728x90: Bol Ad

Bosch KGF39SW45 Serie 8


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


andere koelkasten van Bosch


Omschrijving

Wil je graag de Bosch KGF39SW45 Serie 8 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch KGF39SW45 Serie 8 heeft de volgende EAN code 4242002881461. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

Bosch KGF39SW45 Serie 8 is van het merk Bosch en het merk Bosch is een populair merk binnen de productgroep koelkasten. Bosch koelkasten kun je vinden in winkels en webshops. Bosch producten behoren tot de topmerken koelkasten in Nederland. Koop Bosch KGF39SW45 Serie 8 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een koelkasten fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koelkasten producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch KGF39SW45 Serie 8 van Bosch is kgf39sw45. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Bosch SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Bosch KGF39SW45 Serie 8 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Bosch KGF39SW45 Serie 8 is sinds oktober 2016 op de markt. In oktober 2016 is Bosch KGF39SW45 Serie 8 van Bosch geïntroduceerd op de markt. Een ouder koelkasten wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koelkasten producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in oktober 2016 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koelkasten.

Bosch KGF39SW45 Serie 8 Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel koelkasten en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch KGF39SW45 Serie 8 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het is goed om het gewicht van koelkasten te weten. De Bosch KGF39SW45 Serie 8 van Bosch heeft een gewicht van 97 kilogram. Het gewicht van 97 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van koelkasten.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de koelkasten inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Bosch KGF39SW45 Serie 8 is een vrijstaand model. Vrijstaande koelkasten zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de koelkasten in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Energieklasse

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Bosch KGF39SW45 Serie 8 is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de Bosch koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze KGF39SW45 Serie 8 heeft energieklasse a+++.

Zet de functie super koelen aan voordat je boodschappen gaat doen en de temperatuur in de Bosch koelkast zakt tijdelijk. Als je de boodschappen uit de warme boodschappentas in de KGF39SW45 Serie 8 legt, zijn ze extra snel op de juiste temperatuur. Door producten extra snel terug te koelen naar de juiste bewaartemperatuur behouden ze hun smaak en vitamines.

Deze Bosch koelkast beschikt over een vershoudzone. Dit is een aparte lade waarin de temperatuur altijd rond 0°C schommelt. Groente en fruit, vlees en vis blijven tot 3x langer vers. Met deze Bosch KGF39SW45 Serie 8 je lager genieten van verse producten en hoef je minder eten weg te gooien. Ook de luchtvochtigheid wordt in deze zone geregeld voor een optimale bewaring.

Wanneer je in een keer veel producten wil invriezen dan kun je gebruik maken van de superkoelen-optie op deze Bosch koelkast. Deze handige functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de vriezer tijdelijk wordt verlaagd. Na enige tijd wordt de eerder ingestelde temperatuur weer automatisch omgezet.

Consumentenbond Beste uit de Test - Deze luxe Bosch KGF39SW45 koel- vriescombinatie is zeer energiezuinig en heeft een praktische indeling zodat je al je verse producten heerlijk koel kunt bewaren. Het koelgedeelte heeft een uitschuifbare plank, waardoor je producten die helemaal achterin staat makkelijk kunt pakken. De VitaFresh lades bieden een optimale temperatuur voor verse producten als groenten en vlees, zodat je ze extra lang kunt bewaren. Deze Bosch koel-vriescombinatie heeft 3 gescheiden temperatuurregelingen: voor de vriezer, koelkast en de vershoudlades.

NoFrost: nooit meer ontdooien
NoFrost is een geavanceerde technologie die ijsvorming aan de binnenkant van de vriezer voorkomt en ontdooien zo overbodig maakt. Je bespaart dus niet alleen energiekosten, maar ook tijd!

Groente & fruit tot 3 keer langer vers
Door de VitaFresh Pro lade blijven je producten tot drie keer langer vers. Bij een constante temperatuur van circa 0°C en een gereguleerde luchtvochtigheid blijven vitamines en mineralen tot drie keer langer behouden. Twee verschillende luchtvochtigheidszones zorgen voor het ideale klimaat voor ieder soort voedsel. Zo blijven je levensmiddelen lekker lang knapperig en vers!

Gelijkmatige luchtcirculatie voor een langere versheid
De ventilator van het MultiAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koelruimte. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt en koeltijden gereduceerd - waardoor je voedingsmiddelen hun smaak langer zullen behouden.

SuperKoelen: extra snel gekoeld
Wanneer de functie Super-koelen is ingeschakeld, worden net gekochte levensmiddelen sneller gekoeld. En tegelijk voorkomt deze functie opwarming van de producten die al in de koelkast staan. De temperatuur kan met een knop tot max. 2 °C worden verlaagd. Om energieverspilling te voorkomen, schakelt de functie na ongeveer 6 uur automatisch uit.

SuperVriezen: extra snel ingevroren
Met dit systeem wordt er in het vriesgedeelte sneller gekoeld en tegelijkertijd voorkomen dat de temperatuur van de al aanwezige producten omhoog gaat.

Frisse lucht zonder bacteriën
Het Airfresh-filter met antibacteriële werking neutraliseert actief geurtjes in de koelkast en filtert bacteriën uit de lucht. Nare geurtjes van sterk geurende etenswaren worden geabsorbeerd en er blijft alleen schone en frisse lucht over - zonder dat je ooit de filter hoeft te vervangen gedurende de levensduur van het apparaat. Handig bij kaasjes!

Mooi display op de deur
Het display op de deur geeft precies de temperatuur in de vriezer, koelkast en vershoudlades weer. Hier kun je ook speciale functies inschakelen, zoals superkoelen en supervriezen.

BOSCH KGF39SW45 SERIE 8

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
  • Energieklasse: A+++
  • Netto inhoud: 343 liter
  • Aantal koelkastdeuren: 1
  • Netto inhoud koelgedeelte: 256 liter
  • Netto inhoud vriesgedeelte: 87 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch KGF39SW45 Serie 8 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Specificaties Bosch KGF39SW45 Serie 8

Algemeen

EAN code 4242002881461
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) KGF39SW45
Release datum Oktober 2016
Best Getest Consumentenbond Beste Getest

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 203
Diepte (centimeter) 66
Gewicht (kilogram) 97
Kleur Wit
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse A+++
Energieverbruik per jaar (kWh) 180

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter ) 343
Aantal koelkastdeuren 1
Omdraaibare deur
Standaard draairichting deur Rechts
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 43
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10
Open deur alarm

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen 5 personen of meer
Netto inhoud koelgedeelte ( liter ) 256
Koelkwaliteit Topklasse
Super koelen
Luchtcirculatie
Vershoudzone

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter ) 87
Vriesgedeelte
Plaats vriesgedeelte Onder
Aantal vriesvakken 3
Supervriezen
Steraanduiding 4
Temperatuur apart instelbaar
Bewaartijd bij stroomuitval (uur) 16

Indeling van de koelkast

Aantal plateau's 4
Flessenrek
Aantal groentelades 2
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen