728x90: Wehkamp Ad

Brabantia Strijkplank C Lavender

De beste deal van vandaag

Coolblue

129,-

128,99

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Brabantia Strijkplank C Lavender kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Lavender is ontwikkeld voor snellere

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

Brabantia Strijkplank C Lavender aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Eigentijds witgoed webwarenhuis
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 1 juli in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 128,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 128,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Brabantia Strijkplank C Lavender

Algemeen

EAN code 8710755108907
Merk Brabantia
Fabrikantcode (sku) 10 89 07
Release datum December 2015
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 124
Diepte (centimeter) 45
Gewicht (kilogram) 9
Kleur Paars, Wit

Gebruik & functies

In hoogte verstelbaar
Strijkplank geschikt voor stoomgeneratoren
Actieve strijkplank
Strijkoppervlak Groot
Werkhoogte (centimeter) 98
Lengte strijkplank ( centimeter ) 124
Breedte strijkplank ( centimeter ) 45
Brabantia Strijkplank C Lavender kopen?
Actuele prijs: € 128,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Brabantia Strijkplank C Lavender kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Brabantia voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Brabantia Strijkplank C Lavender heeft de volgende EAN code 8710755108907. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen strijkplanken en wordt maar éen keer uitgegeven.

Brabantia Strijkplank C Lavender is van het merk Brabantia en het merk Brabantia is een populair merk binnen de productgroep strijkplanken. Brabantia strijkplanken kun je vinden in winkels en webshops. Brabantia producten behoren tot de topmerken strijkplanken in Nederland. Koop Brabantia Strijkplank C Lavender voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Brabantia Strijkplank C Lavender - Afbeelding 1Brabantia Strijkplank C Lavender - Afbeelding 2Brabantia Strijkplank C Lavender - Afbeelding 3Brabantia Strijkplank C Lavender - Afbeelding 4
Een strijkplanken fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke strijkplanken producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Brabantia Strijkplank C Lavender van Brabantia is 10 89 07. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Brabantia SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Brabantia Strijkplank C Lavender is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Brabantia Strijkplank C Lavender is sinds december 2015 op de markt. In december 2015 is Brabantia Strijkplank C Lavender van Brabantia geïntroduceerd op de markt. Een ouder strijkplanken wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige strijkplanken producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2015 zegt dus niet zoveel over producten, zoals strijkplanken.

De Brabantia Strijkplank C Lavender heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Brabantia Strijkplank C Lavender het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van strijkplanken te weten. De Brabantia Strijkplank C Lavender van Brabantia heeft een gewicht van 9 kilogram. Het gewicht van 9 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van strijkplanken.

Brabantia Strijkplank C Lavender - Afbeelding 5Brabantia Strijkplank C Lavender - Afbeelding 6Brabantia Strijkplank C Lavender - Afbeelding 7
De hoogte van je Brabantia strijkplank is belangrijk om rugproblemen te voorkomen, vooral als je veel strijkt. Daarom zijn alle Brabantia strijkplanken in hoogte verstelbaar. De minimale en maximale hoogtes kunnen verschillen per model. Sommige Brabantia strijkplanken zijn zelfs geschikt om zittend te kunnen strijken.

Bij het kiezen van een geschikte Brabantia strijkplank kun je ook rekening houden met de grootte van de strijkplank. Met een groter strijkoppervlak hoef je kleding minder vaak te verleggen tijdens het strijken. Een kleinere Brabantia strijkplank neemt minder ruimte in en kun je makkelijker opbergen.

Om het de ideale werkhoogte te kiezen, start je met het opmeten van de hoogte van je ellebogen wanneer je staat. Kies dan een Brabantia strijkplank met een verstelbare werkhoogte vanaf 63 cm. Je hand moet altijd 5 tot 10 cm onder je elleboog blijven tijdens het strijken. Zo strijk je altijd met lage schouders en voorkom je rug- of schouderpijn. Deze Brabantia Strijkplank C Lavender heeft een werkhoogte van 98 cm.

De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Lavender is ontwikkeld voor snellere strijkresultaten zonder water te morsen op de vloer. Een speciale coating aan de buitenkant van de overtrek zorgt ervoor dat er geen water meer op de vloer druppelt. Het uiteinde van de strijkplank biedt plaats voor een stoomgenerator, en het plateau is uitklapbaar. Bovendien is de strijkplank in 7 verschillende hoogtes verstelbaar tot een maximale hoogte van 98 centimeter.

Beknopte specificaties

 • Strijkplank geschikt voor Voor stoomgeneratoren
 • Gewicht 9 kg
 • Breedte 124 cm
 • Diepte 45 cm

BRABANTIA STRIJKPLANK C LAVENDER

 • Strijkplank geschikt voor: stoomgeneratoren
 • Lengte strijkplank: 124 centimeter
 • Breedte strijkplank: 45 centimeter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Brabantia Strijkplank C Lavender of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze strijkplank producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je strijkplanken of staat jouw strijkplank keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze strijkplank keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen