728x90: Bol Ad

AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose

De beste deal van vandaag

Bol.com

999,-

799,-

Uiterlijk 31 mei in huis

AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - Op zoek naar een luxe energiezuinige wasmachine met

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 21 mei 2022

AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose aanbiedingen

Alles voor een glimlach
We houden je op de hoogte
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uiterlijk 31 mei in huis
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 31 mei in huis
Ook voor wassen en drogen
Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 799,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 799,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose

Algemeen

EAN code 7332543694815
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) l7fenq96
Release datum 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 66
Gewicht (kilogram) 77,5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,5
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) C
Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ -30%
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 77
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 51

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Wasresultaat A
Aantal programma's 24
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1600
Droogresultaat A
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose kopen?
Actuele prijs: € 799,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose heeft de volgende EAN code 7332543694815. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose is van het merk AEG en het merk AEG is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. AEG wasmachines kun je vinden in winkels en webshops. AEG producten behoren tot de topmerken wasmachines in Nederland. Koop AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose - Afbeelding 1AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose - Afbeelding 2AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose - Afbeelding 3AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose van AEG is l7fenq96. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de AEG SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose is sinds 2019 op de markt. In 2019 is AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

De AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose van AEG heeft een gewicht van 77,5 kilogram. Het gewicht van 77,5 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasmachines.

AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose - Afbeelding 5AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose - Afbeelding 6AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose - Afbeelding 7
Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose is 1,5 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,5 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je AEG klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose kun je goed de toekomst aan.

AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose - Afbeelding 8AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose - Afbeelding 9AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose - Afbeelding 10AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose - Afbeelding 11
De nieuwe AEG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose heeft een energieklasse van c. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Deze oude energieklasse van a+++ -30% is inmiddels vervallen maar geeft volgens de oude norm aan hoe zuinig de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose is. Het oude energielabel is komen te vervallen en maakt plaats voor een nieuw energielabel die meer inzicht moet geven hoe zuinig een wasmachine is. De oude verdeling liep van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. In de oude verdeling heeft de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose gemeten tot maximaal 77 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose maximaal 51 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je AEG wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de l7fenq96 ProSteam AutoDose is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je AEG wasmachine en kleding komen.

24 wasprogramma's op de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose heeft 24 programma's. Meer programma's op je nieuwe AEG wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

De AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose is uitgerust met een stoomfunctie. Als een AEG wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Koud wassen met de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose

Koud wassen is de trend, om zo veel mogelijk het milieu sparen en daarnaast ook geld te besparen. Met AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose is het mogelijk om koud te wassen. De meeste AEG wasmachines hebben wel de mogelijkheid om koud te wassen. Je kunt niet alle was koud wassen. Koud wassen in je nieuwe AEG wasmachine is alleen geschikt voor wasgoed dat niet al te vuil is. Gebruik wel speciale wasmiddelen voor koude wasjes. Handig, want sommig kleding en delicaat ondergoed moet je gewoon koud wassen.

Maximaal centrifugeren 1600 toeren AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose

AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose wasmachine heeft 1600 toeren per minuut. 1600 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de AEG wasmachine komt. De l7fenq96 ProSteam AutoDose heeft een droogresultaat van a. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Met een restvochtpercentage van 44%, weet je hoeveel vocht er na het centrifugeren nog aanwezig is bij deze AEG wasmachine. Hoe hoger het toerental van de AEG wasmachine, hoe droger het wasgoed wordt. Bij 1400 toeren is er een gemiddeld restvochtpercentage van 50% en bij 1600 toeren is dit gemiddeld 44%. De AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose heeft een restvochtpercentage van 44 procent.

De AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG wasautomaat niet helemaal vol is. De l7fenq96 ProSteam AutoDose wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

De automatische wasmiddeldosering op de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de AEG wasmachine en de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je AEG wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - Op zoek naar een luxe energiezuinige wasmachine met een extra ruim laadvermogen, automatische wasmiddeldosering en een stoomfunctie? Dan is de AEG L7FENQ96 ideaal voor jou. Het toerental van 1600 zorgt ervoor dat je was extra droog uit de wasmachine komt. Met deze wasmachine gebruik je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel en blijft je kleding nog langer mooi. De ProSteam functie zorgt ervoor dat je minder hoeft te strijken doordat je kleding minder gekreukt uit de wasmachine komt. Als je enkele kledingstukken hebt die alleen even opgefrist moeten worden is deze functie ook ideaal. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Geen probleem, door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water, wasmiddel en het wasprogramma hierop aangepast.

De juiste hoeveelheid wasmiddel met AutoDose
Nooit te veel of te weinig wasmiddel met AutoDose. Door de intelligente AutoDose-technologie worden precies de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter toegevoegd aan de wasbeurten. Het is van belang dat de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter wordt gebruikt. Gebruik je te veel wasmiddel dan wordt je was vaal, dit zorgt voor beschadigde vezels waardoor kleur verloren gaat. Gebruik je te weinig wasmiddel dan kan dit ervoor zorgen dat bijvoorbeeld je witte was geleidelijk grijs en vaal wordt of dat er vuil achterblijft in het materiaal. Ook wordt bij deze wasmachine het wasprogramma en de hoeveelheid water- en de duur van het programma aangepast aan de hoeveelheid kleding in de trommel. De nieuwe AEG AutoDose-technologie zorgt dus voor de beste reiniging en verzorging van je kleding, op een intelligente en accurate manier.

Twintig keer wassen maar één keer vullen
Door de slimme AutoDose-functie zorgt deze AEG wasmachine automatisch voor de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. De wasmachine weegt je kleding op 1 kilogram nauwkeurig in de trommel en bepaalt de perfecte hoeveelheid wasmiddel voor wel twintig wasbeurten.

Handmatig of automatisch doseren
Wil je een keer een was draaien met een ander soort wasmiddel? Dat is geen probleem. Door de 4 compartimenten in de wasmiddellade kun je eenvoudig wisselen tussen automatisch- of handmatige wasmiddeldosering. Ook kun je één van deze compartimenten gebruiken voor wasmiddelen zoals waspoeder of impregneermiddel. Deze compartimenten zijn gemakkelijk schoon te maken met water.

Bediening via MyAEG app
Deze wasmachine kan bediend worden via de MyAEG app. Verbind de wasmachine met de app en pas de AutoDose-instellingen aan op jou wasgewoonten ook ontvang je een melding als je wasmiddel bijna op is. Met deze handige app kun je deze wasmachine op afstand bedienen - of je nu thuis of onderweg bent. Deze app geeft bovendien uitleg en volledige ondersteuning bij het wassen voor de optimale verzorging van je kleding.

ProSteam-technologie, minder strijken & opgefriste kleding
De AEG L7FE84ES bevat de innovatieve ProSteam- stoom technologie. Met de Plus Steam optie rond je elk wasprogramma af met stoom, je kleding wordt nog zachter en kreukels in je kleding worden tot een derde verminderd. Zo hoef je nauwelijks meer te strijken, wat zorgt voor minder vezelslijtage. De ProSteam-technologie zorgt niet alleen voor minder gekreukte kleding, het verwijderd ook nare geurtjes. De stoomfunctie biedt de ideale oplossing als je kleding wil opfrissen zonder het te wassen, zo kan je je kleding direct weer aan. Minder wassen en minder strijken betekent langer mooie kleding.

Energiezuinig maar ook snel wassen
De meeste Eco wasprogramma's besparen energie. De Eco TimeSave op deze wasmachine bespaart naast energie ook tijd. Met dit programma kun je de ECO- en TimeSave opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige wasbeurt die ook nog eens snel klaar is.

Beschermende ProTex trommel
De AEG L7FENQ9 is uitgerust met een beschermende ProTex-trommel. Deze trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen en langer mooi te houden. Zachte waterstralen tillen het wasgoed op en beschermen hiermee de kleding tegen slijtage. De trommel heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel waardoor stoffen minder opgerekt worden en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden. Met het reinigingsprogramma wordt de wasmachine op hoge temperatuur doorgespoeld. Zo blijft de trommel fris en schoon.

Inverter-motor, laag energieverbruik en 10 jaar garantie
De zuinige Inverter-motor is heel efficiënt en duurzaam en levert daarnaast superieure prestaties, bij elk wasprogramma. Op deze motor zit maar liefst 10 jaar garantie. De fabrieksgarantie op de wasmachine is standaard 2 jaar.

SoftPlus, zachte en gladde kleding
Wanneer je wasgoed gewassen hebt met de AEG L7FENQ96 zal je merken dat het zachter, zijdeachtiger en gladder is dan ooit. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter ieder deel van de stof bereikt zodra het in de trommel terechtkomt. Bovendien worden de vezels van je kleding ook beter bescherm waardoor ieder kledingstuk langer meegaat.

Woolmark
Woolmark is het bekenste textiel merk ter wereld. Het merk is eigendom van The Woolmark Company, 's werelds meest vooraanstaande organisatie op het gebied van wollen producten. Deze wasmachine heeft het Woolmark label wat betekent dat je veilig je wollen kleding kunt wassen.

AEG L7FENQ96 PROSTEAM AUTODOSE

  • Energieklasse: C Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 77 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 51 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG l7fenq96 ProSteam AutoDose of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen