Haier HW90-BP14636

Prijzen vergelijken januari 2021

Wehkamp

399,-

399,-

Uitverkocht (bekijk alternatief)

Haier HW90-BP14636 actuele prijzen. Wasmachine - Ben je op zoek naar een energiezuinige wasmachine die de kleding van je hele gezin wast? Met de Haier wasmachine HW90-BP14636 bespaar je op je

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 11 januari 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 399,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 399,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Haier HW90-BP14636

Algemeen

Merk Haier
Fabrikantcode (sku) HW90-BP14636
Release datum 2018
EAN code 6921081580394

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 55
Gewicht (kilogram) 72
Kleur Wit
Kabellengte (meter) 1,5
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 56
Aantal programma's 16
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 79
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -40%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Haier HW90-BP14636 kopen?
Actuele prijs: € 399,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Haier HW90-BP14636 heeft de volgende EAN code 6921081580394. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Haier HW90-BP14636 is 9 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Haier HW90-BP14636 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Haier HW90-BP14636 heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Haier HW90-BP14636 gemeten tot maximaal 79 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Haier HW90-BP14636 heeft een energieklasse van a+++ -40%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - Ben je op zoek naar een energiezuinige wasmachine die de kleding van je hele gezin wast? Met de Haier wasmachine HW90-BP14636 bespaar je op je energierekening, tot wel 20 euro per jaar! Met zijn extra trommel kan hij op z’n gemak de was van een gezin van vijf personen aan en extra handig is de stoomfunctie!

Vulgewicht maar liefst 9 kg
De Haier wasmachine HW90-BP14636 is heel geschikt voor een gezin van vijf personen: hij heeft namelijk een vulgewicht van 9 kg. Maar ook als je een kleiner gezin hebt of een wat kleiner wasje, is hij superzuinig in het verbruik van stroom en water. Dat komt door de AutoWeight functie. De machine past het verbruik van elektriciteit en water aan nar het vulgewicht in de machine. Deze wasmachine is trouwens een van de zuinigste. Hij heeft het energielabel A+++-40%. Dat betekent dat hij 40 procent zuiniger is dan een A+++-machine. Zo bespaar je jaarlijks 20 euro op je energierekening!

Profiteer van de handige stoomfunctie
Verwijder hardnekkige vlekken met de stoomfunctie waarmee de Haier wasmachine HW90-BP14636 is uitgerust. Daarmee wordt het strijken ook nog eens heel gemakkelijk. Je kunt de stoomfunctie gebruiken bij de programma’s voor katoen, babykleertjes, synthetische stoffen en gemengde wasprogramma’s. Behalve deze vier programma’s telt de wasmachine nog 12 wasprogramma’s, onder meer voor wol. De trommel en de wasmiddellade zijn uitgerust met de Anti Bacteriële technologie van Haier. Deze elimineert tot 99,8 procent van alle bacteriën. Dat is wel zo’n fijn gevoel!

Koolborstelmortor: lange levensduur
De Haier wasmachine HW90-BP14636 is niet alleen zuinig in het verbruik, hij heeft ook een extra lange levensduur. Dat komt door de koolborstelloze Inverter Motor. Deze zorgt voor minder trillingen, minder wrijving en minder energieverlies, waardoor de levensduur wordt verlengd. Bovendien hoor je hem door dit systeem nauwelijks. Zo kun je hem gerust ’s nachts laten draaien, bijvoorbeeld als je dubbel stroomtarief hebt. Met startuitstel bepaal je zelf het tijdstip waarop de machine wordt aangezet. Zo is de Haier wasmachine HW90-BP14636 niet alleen vriendelijk voor je was, maar ook voor je portemonnee!

Kom je er niet uit bij het kopen van de Haier HW90-BP14636 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Haier HW90-BP14636. Januari 2021

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen