728x90: Bol Ad

Zanussi zte7101pz

De beste deal van vandaag

EP

389,-

349,-

3 dagen

Zanussi zte7101pz kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Zanussi ZTE7101PZ luchtafvoerdroger heeft een vulgewicht van maar liefst 7kg. De droger

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Zanussi zte7101pz aanbiedingen

Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 14:49 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 14:49 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:38 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 14:49 uur
De witgoedspeciaalzaak op internet
Witgoedhuis aanbieding: vandaag 14:49 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 349,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 349,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Zanussi zte7101pz

Algemeen

EAN code 7332543354559, 7332543383849
Merk Zanussi
Fabrikantcode (sku) ZTE7101PZ
Release datum 2014
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 29,4
Kleur Wit
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse C

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 64
Zanussi zte7101pz kopen
Actuele prijs: € 349,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Zanussi zte7101pz kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Zanussi voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Zanussi zte7101pz heeft de volgende EAN code 7332543354559, 7332543383849. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Zanussi zte7101pz is van het merk Zanussi en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Zanussi wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Zanussi zte7101pz - Afbeelding 1Zanussi zte7101pz - Afbeelding 2Zanussi zte7101pz - Afbeelding 3Zanussi zte7101pz - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Zanussi zte7101pz van Zanussi is zte7101pz. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Zanussi zte7101pz is sinds 2014 op de markt. In 2014 is Zanussi zte7101pz van Zanussi geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2014 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

De Zanussi zte7101pz heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Zanussi zte7101pz het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Zanussi zte7101pz van Zanussi heeft een gewicht van 29,4. Het gewicht van 29,4 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Zanussi zte7101pz is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Energieverbruik van Zanussi zte7101pz

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Zanussi wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Zanussi zte7101pz heeft een energieklasse van c. Met een zuinige Zanussi wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Zanussi wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Zanussi zte7101pz is 7 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Zanussi zte7101pz

Bij het bepalen hoeveel geluid een Zanussi wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Zanussi zte7101pz heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Zanussi droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Zanussi machine.

Wasdroger - De Zanussi ZTE7101PZ luchtafvoerdroger heeft een vulgewicht van maar liefst 7kg. De droger heeft energielabel C en de afmetingen zijn hoogte, breedte en diepte (cm) 85x60x60 centimeter.

Drogen zonder moeite? Easy!
Geniet van het gemak dat deze gebruiksvriendelijke droger je biedt. Door de sensor in deze droger meet hij wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt, wel zo gemakkelijk!

Besteed minder tijd aan strijken.
Met het programma strijkvrij wordt strijken makkelijker omdat deze droger kreukels en vouwen vermindert.

Flexibiliteit voor de plaatsing van je droger dankzij de omkeerbare deur.
Door de omkeerbaarheid van de deur van deze droger heb je twee verschillende opties voor de positie van het handvat - links of rechts. Je kunt de droger dus plaatsen hoe je wilt.

De makkelijkste manier om controle te houden over de droogtijd.
Dankzij het tijdgestuurd drogen bepaal je zelf hoe lang de droogcyclus duurt. Selecteer de gewenste tijd, druk op start en ontspan!

ZANUSSI ZTE7101PZ

  • Energieklasse: C
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Zanussi zte7101pz of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Zanussi zte7101pz

Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 14:49 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 14:49 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:38 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 14:49 uur
De witgoedspeciaalzaak op internet
Witgoedhuis aanbieding: vandaag 14:49 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen