728x90: Bol Ad

Sharp UA-HG60E-L

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Sharp UA-HG60E-L ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke luchtreiniger vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Specificaties Sharp UA-HG60E-L

Algemeen

Merk Sharp
Fabrikantcode (sku) UA-HG60E-LS01
Release datum 2019

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)37
Hoogte (centimeter)66
Diepte (centimeter)29,3
Gewicht (kilogram)10
Materiaal Kunststof
Kleur Grijs
Afwerking Mat
Display

Eigenschappen

Reinigingstechniek Filters en Ionisatie
Minimaal geluidsniveau (decibel)24
Maximaal geluidsniveau ( decibel )53
Afstandsbediening
Kantelbaar

Filters

Hepa-filter
Koolstoffilter
Voorfilter

Gebruik & functies

Bevochtiger
Ventilatie functie
Ionisatie functie
Verwarmingsfunctie
Pollenprogramma
Nachtmodus
Luchtkwaliteitssensor
Automatisch uitschakelen
Kinderbeveiliging
Aantal standen 5
Oververhittingsbeveiliging
Compatibel met smartphone / apps
Verstelbare uitblaasrichting
Aansluitspanning (Volt)220 - 240
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de Sharp UA-HG60E-L reinig en bevochtig je een ruimte tot 48 vierkante meter. De luchtreiniger beschikt namelijk over een waterreservoir om de lucht te bevochtigen. Met verschillende sensoren meet de reiniger de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid in de ruimte. Als de luchtkwaliteit in ruimte verandert, past de reiniger zijn werking automatisch aan. Dankzij de stille nachtmodus plaats je deze luchtreiniger ook gerust in de slaapkamer. Het HEPA filter en het koolstoffilter zijn eenvoudig te reinigen met de stofzuiger. Handig, want zo hoef je de filters niet zo vaak te vervangen. Heb je kleine kinderen in huis? Maak dan gebruik van de kinderbeveiliging om de knoppen op het apparaat te vergrendelen.

SHARP UA-HG60E-L

  • Reinigingstechniek: Filters en Ionisatie
  • Maximaal geluidsniveau: 53 decibel
  • Hepa-filter: Ja
  • Pollenprogramma: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sharp UA-HG60E-L of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Sharp UA-HG60E-L - Afbeelding 1Sharp UA-HG60E-L - Afbeelding 2Sharp UA-HG60E-L - Afbeelding 3Sharp UA-HG60E-L - Afbeelding 4
Mis je luchtreiniger of staat jouw luchtreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtreiniger keuzehulp.

Als je de luchtreiniger in je slaapkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille luchtreiniger als deze 35 dB of minder geluid maakt. Deze Sharp UA-HG60E-L produceert een geluid van 53 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de luchtreiniger is.

De Sharp UA-HG60E-L met een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) voldoet aan de strengste gezondheidseisen en kan maar liefst 99,97% van de fijnstof en andere deeltjes uit de lucht zuiveren. Als je last hebt van astma of hooikoorts is het aan te raden om een Sharp luchtreiniger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging.

Een Sharp luchtreiniger met een koolstoffilter of actief kool filter haalt nare geuren, sigarettenrook, ozon, gassen en vluchtige organische stoffen uit de lucht. Een koolstoffilter bestaat uit actieve kool. Dit is een speciaal behandelde koolstof die gassen en nare geuren adsorbeert. Het is aan te raden om de filter van de Sharp UA-HG60E-L 1 keer per jaar te vervangen.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen