728x90: Wehkamp Ad

Miele wwr760 wps TwinDos

De beste deal van vandaag

Coolblue

1.999,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Miele wwr760 wps TwinDos kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Miele WWR 760 WPS TwinDos is een ruime, energiezuinige wasmachine met TwinDos en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.999,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.999,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele wwr760 wps TwinDos

Algemeen

EAN code 4002516150558
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) WWR760WPS
Release datum 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 64,3
Gewicht (kilogram) 95
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 2
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Vulopening (cm) 30
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 72
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 46

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Wasresultaat A
Aantal programma's 22
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1600
Droogresultaat A
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering
Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Miele wwr760 wps TwinDos kopen
Actuele prijs: € 1.999,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele wwr760 wps TwinDos kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele wwr760 wps TwinDos heeft de volgende EAN code 4002516150558. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Miele wwr760 wps TwinDos is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Miele wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 1Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 2Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 3Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Miele wwr760 wps TwinDos van Miele is wwr760wps. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Miele wwr760 wps TwinDos is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Miele wwr760 wps TwinDos van Miele geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

De Miele wwr760 wps TwinDos heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Miele wwr760 wps TwinDos het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Miele wwr760 wps TwinDos van Miele heeft een gewicht van 95. Het gewicht van 95 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 5Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 6Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 7
Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Miele wwr760 wps TwinDos is 2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Miele wwr760 wps TwinDos is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Miele wwr760 wps TwinDos is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Miele wwr760 wps TwinDos. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Miele klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Miele wwr760 wps TwinDos kun je goed de toekomst aan.

Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 8Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 9Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 10Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 11
De nieuwe Miele energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Miele wwr760 wps TwinDos heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Miele wwr760 wps TwinDos

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele wwr760 wps TwinDos gemeten tot maximaal 72 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de Miele wwr760 wps TwinDos maximaal 46 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Miele wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Miele machine.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de wwr760 wps TwinDos is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 12Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 13Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 14Miele wwr760 wps TwinDos - Afbeelding 15
Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Miele wwr760 wps TwinDos heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je Miele wasmachine en kleding komen.

22 wasprogramma's op de Miele wwr760 wps TwinDos

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Miele wwr760 wps TwinDos heeft 22 programma's. Meer programma's op je nieuwe Miele wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Miele wwr760 wps TwinDos wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Een kledingbeschermende trommel van Miele voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Miele wwr760 wps TwinDos heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

Koud wassen met de Miele wwr760 wps TwinDos

Koud wassen is de trend, om zo veel mogelijk het milieu sparen en daarnaast ook geld te besparen. Met Miele wwr760 wps TwinDos is het mogelijk om koud te wassen. De meeste Miele wasmachines hebben wel de mogelijkheid om koud te wassen. Je kunt niet alle was koud wassen. Koud wassen in je nieuwe Miele wasmachine is alleen geschikt voor wasgoed dat niet al te vuil is. Gebruik wel speciale wasmiddelen voor koude wasjes. Handig, want sommig kleding en delicaat ondergoed moet je gewoon koud wassen.

Maximaal centrifugeren 1600 toeren Miele wwr760 wps TwinDos

Miele wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Miele wwr760 wps TwinDos wasmachine heeft 1600 toeren per minuut. 1600 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Miele droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Miele wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de Miele wasmachine komt. De wwr760 wps TwinDos heeft een droogresultaat van a. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Met een restvochtpercentage van 44%, weet je hoeveel vocht er na het centrifugeren nog aanwezig is bij deze Miele wasmachine. Hoe hoger het toerental van de Miele wasmachine, hoe droger het wasgoed wordt. Bij 1400 toeren is er een gemiddeld restvochtpercentage van 50% en bij 1600 toeren is dit gemiddeld 44%. De Miele wwr760 wps TwinDos heeft een restvochtpercentage van 44 procent.

De Miele wwr760 wps TwinDos beschikt over startuitstel, waarmee je de Miele wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Miele wasautomaat niet helemaal vol is. De wwr760 wps TwinDos wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze Miele wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Miele wwr760 wps TwinDos wasmachine te plaatsen.

De automatische wasmiddeldosering op de Miele wwr760 wps TwinDos is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de Miele wasmachine en de Miele wwr760 wps TwinDos wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je Miele wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Miele wwr760 wps TwinDos is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Miele wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Miele WWR 760 WPS TwinDos is een ruime, energiezuinige wasmachine met TwinDos en PowerWash. Met een vulgewicht van 9 kilo is hij geschikt voor een gezin van 5 personen of meer. De TwinDos reservoirs rechts onder in de machine voegen automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Omdat je altijd precies genoeg wasmiddel gebruikt, blijft je kleding langer mooi. PowerWash 2.0 sproeit water van bovenaf op je wasgoed. Hierdoor heb je minder water nodig voor een schoon resultaat. Met het programma QuickPowerWash was energiezuinig en met een halve belading binnen 1 uur. Gebruik de voorstrijkfunctie om 30% van de kreukels te verminderen. Selecteer de wasassistent wanneer je verschillende soorten textiel hebt. Hiermee kun je op het display aangeven wat voor kledingstukken je hebt. De wasmachine stemt het programma vervolgens af op jouw type belading.

IN DE DOOS

  • Handleiding
  • Aanvoerslag
  • Afvoerslang

MIELE WWR760 WPS TWINDOS

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 72 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 46 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele wwr760 wps TwinDos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Miele wwr760 wps TwinDos

Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 12:17 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen