728x90: Wehkamp Ad

Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018

De beste deal van vandaag

Coolblue

569,-

539,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met 3 ingebouwde sensoren meet de Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018 de temperatuur,

meer luchtreinigers van Dyson

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 7 juli 2022

Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018 aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Ook voor wassen en drogen
Voor 23.30 besteld, morgen in huis
Dat is zeker
Momenteel niet beschikbaar voor bezorging

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 539,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 539,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018

Algemeen

EAN code 5025155034316
Merk Dyson
Fabrikantcode (sku) 310130-01
Release datum 2018
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 21
Hoogte (centimeter) 105
Diepte (centimeter) 12
Gewicht (kilogram) 5
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afwerking Mat & glanzend
Display

Eigenschappen

Reinigingstechniek Filters
Max. te reinigen oppervlakte (m2) 26
Maximaal te reinigen oppervlakte bij allergie (m2) 15
Maximaal te reinigen oppervlakte bij astma (m2) 10
Clean Air Delivery Rate (CADR) (m3/h) 130 m3/h
Minimaal geluidsniveau (decibel) 42
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 60,4
Afstandsbediening
Verrijdbaar
Kantelbaar

Filters

Hepa-filter
Koolstoffilter
Voorfilter

Gebruik & functies

Bevochtiger
Ventilatie functie
Ionisatie functie
Verwarmingsfunctie
Pollenprogramma
Nachtmodus
Luchtkwaliteitssensor
Automatisch uitschakelen
Instelbare automatische uitschakeling
Kinderbeveiliging
Aantal standen 10
Oververhittingsbeveiliging
Compatibel met smartphone / apps
Verstelbare uitblaasrichting
Aansluitspanning (Volt) 230
Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018 kopen?
Actuele prijs: € 539,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Dyson voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 heeft de volgende EAN code 5025155034316. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen luchtreiniger en wordt maar éen keer uitgegeven.

Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 is van het merk Dyson en het merk Dyson is een populair merk binnen de productgroep luchtreiniger. Dyson luchtreiniger kun je vinden in winkels en webshops. Dyson producten behoren tot de topmerken luchtreiniger in Nederland. Koop Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018 - Afbeelding 1Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018 - Afbeelding 2Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018 - Afbeelding 3Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018 - Afbeelding 4
Een luchtreiniger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke luchtreiniger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 van Dyson is 310130-01. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Dyson SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 van Dyson geïntroduceerd op de markt. Een ouder luchtreiniger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige luchtreiniger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals luchtreiniger.

De Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van luchtreiniger te weten. De Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 van Dyson heeft een gewicht van 5 kilogram. Het gewicht van 5 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van luchtreiniger.

Bij luchtreiniger is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De Clean Air Delivery Rate, afgekort CADR, geeft aan hoeveel kubieke meter de Dyson luchtreiniger per uur zuivert. Hierbij moet hij alle deeltjes uit de lucht zuiveren. De kwaliteit van de filters en de kracht van de Dyson luchtreiniger hebben invloed op de CADR-waarde. Hoe hoger de CADR waarde, hoe sneller de luchtreiniger de kamer reinigt. Deze Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 heeft een CADR waarde van 130 m3/h m3/h.

Als je de luchtreiniger in je slaapkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille luchtreiniger als deze 35 dB of minder geluid maakt. Deze Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 produceert een geluid van 60,4 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de luchtreiniger is.

De Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 met een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) voldoet aan de strengste gezondheidseisen en kan maar liefst 99,97% van de fijnstof en andere deeltjes uit de lucht zuiveren. Als je last hebt van astma of hooikoorts is het aan te raden om een Dyson luchtreiniger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging.

Een Dyson luchtreiniger met een koolstoffilter of actief kool filter haalt nare geuren, sigarettenrook, ozon, gassen en vluchtige organische stoffen uit de lucht. Een koolstoffilter bestaat uit actieve kool. Dit is een speciaal behandelde koolstof die gassen en nare geuren adsorbeert. Het is aan te raden om de filter van de Dyson Pure Cool Tower Wit, 2018 1 keer per jaar te vervangen.

Dankzij de luchtkwaliteitssensor bewaakt de Dyson luchtreiniger continu de kwaliteit van de lucht in huis. De sensor meet de lucht in huis om schadelijke verontreinigende stoffen en andere gevaarlijke deeltjes. Dit wordt aangegeven op een display of via een lichtring. Dyson luchtreinigers met luchtkwaliteitssensoren gaan automatisch aan als ze vieze deeltjes in de lucht detecteren.

Een luchtreiniger beschikt over verschillende ventilatiesnelheden om de lucht in de ruimte te zuiveren. Zet de Dyson luchtreiniger altijd op de hoogste stand wanneer je niet in de ruimte aanwezig bent. Dan stoort hij je niet en maakt hij de ruimte effectief schoon. Hoe hoger het aantal standen is, hoe beter je de Dyson luchtreiniger naar jouw wensen aanpast. De Pure Cool Tower Wit, 2018 beschikt over 10 standen.

Bedien de Dyson luchtreiniger met je mobiele telefoon. Met een smartphone app stel je de luchtreiniger eenvoudig in naar jouw wensen. Houd er wel rekening mee dat de mogelijkheden binnen het gebruik van de app per Dyson luchtreiniger kunnen verschillen.

Met 3 ingebouwde sensoren meet de Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018 de temperatuur, luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en bijzondere gassen in huis. Via het led display lees je deze gegevens eenvoudig af. Met het HEPA filter zuivert de luchtreiniger tot 99,95% van de allergenen, stoffen en virussen uit de lucht. Het actieve koolstoffilter zuivert gassen en vieze geuren uit de lucht. De luchtreiniger draait 350 graden om zijn as, zodat hij geen enkele hoek van de kamer mist. Je bedient de luchtreiniger via de meegeleverde afstandsbediening en stelt hem helemaal naar eigen wens in.

IN DE DOOS

  • Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018
  • HEPA-filter
  • Koolstoffilter
  • Afstandsbediening

DYSON PURE COOL TOWER WIT - 2018

  • Reinigingstechniek: Filters
  • Maximaal geluidsniveau: 60,4 decibel
  • Hepa-filter: Ja
  • Pollenprogramma: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Dyson Pure Cool Tower Wit - 2018 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je luchtreiniger of staat jouw luchtreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtreiniger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen