728x90: Bol Ad

Duux Tag Ultrasone Zwart

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Duux Tag Ultrasone Zwart ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke luchtbevochtiger vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Duux Tag Ultrasone Zwart

Algemeen

EAN code 8716164996753
Merk Duux
Fabrikantcode (sku) DXHU02
Release datum november 2016
Type stroomvoorziening Netstroom

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)21
Hoogte (centimeter)32
Diepte (centimeter)17
Gewicht (kilogram)1,6
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Display
Timer

Eigenschappen

Type luchtbevochtiger Ultrasoonbevochtiger
Minimale instelbare luchtvochtigheid (procent)0
Maximale instelbare luchtvochtigheid (procent)0
Geluidsniveau (decibel)34
Hygrometer
Hygrostaat
Maximaal te bevochtigen oppervlakte ( m2 )30
Maximaal te bevochtigen ruimte (m3/h)100

Gebruik & functies

Ionisatie functie
Geschikt voor geurolien
Verrijdbaar
Vervangbaar filter
Automatisch uitschakelen
Compatibel met smartphone / apps
Nachtmodus
Automatisch ontkalkingsprogramma
Oververhittingsbeveiliging
Afneembaar waterreservoir
Signaal schoonmaken reservoir
Waterniveau indicator
Luchtreiniging
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Het fijne van de Duux Tag Ultrasone Zwart is dat hij gweruisloos is. De koude nevel wordt opgewekt door ultrasone geluidstrillingen, die niet hoorbaar zijn voor het menselijk oor. Voordeel van de ultrasone werking is dat Tag energiezuinig is. Hij verbruikt wel 80% minder stroom dan traditionele stoombevochtigers. Het waterreservoir heeft een inhoud van 2,5 liter en is afneembaar. Hierdoor vul je de tank gemakkelijk weer bij. Wanneer je het water moet bijvullen, geven de indicatoren een seintje. Ook wanneer de watertank voldoende gevuld is, geeft een indicator dit aan. Het waterniveau houd je in de gaten aan de hand van de waterniveau-indicator. De vervangbare cartridge aan de binnenkant van het waterreservoir voorkomt kalkaanslag, zowel in het apparaat als in de nevel. Hierdoor is de luchtbevochtiger makkelijk te onderhouden en heb je geen last van witte neerslag als gevolg van kalk. Ook bacteriën worden door de cartridge buiten de deur gehouden.

DUUX TAG ULTRASONE ZWART

  • Type luchtbevochtiger: Ultrasoonbevochtiger
  • Hygrometer: Nee
  • Maximaal te bevochtigen oppervlakte: 30 m2
  • Geschikt voor geurolien: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Duux Tag Ultrasone Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtbevochtiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Duux Tag Ultrasone Zwart - Afbeelding 1Duux Tag Ultrasone Zwart - Afbeelding 2Duux Tag Ultrasone Zwart - Afbeelding 3Duux Tag Ultrasone Zwart - Afbeelding 4
Mis je luchtbevochtiger of staat jouw luchtbevochtiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtbevochtiger keuzehulp.

Wil je graag de Tag Ultrasone Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Duux voor je hebt. Twijfel je of dit luchtbevochtiger product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Duux Tag Ultrasone Zwart heeft de volgende EAN code 8716164996753.

De Duux Tag Ultrasone Zwart wordt ook wel een Aroma diffuser genoemd. Ze bevochtigen niet alleen de lucht maar zijn ook geschikt om geur of etherische olie aan te voegen, waarna je huis aangenaam ruikt. De aangename geur draagt bij aan je algehele welzijn. Je doet de geurolie in een apart reservoir en de Tag Ultrasone Zwart zorgt ervoor dat de oliën met een speciale techniek in het water gemengd worden. Bij sommige Duux aroma luchtbevochtigers voeg je de oliën direct toe aan het waterreservoir.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen