728x90: Bol Ad

Bissell 1977N Vac&Steam

Laagste prijs gevonden vandaag 19:47 uur voor € 119,- bij Bol.com.

€ 119,- € 240,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 19:47 uur

€ 119,-

bekijk

Logo Coolshop

Coolshop aanbieding: vandaag 22:05 uur

€ 208,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 119,-

Overweeg je de Bissell 1977N Vac&Steam te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 119,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 119,-

Specificaties Bissell 1977N Vac&Steam

Algemeen

EAN code 0011120235340
Merk Bissell
Fabrikantcode (sku) 1977N
Release datum 2017
Top Product

Fysieke kenmerken

Kleur Blauw, titanium
Bissell 1977N Vac&Steam kopen
Actuele prijs: € 119,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Kieskeurig Best Reviewed - De BISSELL 1977N Vac & Steam reiniger is een stofzuiger en stoomreiniger in-één! De reiniger geeft stof en bacteriën in huis geen kans. Je kunt namelijk in één beweging stofzuigen en de vloer stomen. Ook kun je apart stofzuigen, of alleen stomen afhankelijk van het vloertype. De elektronische bediening maakt het instellen of switchen tussen beide heel eenvoudig. Op harde vloeren kunt u tot maar liefst 99.9% van de bacteriën en ziektekiemen doden. De ingebouwde waterfilter beschermt uw machine optimaal door eventuele onzuiverheden uit het water te verwijderen. De droogtank technologie zorgt ervoor dat het stofafval helemaal droog en weg van het water of stoom blijft.

Kleine stofdeeltjes
De geplooide, en schuimende vacuümfilters zijn beiden uitwasbaar, zodat fijnstoffen en afvaldeeltjes niet teruggeblazen worden in huis. Daarvoor krijgt u gefilterde schone lucht terug in de plaats. Dankzij ‘Dry Tank’ technologie blijft het droge stof en vuil apart van de stoom. Met de ‘Easy Empty’ knop is de stofkamer eenvoudig te legen. De stofzuiger beschikt over twee stoffilters, schuim en geplooid, die beiden wasbaar zijn en de kleinste stofdeeltjes vasthouden zodat ze niet teruggeblazen worden in huis. Daarnaast heeft het apparaat een ingebouwd waterfilter die alle mineralen uit het water haalt, zodat de machine optimaal beschermd wordt.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bissell 1977N Vac&Steam of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Bissell 1977N Vac&Steam - Afbeelding 1Bissell 1977N Vac&Steam - Afbeelding 2Bissell 1977N Vac&Steam - Afbeelding 3Bissell 1977N Vac&Steam - Afbeelding 4
Mis je stoomreinigers of staat jouw stoomreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomreiniger keuzehulp.

Wil je graag de 1977N Vac&Steam kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van BISSELL voor je hebt. Twijfel je of dit stoomreinigers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bissell 1977N Vac&Steam heeft de volgende EAN code 0011120235340.

De Bissell 1977N Vac&Steam heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bissell 1977N Vac&Steam het predicaat "Top Product" gegeven.

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 19:47 uur

€ 119,-

bekijk

Logo Coolshop

Coolshop aanbieding: vandaag 22:05 uur

€ 208,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen