728x90: Bol Ad

Sharp UA-HG60E-L

De beste deal van vandaag

Bol.com

599,-

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Sharp UA-HG60E-L kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Sharp UA-HG60E-L reinig en bevochtig je een ruimte tot 48 vierkante meter. De luchtreiniger beschikt

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Sharp UA-HG60E-L aanbiedingen

Begrijpt 't
Expert aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 21:34
Die doet het
EP aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 599,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 599,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Sharp UA-HG60E-L

Algemeen

Merk Sharp
Fabrikantcode (sku) UA-HG60E-LS01
Release datum 2019

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 37
Hoogte (centimeter) 66
Diepte (centimeter) 29,3
Gewicht (kilogram) 10
Materiaal Kunststof
Kleur Grijs
Afwerking Mat
Display

Eigenschappen

Reinigingstechniek Filters en Ionisatie
Minimaal geluidsniveau (decibel) 24
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 53
Afstandsbediening
Kantelbaar

Filters

Hepa-filter
Koolstoffilter
Voorfilter

Gebruik & functies

Bevochtiger
Ventilatie functie
Ionisatie functie
Verwarmingsfunctie
Pollenprogramma
Nachtmodus
Luchtkwaliteitssensor
Automatisch uitschakelen
Kinderbeveiliging
Aantal standen 5
Oververhittingsbeveiliging
Compatibel met smartphone / apps
Verstelbare uitblaasrichting
Aansluitspanning (Volt) 220 - 240
Sharp UA-HG60E-L kopen
Actuele prijs: € 599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Sharp UA-HG60E-L is van het merk Sharp en is een populair merk binnen de productgroep luchtreiniger. Het loont om de Sharp luchtreiniger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een luchtreiniger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke luchtreiniger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Sharp UA-HG60E-L van Sharp is ua-hg60e-ls01. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Sharp UA-HG60E-L - Afbeelding 1Sharp UA-HG60E-L - Afbeelding 2Sharp UA-HG60E-L - Afbeelding 3Sharp UA-HG60E-L - Afbeelding 4
Sharp UA-HG60E-L is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Sharp UA-HG60E-L van Sharp geïntroduceerd op de markt. Een ouder luchtreiniger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige luchtreiniger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals luchtreiniger.

Het is goed om het gewicht van luchtreiniger te weten. De Sharp UA-HG60E-L van Sharp heeft een gewicht van 10. Het gewicht van 10 ligt dicht bij het gemiddelde luchtreiniger gewicht.

Bij luchtreiniger is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Sharp UA-HG60E-L is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Als je de luchtreiniger in je slaapkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille luchtreiniger als deze 35 dB of minder geluid maakt. Deze Sharp UA-HG60E-L produceert een geluid van 53 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de luchtreiniger is.

Sharp UA-HG60E-L - Afbeelding 5Sharp UA-HG60E-L - Afbeelding 6Sharp UA-HG60E-L - Afbeelding 7
De Sharp UA-HG60E-L met een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) voldoet aan de strengste gezondheidseisen en kan maar liefst 99,97% van de fijnstof en andere deeltjes uit de lucht zuiveren. Als je last hebt van astma of hooikoorts is het aan te raden om een Sharp luchtreiniger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging.

Een Sharp luchtreiniger met een koolstoffilter of actief kool filter haalt nare geuren, sigarettenrook, ozon, gassen en vluchtige organische stoffen uit de lucht. Een koolstoffilter bestaat uit actieve kool. Dit is een speciaal behandelde koolstof die gassen en nare geuren adsorbeert. Het is aan te raden om de filter van de Sharp UA-HG60E-L 1 keer per jaar te vervangen.

Naast het reinigen van de lucht is een optimale vochtigheidsgraad ook erg belangrijk. De Sharp luchtreiniger beschikt over een bevochtigingsfunctie. Met behulp van een waterreservoir wordt de gereinigde lucht bevochtigd voordat het terug de kamer in wordt geblazen. De Sharp UA-HG60E-L luchtreiniger- en bevochtiger in één, beschermt jou en je gezin tegen verontreinigende stofdeeltjes en droge lucht.

Kies je voor deze Sharp luchtreiniger met een ionisator, dan heeft dit nog een goter effect op het verbeteren van de luchtkwaliteit. Dat gebeurt met behulp van elektrische lading. Deze ionen hechten zich vast aan vuile stoffen als fijnstof, pollen, bacteriën, virussen en andere schadelijke deeltjes. Door het ioniseren worden de vuile stoffen onschadelijk gemaakt. Als je last hebt van een allergie is het aan te raden om voor de Sharp UA-HG60E-L met een ionisatie functie te kiezen.

Dankzij de luchtkwaliteitssensor bewaakt de Sharp luchtreiniger continu de kwaliteit van de lucht in huis. De sensor meet de lucht in huis om schadelijke verontreinigende stoffen en andere gevaarlijke deeltjes. Dit wordt aangegeven op een display of via een lichtring. Sharp luchtreinigers met luchtkwaliteitssensoren gaan automatisch aan als ze vieze deeltjes in de lucht detecteren.

Een luchtreiniger beschikt over verschillende ventilatiesnelheden om de lucht in de ruimte te zuiveren. Zet de Sharp luchtreiniger altijd op de hoogste stand wanneer je niet in de ruimte aanwezig bent. Dan stoort hij je niet en maakt hij de ruimte effectief schoon. Hoe hoger het aantal standen is, hoe beter je de Sharp luchtreiniger naar jouw wensen aanpast. De UA-HG60E-L beschikt over 5 standen.

Met de Sharp UA-HG60E-L reinig en bevochtig je een ruimte tot 48 vierkante meter. De luchtreiniger beschikt namelijk over een waterreservoir om de lucht te bevochtigen. Met verschillende sensoren meet de reiniger de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid in de ruimte. Als de luchtkwaliteit in ruimte verandert, past de reiniger zijn werking automatisch aan. Dankzij de stille nachtmodus plaats je deze luchtreiniger ook gerust in de slaapkamer. Het HEPA filter en het koolstoffilter zijn eenvoudig te reinigen met de stofzuiger. Handig, want zo hoef je de filters niet zo vaak te vervangen. Heb je kleine kinderen in huis? Maak dan gebruik van de kinderbeveiliging om de knoppen op het apparaat te vergrendelen.

SHARP UA-HG60E-L

  • Reinigingstechniek: Filters en Ionisatie
  • Maximaal geluidsniveau: 53 decibel
  • Hepa-filter: Ja
  • Pollenprogramma: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sharp UA-HG60E-L of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je luchtreiniger of staat jouw luchtreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtreiniger keuzehulp.

Begrijpt 't
Expert aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 21:34
Die doet het
EP aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen