728x90: Bol Ad

AEG t3dbn65v

De beste deal van vandaag

Bol.com

389,-

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

AEG t3dbn65v kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - Deze droger past de cycluslengte op de grootte en vochtigheid van elke lading aan, zodat je met een

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 389,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 389,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG t3dbn65v

Algemeen

EAN code 7332543694341
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) T3DBN65V
Release datum 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 63
Kleur Wit
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse C

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 66
AEG t3dbn65v kopen
Actuele prijs: € 389,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG t3dbn65v kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG t3dbn65v heeft de volgende EAN code 7332543694341. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De AEG t3dbn65v is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de AEG wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG t3dbn65v - Afbeelding 1AEG t3dbn65v - Afbeelding 2AEG t3dbn65v - Afbeelding 3
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG t3dbn65v van AEG is t3dbn65v. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG t3dbn65v is sinds 2019 op de markt. In 2019 is AEG t3dbn65v van AEG geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

De AEG t3dbn65v heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de AEG t3dbn65v het predicaat "Top Product" gegeven.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG t3dbn65v is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Energieverbruik van AEG t3dbn65v

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de AEG wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG t3dbn65v heeft een energieklasse van c. Met een zuinige AEG wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een AEG wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de AEG t3dbn65v is 7 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau AEG t3dbn65v

Bij het bepalen hoeveel geluid een AEG wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De AEG t3dbn65v heeft een maximaal geluidsniveau van 66 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je AEG droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

Wasdroger - Deze droger past de cycluslengte op de grootte en vochtigheid van elke lading aan, zodat je met een minimum aan energie, de gewenste droogresultaten behaalt. Zo is er ook een handmatige optie tot drogen op lage temperaturen. Dit werkt op de lange termijn ook beter voor de zorg over jouw kleding. Kleren blijven zo langer als nieuw eruitzien en je gaat zo energiezuiniger met deze machine om.

Kleding opfrissen, ook wollen kleding
Je kleding dat heel lang in de kast heeft gelegen en een opfrisbeurt kan gebruiken heeft op deze droger een eigen programma. Hier kan ook zelfs je wollen kleding -veilig- bij. Na deze opfrisbeurt lijkt je kleding net echt pas gewassen.

Gelijkmatig gedroogd wasgoed met minder kreuken
De trommel van deze droogautomaat draait in beide richtingen, zodat kleding niet in elkaar draait en gelijkmatiger, met minder kreuken droog wordt.

Nu geen tijd om te wassen, uitstellen kan
De functie voor startuitstel stelt je in staat vooraf te programmeren wanneer elke cyclus begint. Zo ben je de baas over de indeling van jouw tijd

AEG T3DBN65V

  • Energieklasse: C
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 66 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG t3dbn65v of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: AEG t3dbn65v

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 23:17 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen