728x90: Wehkamp Ad

AEG T9DEN87CC FiberPro

De beste deal van vandaag

Bol.com

1.049,-

949,-

Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

AEG T9DEN87CC FiberPro kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - De AEG T9DEN87CC is een energiezuinige

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

AEG T9DEN87CC FiberPro aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:39 uur
De witgoedspeciaalzaak op internet
Witgoedhuis aanbieding: vandaag 13:42 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 949,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 949,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG T9DEN87CC FiberPro

Algemeen

EAN code 7332543692583
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) T9DEN87CC
Release datum 2019
Best Getest Consumentenbond Beste Getest

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 85
Hoogte (centimeter) 66,3
Diepte (centimeter) 69,6
Gewicht (kilogram) 49,9
Kleur Wit

Algemeen

Energieklasse A+++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 63

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Antikreukfase
AEG T9DEN87CC FiberPro kopen
Actuele prijs: € 949,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG T9DEN87CC FiberPro kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG T9DEN87CC FiberPro heeft de volgende EAN code 7332543692583. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De AEG T9DEN87CC FiberPro is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de AEG wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG T9DEN87CC FiberPro - Afbeelding 1AEG T9DEN87CC FiberPro - Afbeelding 2AEG T9DEN87CC FiberPro - Afbeelding 3AEG T9DEN87CC FiberPro - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG T9DEN87CC FiberPro van AEG is t9den87cc. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG T9DEN87CC FiberPro is sinds 2019 op de markt. In 2019 is AEG T9DEN87CC FiberPro van AEG geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

AEG T9DEN87CC FiberPro Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasdrogers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de AEG T9DEN87CC FiberPro dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De AEG T9DEN87CC FiberPro van AEG heeft een gewicht van 49,9. Het gewicht van 49,9 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Energieverbruik van AEG T9DEN87CC FiberPro

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de AEG wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG T9DEN87CC FiberPro heeft een energieklasse van a+++. Met een zuinige AEG wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De AEG T9DEN87CC FiberPro wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een AEG wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de AEG T9DEN87CC FiberPro is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau AEG T9DEN87CC FiberPro

Bij het bepalen hoeveel geluid een AEG wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De AEG T9DEN87CC FiberPro heeft een maximaal geluidsniveau van 63 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je AEG droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De AEG T9DEN87CC FiberPro beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

De T9DEN87CC FiberPro wasdroger is uitgerust met een indicator wanneer je de condensbak moet legen. Simpel gezegd krijg je een seintje als de condensbak van je AEG droger vol is. Zo loopt de condensbak niet over.

Met een zelfreinigende condensor, verwijderd de wasdroger zelf de pluizen van de condensator. De AEG T9DEN87CC FiberPro wasdroger is uitgerust met een zelfreinigende functie. Je kunt dus niet meer vergeten om de pluizenfilter schoon te maken. Zo bespaar je tijd en functioneert je AEG wasdroger energiezuiniger.

De T9DEN87CC FiberPro beschikt over een vochtigheidssensor, die voorkomt dat je wasgoed krimpt tijdens het drogen.

Met de antikreukfase, die de AEG T9DEN87CC FiberPro heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de AEG wasdroger, stopt de antikreukfase.

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - De AEG T9DEN87CC is een energiezuinige warmtepompdroger met unieke 3DScan-technologie. Vocht wordt zowel aan de binnen- als buitenkant van de kleding gedetecteerd. Kleding wordt uiterst nauwkeurig en met zorg gedroogd. Zelfs bij dikke en gelaagde kleding, zoals een donsjack of dekbed. Bovendien behouden deze tot wel 30% betere thermische isolatie vergeleken met drogen aan de lucht. Deze droger heeft 8kg vulgewicht en energieklasse A+++.

Voordelen van de AEG T9DEN87CC

  • FiberPro met 3DScan-Technologie – kleding wordt nauwkeurig én met zorg gedroogd
  • Mixed XL programma’s – Kleding wordt 30% minder gekreukt en voelt comfortabeler aan
  • AbsoluteCare – Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit, de vorm en het juiste gevoel te behouden
  • SensiDry – Droogt op veilige, lage temperaturen, zonder een langere droogtijd

AEG warmtepompdroger met 3DScan-technologie
Ervaar ultieme droogprestaties met de nieuwe AEG 9000 serie FiberPro wasdroger met 3DScan-technologie. Outdoorkleding. Wol. Zijde. Je kunt nu al jouw kledingstukken gerust in de wasdroger stoppen. Met de nieuwe AEG 9000 serie FiberPro met 3DScan-technologie wordt nu ook de binnenkant van je wasgoed geheel gedroogd. Dankzij de 3DScan-technologie wordt niet alleen vocht aan de buitenkant van kleding gedecteerd maar ook aan de binnenkant van kleding. Ideaal voor bijvoorbeeld donsjassen en dekbedden.

Complete droogprestaties met de unieke 3DScan-technologie
Droog vol vertrouwen wol, zijde, donsjassen en zelfs dekbedden met de nieuwe AEG T9DEN87CC FiberPro wasdroger met 3DScan-technologie. De unieke 3DScan-technologie neemt het vocht in het wasgoed waar en past de looptijd hierop aan. Zo wordt kleding nauwkeurig én met zorg gedroogd.

AEG T9DEN87CC FIBERPRO

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
  • Energieklasse: A+++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 63 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG T9DEN87CC FiberPro of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: AEG T9DEN87CC FiberPro

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:39 uur
De witgoedspeciaalzaak op internet
Witgoedhuis aanbieding: vandaag 13:42 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen