Bosch WTW84563NL Serie 8

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

879,-

Bezorging mogelijk vanaf dinsdag 05 oktober

Bosch WTW84563NL Serie 8 actuele prijzen. Kieskeurig Best Reviewed - Deze wasdroger biedt je een capaciteit tot 9 kg en keuze uit 14 programma’s. DUO-Tronic vochtmeting zorgt voor optimale

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 24 oktober 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 879,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 879,-

Specificaties Bosch WTW84563NL Serie 8

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WTW84563NL
Release datum September 2018
EAN code 4242005100880
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,80
Hoogte (centimeter) 84,20
Diepte (centimeter) 59,90
Gewicht (kilogram) 51,754
Kleur Wit

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 9
Geluidsniveau (dB) 64
Energieklasse A++
Bosch WTW84563NL Serie 8 kopen?
Actuele prijs: € 879,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WTW84563NL Serie 8 heeft de volgende EAN code 4242005100880. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch WTW84563NL Serie 8 het predicaat "Top Product" gegeven.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Bosch WTW84563NL Serie 8 is 9 kilogram. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Geluidsniveau tijdens centrifugeren

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasdroger maakt wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. Voor de Bosch WTW84563NL Serie 8 is het maximaal geluidsniveau 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kan je zelf filteren op het gewenste aantal decibel.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WTW84563NL Serie 8 heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms heeft een wasdrogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Kieskeurig Best Reviewed - Deze wasdroger biedt je een capaciteit tot 9 kg en keuze uit 14 programma’s. DUO-Tronic vochtmeting zorgt voor optimale droogresultaten en het SensitiveDrying systeem beschermt je kleding. Dankzij de SelfCleaning condensor heb je geen onderhoud.

SensitiveDrying System: behoedzaam drogen
Het SensitiveDrying systeem van de Bosch WTW84563NL zorgt ervoor dat je kleding altijd even mooi uit de droger komt:

  • De was wordt gedroogd met een milde, warme luchtstroom.
  • De wasgoedmeenemers hebben een gebogen Soft-design.
  • De binnenwand van de trommel is voorzien van een textiel-beschermende structuur.
  • De binnenzijde van de deur is integraal glad.

SelfCleaning Condensor: altijd 100% efficiënt
Tijdens het drogen reinigt de condensor zichzelf automatisch. Hierdoor blijft de warmtepompdroger gedurende de hele levensduur net zo zuinig en effectief werken als op de eerste dag. Bovendien hoef je de condensor en pluizenfilter nooit handmatig uit te spoelen. De wasdroger is ook voorzien van een condenswaterafvoersysteem. Indien je washok het toelaat, kun je het condenswater via een afvoerslang (bijgeleverd) laten afvoeren.

Kenmerken van de Bosch warmtepompdroger WTW84563NL

  • ComfortControl: Simpel en snel selecteer je de programma’s en de extra functies (TouchControl toetsen).
  • Groot LED display: De instellingen, programmastatus en resttijd lees je makkelijk af.
  • Droogprogramma’s (14): Naast standaard programma’s voor katoen, wol, blouses, sportkleding, dekens en handdoeken, heeft de wasdroger ook een kreukherstellend programma (minder omwentelingen) en een Allergie+ programma (extra hitte).
  • Extra functies (11): De droger biedt opties voor onder meer Droogtegraad (kastdroog, strijkdroog e.a.), Fijnafstelling droogtegraad, SpeedPerfect (tijd besparen), EcoPerfect (energie besparen) en eindtijduitstel.
  • DUO-tronic systeem: Sensoren meten regelmatig het vochtniveau van je wasgoed. De temperatuur en droogtijd worden automatisch bijgesteld om je kleding exact op de gewenste droogte te krijgen.
  • AntiVibration wand: Het systeem zorgt voor minder trillingen en meer stabiliteit. Zelfs tijdens het centrifugeren werkt de wasdroger erg stil (64 dB).

De Bosch WTW84563NL is een gebruiksvriendelijke, energiezuinige warmtepompdroger die je kleding zeer behoedzaam op het ideale droogniveau brengt.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WTW84563NL Serie 8 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdrogers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasdrogers keuzehulp.

Prijzen vergelijken Bosch WTW84563NL Serie 8. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen