728x90: Wehkamp Ad

LG GBB92MCAXP

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

1.179,-

Bezorging mogelijk vanaf dinsdag 23 augustus

LG GBB92MCAXP kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste uit de Test - De LG GBB92MCAXP is een ruime koel- en vriescombinatie met energielabel

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 19 augustus 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.179,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.179,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties LG GBB92MCAXP

Algemeen

EAN code 8806098342426
Merk LG
Fabrikantcode (sku) GBB92MCAXP
Release datum 2019
Best Getest Consumentenbond Beste Getest

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,5
Hoogte (centimeter) 203
Diepte (centimeter) 68,2
Gewicht (kilogram) 79
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 2,25
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemene kenmerken

Model Koel-vriescombinatie
Inverter compressor
Afgedekte condensor
Maximaal geluidsniveau 36
Materiaal deur Roestvrijstaal
Materiaal behuizing RVS

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse D
Energiebesparingsfuncties
Energieverbruik per jaar (kWh) 173
Energiekosten per jaar (€) 40

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter ) 384
Aantal koelkastdeuren 2
Omdraaibare deur
Standaard draairichting deur Rechts
Indrukbaar deurrubber
Geschikt voor schuur of garage Ja, mits boven 10 graden
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 43
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10
Open deur alarm
Koolstoffilter
Dispenser

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen 5 personen of meer
Netto inhoud koelgedeelte ( liter ) 277
Koelkwaliteit Topklasse
Super koelen
Luchtcirculatie
Methode luchtcirculatie Luchtgaten
Temperatuurregeling Digitaal: temperatkeuze
Antibacteria

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter ) 127
Vriesgedeelte 127
Plaats vriesgedeelte Onder
Aantal vriesvakken 3
Anti-ijsvorming No Frost (nooit ontdooien)
Supervriezen
Steraanduiding 4
Invriesvermogen (kilo per dag) 14
Temperatuur apart instelbaar
Bewaartijd bij stroomuitval (uur) 19

Indeling van de koelkast

Uitneembare plateaus
Uittrekbare plateaus
Plastic plateaus
Aantal plateau's 3
Flessenrek
Veiligheidsglas plateaus
Veiligheidsglas deurvakken
Aantal groentelades 2
Kunststof deurvakken
LG GBB92MCAXP kopen?
Actuele prijs: € 1.179,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de LG GBB92MCAXP kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG GBB92MCAXP heeft de volgende EAN code 8806098342426. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

LG GBB92MCAXP is van het merk LG en het merk LG is een populair merk binnen de productgroep koelkasten. LG koelkasten kun je vinden in winkels en webshops. LG producten behoren tot de topmerken koelkasten in Nederland. Koop LG GBB92MCAXP voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

LG GBB92MCAXP - Afbeelding 1LG GBB92MCAXP - Afbeelding 2LG GBB92MCAXP - Afbeelding 3LG GBB92MCAXP - Afbeelding 4
Een koelkasten fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koelkasten producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor LG GBB92MCAXP van LG is gbb92mcaxp. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de LG SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van LG GBB92MCAXP is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

LG GBB92MCAXP is sinds 2019 op de markt. In 2019 is LG GBB92MCAXP van LG geïntroduceerd op de markt. Een ouder koelkasten wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koelkasten producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koelkasten.

LG GBB92MCAXP Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel koelkasten en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de LG GBB92MCAXP dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het is goed om het gewicht van koelkasten te weten. De LG GBB92MCAXP van LG heeft een gewicht van 79 kilogram. Het gewicht van 79 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van koelkasten.

LG GBB92MCAXP - Afbeelding 5LG GBB92MCAXP - Afbeelding 6LG GBB92MCAXP - Afbeelding 7
Om koelkasten te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de LG GBB92MCAXP is 2,25 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2,25 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij koelkasten is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De LG GBB92MCAXP is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de koelkasten inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De LG GBB92MCAXP is een vrijstaand model. Vrijstaande koelkasten zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de koelkasten in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze LG GBB92MCAXP produceert een geluid van 36 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

LG GBB92MCAXP - Afbeelding 8LG GBB92MCAXP - Afbeelding 9LG GBB92MCAXP - Afbeelding 10LG GBB92MCAXP - Afbeelding 11
De energieklasse geeft aan hoe zuinig de LG GBB92MCAXP is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de LG koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze GBB92MCAXP heeft energieklasse d.

Deze LG koelkast beschikt over een koolstoffilter. Deze filter zuivert de lucht in de koelkast. De actieve koolstof in de filter absorbeert verschillende deeltjes van gasvormige substanties tot bacteriën. Het neutraliseert onprettige luchtjes. Om de LG GBB92MCAXP fris te laten ruiken, is het aan te raden om de filter éénmaal per jaar te vervangen.

Zet de functie super koelen aan voordat je boodschappen gaat doen en de temperatuur in de LG koelkast zakt tijdelijk. Als je de boodschappen uit de warme boodschappentas in de GBB92MCAXP legt, zijn ze extra snel op de juiste temperatuur. Door producten extra snel terug te koelen naar de juiste bewaartemperatuur behouden ze hun smaak en vitamines.

In een gewone LG koelkast verschilt de temperatuur van plaats tot plaats. Je moet bij zo'n koelkast goed nadenken over de plek van bepaalde producten. De koelkast kan de lucht laten circuleren door meerdere luchtgaten in de achterwand of door 1 ventilator. Als de LG koelkast meerdere luchtgaten heeft, heeft dit als voordeel dat het niet alleen boven- en onderin even koel is, maar ook op elk plateau. Er is een minimaal temperatuurverschil wat beter is voor je etenswaren. Deze LG GBB92MCAXP laat de lucht circuleren door middel van luchtgaten.

LG GBB92MCAXP - Afbeelding 12LG GBB92MCAXP - Afbeelding 13LG GBB92MCAXP - Afbeelding 14LG GBB92MCAXP - Afbeelding 15
Wanneer je in een keer veel producten wil invriezen dan kun je gebruik maken van de superkoelen-optie op deze LG koelkast. Deze handige functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de vriezer tijdelijk wordt verlaagd. Na enige tijd wordt de eerder ingestelde temperatuur weer automatisch omgezet.

Consumentenbond Beste uit de Test - De LG GBB92MCAXP is een ruime koel- en vriescombinatie met energielabel A+++ -10%. De stille Inverter Linear Compressor van LG biedt een ongelooflijke energie-efficiëntie en betrouwbaarheid. Naast de 32% energiebesparing blijft door de stabiele temperatuur de smaak van alle producten behouden.

De voordelen van de LG GBB92MCAXP:

 • Energie-efficiëntie met de Inverter Linear Compressor
 • DoorCooling+ functie voor nauwkeurige temperatuurregeling
 • Op afstand instellingen wijzigen met de SmartThinQ-app
 • FRESH Balancer en FRESH Converter voor langere versheid

Handig, functioneel design gecombineerd met DoorCooling+ functie
De LG GBB92MCAXP biedt verfijning in functie en stijl. Met een geluidsniveau van 36 dB en een Metal Touch-Display ervaar je altijd gebruikersgemak. Alle ingebouwde functies hebben als doel om al je koelkastproducten zo lang mogelijk vers te houden. Zo biedt de koelkast een nauwkeurige temperatuurregeling voor 24 uur per dag dat wordt gegarandeerd door de DoorCooling+ functie. De ventilatieopeningen aan de voorkant van de koelkast zorgen voor de ideale temperatuur om de versheid van alle koelkastproducten te behouden. En dat kunnen veel verschillende soorten producten zijn. Met het wijnrek voor 5 flessen en 2-staps vouwplank kan je altijd verschillende soorten voedsel scheiden en ruimte creëren voor grotere producten. Zo ervaar je maximale functionaliteit in de keuken.

FRESH Balancer en FRESH Converter voor maximale versheid
De FRESH Balancer-technologie zorgt voor een optimale luchtvochtigheid. Omdat de groentelade wordt afgesloten, blijven groente en fruit altijd langer vers. Dat is bij deze LG-koelkast niet de enige functie om voedsel langer vers te houden. Verschillende voedingsmiddelen hebben verschillende temperaturen nodig om zo lang mogelijk vers te blijven. Met de FRESH Converter krijg je dat in één koelkast voor elkaar. De FRESH Converter is een aparte lade in de koelkast en laat jou de juiste temperatuur kiezen voor het opslaan van alle groenten, vlees- en visproducten.

Wijzig de instellingen op afstand met de SmartThinQ-app
Wil je de koelkastinstellingen op afstand wijzigen? Ook dat is mogelijk met de SmartThinQ-toepassing. Met een compatibele smartphone en de LG SmartThinQ-app kan je overal de temperatuurinstellingen van de koelkast aanpassen. Zo kan je je brede scala aan voedsel zo goed mogelijk bewaren.

LG GBB92MCAXP

 • Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
 • Model: Koel-vriescombinatie
 • Energieklasse: D
 • Netto inhoud: 384 liter
 • Aantal koelkastdeuren: 2
 • Netto inhoud koelgedeelte: 277 liter
 • Netto inhoud vriesgedeelte: 127 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG GBB92MCAXP of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Prijzen vergelijken LG GBB92MCAXP. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen