728x90: Wehkamp Ad

Kärcher SC 4 EasyFix Premium

De beste deal van vandaag

fonQ

239,-

227,06

Beschikbaar

Kärcher SC 4 EasyFix Premium kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, je vloer, het sanitair, de kookplaat en de ramen. Zodra de Kärcher SC 4 EasyFix

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 11 augustus 2022

Kärcher SC 4 EasyFix Premium aanbiedingen

Eigentijds witgoed webwarenhuis
Beschikbaar
Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Dat is zeker
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 227,06?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 227,06

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Kärcher SC 4 EasyFix Premium

Algemeen

EAN code 4054278313085
Merk Kärcher
Fabrikantcode (sku) SC 4 EasyFix Premium
Release datum 2018
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 25,1
Hoogte (centimeter) 27,3
Diepte (centimeter) 38
Gewicht (kilogram) 4,1
Materiaal Kunststof
Kleur Wit, zwart
Lengte stroomkabel (meter) 4
Vermogen (watt) 2000

Gebruik & functies

Maximale stoomdruk ( bar ) 3,5
Opwarmtijd 4
Regelbare stoomkracht
Inhoud waterreservoir ( liter ) 1,3
Gebruiksduur met vol waterreservoir ( minuten ) 30
Hervulbaar tijdens gebruik
Toepassing stoomreiniger Vloeren, Ruiten , Badkamer en sanitair, Keuken
Geschikt voor strijkijzer
Ingebouwde handstomer
Oprolbaar snoer
Parkeerstand
Bediening via handgreep
Kinderslot
Afneembaar waterreservoir
Indicator waterniveau
Actieradius (meter) 6
Kärcher SC 4 EasyFix Premium kopen?
Actuele prijs: € 227,06
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Kärcher SC 4 EasyFix Premium kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Kärcher voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Kärcher SC 4 EasyFix Premium heeft de volgende EAN code 4054278313085. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomreinigers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Kärcher SC 4 EasyFix Premium is van het merk Kärcher en het merk Kärcher is een populair merk binnen de productgroep stoomreinigers. Kärcher stoomreinigers kun je vinden in winkels en webshops. Kärcher producten behoren tot de topmerken stoomreinigers in Nederland. Koop Kärcher SC 4 EasyFix Premium voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 1Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 2Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 3Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 4
Een stoomreinigers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke stoomreinigers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Kärcher SC 4 EasyFix Premium van Kärcher is sc 4 easyfix premium. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Kärcher SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Kärcher SC 4 EasyFix Premium is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Kärcher SC 4 EasyFix Premium is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Kärcher SC 4 EasyFix Premium van Kärcher geïntroduceerd op de markt. Een ouder stoomreinigers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige stoomreinigers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals stoomreinigers.

De Kärcher SC 4 EasyFix Premium heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Kärcher SC 4 EasyFix Premium het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van stoomreinigers te weten. De Kärcher SC 4 EasyFix Premium van Kärcher heeft een gewicht van 4,1 kilogram. Het gewicht van 4,1 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van stoomreinigers.

Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 5Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 6Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 7
Om stoomreinigers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Kärcher SC 4 EasyFix Premium is 4 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 4 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Kärcher SC 4 EasyFix Premium is 2000 watt. Het vermogen van stoomreinigers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals stoomreinigers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. stoomreinigers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Stoomdruk van 3,5 bar

De Kärcher SC 4 EasyFix Premium stoomreiniger heeft 3,5 bar stoomdruk. Hoe hoger de stoomdruk, hoe makkelijker het vuil verdwijnt. Voor normaal huishoudelijk gebruik bij Kärcher stoomreinigers, gebruik je een stoomdruk tussen de 3 en 4 bar. Een Kärcher stoomreiniger maakt milieuvriendelijk en grondig schoon, zonder (agressieve) schoonmaakmiddelen, want de stoom doodt 99% van alle bacteriën.

De opwarmtijd voor gebruik van de Kärcher SC 4 EasyFix Premium is slechts 4 minuten. In deze tijd wordt het water opgewarmd tot stoom, zodat je op een krachtige manier vervuilde oppervlakken makkelijk schoon kunt maken. Kärcher stoomreinigers zijn de ideale schoonmaakhulp als het op het verwijderen van vetvlekken, olievlekken of kalk aankomt!

Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 8Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 9Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 10Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 11
Op de Kärcher SC 4 EasyFix Premium stoomreiniger is het mogelijk om de stoomkracht in te stellen. Zo kun je zelf kiezen of je veel of weinig bar stoomdruk wilt gebruiken. Voor bijvoorbeeld een kwetsbare houten vloer heb je minder stoom nodig dan voor de tegels in de badkamer. Voor normaal huishoudelijk gebruik, wordt een Kärcher stoomreiniger met een stoomdruk tussen de 3 en 4 bar aangeraden.

De Kärcher SC 4 EasyFix Premium stoomreiniger heeft een waterreservoir met een capaciteit van 1,3 liter. Hoe groter de inhoud van het waterreservoir hoe minder vaak je hem moet bijvullen. Scheelt toch weer tijd! De meeste Kärcher stoomreinigers hebben een inhoud tussen de halve liter en anderhalve liter.

Bijvullen tijdens gebruik is één van de belangrijkste functies op een stoomreiniger. Je kunt de Kärcher SC 4 EasyFix Premium tijdens gebruik bijvullen en dan hoef je niet te wachten tot de Kärcher stoomreiniger afgekoeld is. Zo kun je moeiteloos doorgaan met vloeren, ramen en sanitair hygiënisch schoon te maken.

Je kunt de Kärcher SC 4 EasyFix Premium gebruiken voor de volgende klussen in je huis: vloeren, ruiten , badkamer en sanitair, keuken. Met de verschillende opzetstukken is de Kärcher stoomreiniger geschikt voor allerlei klussen in huis. Zo is er een speciaal strijkijzer om textiel te reinigen of kleine spuitmonden voor sanitair. Bedenk goed voor welke schoonmaakklussen je de Kärcher stoomreiniger wilt gebruiken en of die meegeleverd zijn.

Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 12Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 13Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 14Kärcher SC 4 EasyFix Premium - Afbeelding 15
Met een speciaal strijkijzer kun je de Kärcher SC 4 EasyFix Premium gebruiken als strijkijzer, om kleding te strijken. Het stoomstrijkijzer met hoge druk maakt strijken makkelijk en bespaart tot 50% strijktijd.

De Kärcher SC 4 EasyFix Premium beschikt over een ingebouwde handstomer, waarmee je zonder stok met hoge temperaturen verschillende soorten oppervlaktes reinigt met stoom. De Kärcher handstoomreiniger gebruik je vaak voor kleine klussen zoals bijvoorbeeld het reinigen van badkamertegels maar je komt ook eenvoudig op de minder bereikbare plekjes in je huis.

De veiligheid van je kind is het belangrijkste wat er is en daarom is de Kärcher SC 4 EasyFix Premium stoomreiniger uitgerust met een kinderslot. Safety first!

De Kärcher SC 4 EasyFix Premium stoomreiniger is uitgevoerd met een afneembaar waterreservoir. Je kunt hiermee het waterreservoir van de Kärcher stoomreiniger gewoon onder de kraan houden om te vullen. Zo kun je in 1 keer doorgaan met schoonmaken. Super handig!

De Kärcher SC 4 EasyFix Premium heeft een actieradius van 6 meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de Kärcher stoomreiniger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de Kärcher SC 4 EasyFix Premium met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 6 meter eenvoudig verlengen.

Je vloer, het sanitair, de kookplaat en de ramen. Zodra de Kärcher SC 4 EasyFix stoomreiniger, binnen 30 seconden, is opgewarmd kun je blijven stomen! Met deze stoomreiniger maak je zowel de kookplaat als het toilet of de glazen douchewand schoon. Daarna reinig je gelijk de harde vloeren én het tapijt zonder hiervoor weer een nieuw sopje te moeten maken. Zo doe je alle schoonmaakklussen in 1 keer en ben je sneller klaar. Je reinigt er 99,99% van de bacteriën mee zonder chemicaliën te gebruiken met een stoomdruk van 3,5 bar.

Snel schoon
De SC 4 EasyFix Premium is een stoomreiniger van Kärcher. Met het uitgebreide accessoire set kun je nog gerichter vuil verwijderen en maak je alles in het huishouden hygiënisch schoon. Dankzij de meegeleverde carpet glider ook op tapijt. Het handige klittenbandsysteem zet je de bodemdoeken van microvezel snel vast op de vloermond en haalt u ze er zonder contact met het vuil weer vanaf. De stoomregeling kan in twee niveaus optimaal worden aangepast aan het oppervlak en de mate van vervuiling. De watertank is afneembaar en kan continue worden bijgevuld, zodat u zonder onderbrekingen kunt reinigen.

IN DE DOOS

 • Handleiding (7,46 MB)
 • Harde vloeren borstel
 • Tapijtborstel
 • Vierkante borstel
 • Puntstraalsproeier
 • Hogedruksproeier
 • Ronde borstel
 • Grote ronde borstel
 • Microvezel overtrek
 • Microvezel vloerdoek (2x)
 • Verlengbuizen

KÄRCHER SC 4 EASYFIX PREMIUM

 • Maximale stoomdruk: 3,5 bar
 • Opwarmtijd: 4
 • Regelbare stoomkracht: Ja
 • Inhoud waterreservoir: 1,3 liter
 • Gebruiksduur met vol waterreservoir: 30 minuten
 • Hervulbaar tijdens gebruik: Ja
 • Geschikt voor strijkijzer: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Kärcher SC 4 EasyFix Premium of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stoomreinigers of staat jouw stoomreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomreiniger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen