Miele wwr760 wps TwinDos

Prijzen vergelijken januari 2021

Wehkamp

1.499,-

direct leverbaar

Miele wwr760 wps TwinDos actuele prijzen. Wasmachine - De Miele WWR 760 WPS TwinDos is een ruime, energiezuinige wasmachine met TwinDos en PowerWash. Met een vulgewicht van 9 kilo is hij geschikt

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 8 januari 2021

Miele wwr760 wps TwinDos aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
direct leverbaar
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.499,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.499,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele wwr760 wps TwinDos

Algemeen

Merk Miele
Fabrikantcode (sku) WWR760WPS
Release datum 2019
EAN code 4002516150558
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 64,3
Gewicht (kilogram) 95
Kleur Wit
Kabellengte (meter) 2
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 46
Aantal programma's 22
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -40%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Vulopening (cm) 30
Koolborstelloze motor
Miele wwr760 wps TwinDos kopen?
Actuele prijs: € 1.499,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele wwr760 wps TwinDos heeft de volgende EAN code 4002516150558. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Miele wwr760 wps TwinDos het predicaat "Top Product" gegeven.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Miele wwr760 wps TwinDos is 9 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Miele wwr760 wps TwinDos heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Miele wwr760 wps TwinDos heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele wwr760 wps TwinDos gemeten tot maximaal 72 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Miele wwr760 wps TwinDos heeft een energieklasse van a+++ -40%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - De Miele WWR 760 WPS TwinDos is een ruime, energiezuinige wasmachine met TwinDos en PowerWash. Met een vulgewicht van 9 kilo is hij geschikt voor een gezin van 5 personen of meer. De TwinDos reservoirs rechts onder in de machine voegen automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Omdat je altijd precies genoeg wasmiddel gebruikt, blijft je kleding langer mooi. PowerWash 2.0 sproeit water van bovenaf op je wasgoed. Hierdoor heb je minder water nodig voor een schoon resultaat. Met het programma QuickPowerWash was energiezuinig en met een halve belading binnen 1 uur. Gebruik de voorstrijkfunctie om 30% van de kreukels te verminderen. Selecteer de wasassistent wanneer je verschillende soorten textiel hebt. Hiermee kun je op het display aangeven wat voor kledingstukken je hebt. De wasmachine stemt het programma vervolgens af op jouw type belading.

IN DE DOOS

  • Handleiding
  • Aanvoerslag
  • Afvoerslang

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele wwr760 wps TwinDos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen