T00NL Serie 6 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Bosch WTR88T00NL Serie 6 van Bosch heeft een gewicht van 50,563. Het gewicht van 50,563 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Energieverbruik van Bosch WTR88T00NL Serie 6

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Bosch wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WTR88T00NL Serie 6 heeft een energieklasse van a+++. Met een zuinige Bosch wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Bosch WTR88T00NL Serie 6 wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Bosch wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Bosch WTR88T00NL Serie 6 is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Bosch WTR88T00NL Serie 6

Bij het bepalen hoeveel geluid een Bosch wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Bosch WTR88T00NL Serie 6 heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Bosch droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Bosch machine.

15 droogprogramma's op de Bosch WTR88T00NL Serie 6

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Bosch WTR88T00NL Serie 6 heeft 15 programma's. Meer programma's op je nieuwe Bosch wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Bosch WTR88T00NL Serie 6 droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Bosch WTR88T00NL Serie 6 beschikt over startuitstel, waarmee je de Bosch droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

De WTR88T00NL Serie 6 beschikt over een vochtigheidssensor, die voorkomt dat je wasgoed krimpt tijdens het drogen.

Wasdroger - Consumentenbond Beste Koop - Deze Bosch WTR88T00NL warmtepompdroger werkt zeer stil en energiezuinig. Een warmtepompdroger droogt je wasgoed op lage temperaturen, waardoor je kwetsbare kleding beter beschermd blijft tegen krimpen. Als de droger helemaal vol zit, duurt het katoenprogramma gemiddeld 159 minuten. Vergeleken met een condensdroger is dat iets langer, maar door de lage temperatuur wel een stuk zuiniger en beter voor je kleding. De vochtigheidssensor meet wanneer jouw wasgoed droog genoeg is. Het programma stopt dan automatisch, waardoor een droogbeurt nooit langer duurt dan nodig is. Op het digitale display zie je hoe lang de droger nog bezig is. Wanneer de droger klaar is geeft hij een geluidssignaal, zodat je precies weet wanneer je je was er uit kan halen.

SensitiveDrying System: zachte en kreukvrije kleding
Het Sensitive Drying-systeem van Bosch, zorgt ervoor dat je kleding weer mooi uit de droger komt. Dit werkt via het perfecte samenspel van verschillende factoren die jarenlang uitgebreid getest zijn door Bosch: de trommel, wasmeenemers, een temperatuuroptimale luchtstroom en de aflopende gladde binnenkant van de deur zorgen voor een zacht en kreukvrij resultaat.

Extra energiezuinig drogen
Deze wasdroger beschikt over EcoPerfect, waarmee je een droogprogramma extra energiezuinig kunt draaien. Wanneer je kiest voor een extra energiezuinig programma, wordt de programmaduur langer maar bespaar je energiekosten.

Met slang voor afvoer condenswater
Naast de standaard afvoer in een condensbak, biedt deze droger ook de mogelijkheid om het condenswater automatisch af te laten voeren via een meegeleverde slang. Scheelt weer moeite!

Kinderbeveiliging
Niets is zo aantrekkelijk als flitsende lichtgevende knopjes. Met het inschakelen van de deurvergrendeling is het voor kleine kinderen niet meer mogelijk om in dit apparaat terecht te komen. Een veilig gevoel!

De Bosch WTR88T00NL beschikt over 15 droogprogramma's, waaronder:

  • Sportkleding: Dit programma is wat minder heet dan andere programma's, zodat de elasticiteit van de stof behouden blijft
  • Overhemden: Dit droogprogramma zorgt ervoor dat er zo min mogelijk kreukels in overhemden komen
  • Mix: Dit programma is bedoeld om wasgoed met verschillende textielsoorten door elkaar te drogen
  • Delicate stoffen: Dit programma is een stuk minder heet, en werkt met langzamere trommelbewegingen
  • Wol: Dit programma is minder heet dan andere programma's, zodat de kwaliteit van de wol bewaard wordt

BOSCH WTR88T00NL SERIE 6

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Koop
  • Energieklasse: A+++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WTR88T00NL Serie 6 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Specificaties Bosch WTR88T00NL Serie 6

Algemeen

EAN code 4242005188581
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WTR88T00NL
Release datum September 2019
Best Getest Consumentenbond Beste Koop
Taal bedieningspaneel Nederlands

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,80
Hoogte (centimeter) 84,20
Diepte (centimeter) 59,90
Gewicht (kilogram) 50,563
Kleur Wit

Algemeen

Energieklasse A+++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 64
Aantal programma's 15

Gebruiksgemak

Startuitstel
Vochtigheidssensor
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: Bosch WTR88T00NL Serie 6

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen