LG f4j6vg0w Direct Drive

De beste deal van vandaag

Coolblue

398,-

398,-

Tijdelijk uitverkocht

LG f4j6vg0w Direct Drive actuele prijzen. Wasdroogcombinatie - De LG F4J6VG0W Direct Drive beschikt over 14 programma's om 9 kilo wasgoed te wassen en 5 kilo te drogen. Met de draaiknop kies je

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 24 juli 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 398,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 398,-

Specificaties LG f4j6vg0w Direct Drive

Algemeen

Merk LG
Fabrikantcode (sku) F4J6VG0W
Release datum 2018
EAN code 8806098309078, 8806098263080
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 68
Kleur Wit
Kabellengte (meter) 1,75
Vermogen (watt) 900
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Geluidsniveau wassen (dB) 53
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 5
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A
Waterbeveiliging

Gebruiksgemak

Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
LG f4j6vg0w Direct Drive kopen?
Actuele prijs: € 398,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG f4j6vg0w Direct Drive heeft de volgende EAN code 8806098309078, 8806098263080. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen was-droogcombinatie en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de LG f4j6vg0w Direct Drive het predicaat "Top Product" gegeven.

Vulcapaciteit

Hoeveel kilo wasgoed past er in de trommel? De capaciteit van een wasdroogcombinatie wordt aangeven door middel van het vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de machine geplaatst kan worden en voor de LG f4j6vg0w Direct Drive is dat 9 kilogram.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau tijdens het wassen is voor de LG f4j6vg0w Direct Drive gemeten tot maximaal 53 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het afwerken van het wasprogramma.

Toerental

Het toerental van een wasmachine wordt uitgedrukt in TPM dat staat voor Toeren Per Minuut. De LG f4j6vg0w Direct Drive heeft een toerental van 1400 Toeren Per Minuut. Hoe hoger het toerental, hoe minder nat het wasgoed uit de trommel komt.

Geluid centrifugeren

Het geluid wat deze was-droogcombinatie maakt tijdens het centrifugeren is voor de LG f4j6vg0w Direct Drive gemeten tot een waarde van maximaal 74 decibel.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een was-droogcombinatie is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De wascombinatie LG f4j6vg0w Direct Drive heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot ongeveer honderd euro per jaar op je huidige energierekening.

Wasdroogcombinatie - De LG F4J6VG0W Direct Drive beschikt over 14 programma's om 9 kilo wasgoed te wassen en 5 kilo te drogen. Met de draaiknop kies je een programma voor onder meer katoen, delicate was of sportkleding. Met Smart ThinQ connectivity koppel je de was-droogcombinatie aan je smartphone. De Smart ThinQ ondersteuning is enkel geschikt voor Android toestellen. In geval van een storing probeert de was-droogcombinatie zelf een diagnose te stellen en rapporteert dit aan het LG service center. Zo weet de help desk wat er bij een storing aan de hand is en helpt een medewerker je verder. De stoomfunctie gebruik je om babykleding hygiënisch te reinigen.

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG f4j6vg0w Direct Drive of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze was-droogcombinatie keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je was-droogcombinatie? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze was-droogcombinatie keuzehulp.

Prijzen vergelijken LG f4j6vg0w Direct Drive . Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen