728x90: Bol Ad

Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit

De beste deal van vandaag

BCC

275,99

195,-

Thuis bezorgen:

Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, fris jouw tapijt op met de Kärcher SC 4 EasyFix Premium stoomreiniger! Met het

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 20 januari 2022

Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit aanbiedingen

Dat is zeker
Thuis bezorgen:
Eigentijds witgoed webwarenhuis
Beschikbaar

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 195,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 195,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit

Algemeen

EAN code 4054278313108
Merk Kärcher
Fabrikantcode (sku) Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron
Release datum 2018

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 25,1
Hoogte (centimeter) 27,3
Diepte (centimeter) 38
Gewicht (kilogram) 4,1
Kleur Grijs, wit, zilver, zwart
Lengte stroomkabel (meter) 4
Inhoud (liter) 1

Gebruik & functies

Maximale stoomdruk ( bar ) 3,5
Opwarmtijd ( minuten ) 4
Inhoud waterreservoir ( liter ) 1
Hervulbaar tijdens gebruik
Afneembaar waterreservoir
Indicator waterniveau
Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit kopen?
Actuele prijs: € 195,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Kärcher voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit heeft de volgende EAN code 4054278313108. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomreinigers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit is van het merk Kärcher en het merk Kärcher is een populair merk binnen de productgroep stoomreinigers. Kärcher stoomreinigers kun je vinden in winkels en webshops. Kärcher producten behoren tot de topmerken stoomreinigers in Nederland. Koop Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit - Afbeelding 1Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit - Afbeelding 2Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit - Afbeelding 3Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit - Afbeelding 4
Een stoomreinigers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke stoomreinigers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit van Kärcher is kärcher sc 4 easyfix premium iron. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Kärcher SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit van Kärcher geïntroduceerd op de markt. Een ouder stoomreinigers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige stoomreinigers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals stoomreinigers.

Het is goed om het gewicht van stoomreinigers te weten. De Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit van Kärcher heeft een gewicht van 4,1 kilogram. Het gewicht van 4,1 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van stoomreinigers.

Om stoomreinigers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit is 4 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 4 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Stoomdruk van 3,5 bar

Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit - Afbeelding 5Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit - Afbeelding 6Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit - Afbeelding 7
De Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit stoomreiniger heeft 3,5 bar stoomdruk. Hoe hoger de stoomdruk, hoe makkelijker het vuil verdwijnt. Voor normaal huishoudelijk gebruik bij Kärcher stoomreinigers, gebruik je een stoomdruk tussen de 3 en 4 bar. Een Kärcher stoomreiniger maakt milieuvriendelijk en grondig schoon, zonder (agressieve) schoonmaakmiddelen, want de stoom doodt 99% van alle bacteriën.

De opwarmtijd voor gebruik van de Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit is slechts 4 minuten. In deze tijd wordt het water opgewarmd tot stoom, zodat je op een krachtige manier vervuilde oppervlakken makkelijk schoon kunt maken. Kärcher stoomreinigers zijn de ideale schoonmaakhulp als het op het verwijderen van vetvlekken, olievlekken of kalk aankomt!

De Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit stoomreiniger heeft een waterreservoir met een capaciteit van 1 liter. Hoe groter de inhoud van het waterreservoir hoe minder vaak je hem moet bijvullen. Scheelt toch weer tijd! De meeste Kärcher stoomreinigers hebben een inhoud tussen de halve liter en anderhalve liter.

Bijvullen tijdens gebruik is één van de belangrijkste functies op een stoomreiniger. Je kunt de Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit tijdens gebruik bijvullen en dan hoef je niet te wachten tot de Kärcher afgekoeld is. Zo kun je moeiteloos doorgaan met vloeren, ramen en sanitair hygiënisch schoon te maken.

De Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit stoomreiniger is uitgevoerd met een afneembaar waterreservoir. Je kunt hiermee het waterreservoir van de Kärcher stoomreiniger gewoon onder de kraan houden om te vullen. Zo kun je in 1 keer doorgaan met schoonmaken. Super handig!

Fris jouw tapijt op met de Kärcher SC 4 EasyFix Premium stoomreiniger! Met het speciale vloermondstuk stoom je zo 99,99% van de bacteriën uit je tapijtvloer of sluit de strijkijzer erop aan om de dikste stoffen mee te reinigen. De SC 4 is een stoomreiniger van Kärcher waarmee u binnen een handomdraai uw hele huishouden schoon kunt maken. Met het uitgebreide accessoire set kunt u vuil nog gerichter verwijderen.Het meegeleverde stoomstrijker strijkt 50 procent sneller dan een regulier strijkijzer en de carpet glider frist tapijten op. De stoomreiniger SC 3 EasyFix Premium is in slechts 30 seconden opgewarmd. Ook de continu bijvulbare watertank en de automatische ontkalking van het water besparen tijd.

Perfect schoon
De stoomintensiteit kan in twee niveaus worden aangepast aan het oppervlak en vuil. Ook wordt er een stoomstrijkijzer meegeleverd die sneller strijkt dan een traditioneel strijkijzer. Het EasyFix vloermondstuk heeft een flexibel scharnier en maakt perfect schoon. Daarnaast werkt deze uiterst ergonomisch. De watertank van deze stoomreiniger is afneembaar en kan steeds bijgevuld worden, zonder dat u uw werkzaamheden moet staken. Het stoomvolume kan individueel worden aangepast aan het oppervlak en de vervuiling, zo bent u altijd zeker van een grondige reiniging. De stoomreiniger is voorzien van een vergrendelsysteem waarmee ongewenst gebruik door kinderen voorkomen kan worden.

Voordelen

  • Continu hervulbaar, afneembare watertank
  • Non-stop reiniging en comfortabel bijvullen van het water EasyFix vloerreinigingsset met flexibel scharnier op de vloermond en comfortabele klittenbandbevestiging van de reinigingsdoek
  • Optimale reinigingsresultaten op alle typen harde vloeren rondom het huis dankzij efficiënte lamellentechnologie
  • Doeken vervangen zonder in contact te komen met vuil en vloerreinigingsdoeken eenvoudig bevestigen met klittenband
  • Maakt lastig bereikbare plekken goed toegankelijk dankzij de verlengslang

KÄRCHER SC 4 EASYFIX PREMIUM IRON KIT

  • Maximale stoomdruk: 3,5 bar
  • Opwarmtijd: 4 minuten
  • Inhoud waterreservoir: 1 liter
  • Hervulbaar tijdens gebruik: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Kärcher SC 4 EasyFix Premium Iron Kit of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomreiniger kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stoomreinigers of staat jouw stoomreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomreiniger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen